gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Ma nemam ništa protiv, samo ne preferiram.Ja sam za fondu rekao da je praćkica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nemam ništa protiv, samo ne preferiram.Ja sam za fondu rekao da je praćkica
Netacno. Sta, hces reci da su sve niske osobe debele ili mrsave? A ustvari se to jako razlikuje. A na temu-jako je bitno kako zena nosi tu svoju-kakvu god figuru. Inace na temu-PESCANIK.To nije tačno, što manja osoba, to nabijenija guzzica.
Jesi ikad video kakvu guzzicu imaju patuljci? Savršenu loptu.
Pa skelet se razlikuje. Ja sam rekla da osobe sa dvarfizmom imaju super dupeta, nisam rekla sve niske osobe, jer su to dve različite stvari.Netacno. Sta, hces reci da su sve niske osobe debele ili mrsave? A ustvari se to jako razlikuje. A na temu-jako je bitno kako zena nosi tu svoju-kakvu god figuru. Inace na temu-PESCANIK.
Jeste. Velike oči, usta, velika kosa, grudi, naglašena guza...predimenzioniranost nije lepota :O
oci nisu velike nego krupne i nisu usta nego usne kosa nije velika nego gusta ili dugacka e grudi mogu da budu velike al to nema veze sa lepotom i naglasena guza wtf moze biti naglasena i izborom odece a da visi ko na ofingeru, znaci DECKO NEMAS POJMAJeste. Velike oči, usta, velika kosa, grudi, naglašena guza...
Usta moraju da budu velika da bi svi zubi mogli lepo da stanu, i da ne moraš da nosiš protezu ili ispravljaš zagrižaj.oci nisu velike nego krupne i nisu usta nego usne kosa nije velika nego gusta ili dugacka e grudi mogu da budu velike al to nema veze sa lepotom i naglasena guza wtf moze biti naglasena i izborom odece a da visi ko na ofingeru, znaci DECKO NEMAS POJMA
estrogen nece da utice na povecanje broja zuba koliko ja znam ali na punocu usana hoceUsta moraju da budu velika da bi svi zubi mogli lepo da stanu, i da ne moraš da nosiš protezu ili ispravljaš zagrižaj.
Ya burnt!
Pa ni ja samo velika dupeta.Ma nemam ništa protiv, samo ne preferiram.

a ako ne zna da se kara :OPa ni ja samo velika dupeta.
Ali, recimo, građu Ivane Španović... Mama moja.
Međutim, puno mi je skladnije, iako je atletičara koja forsira mišiće nogu, jer nije zapostavila ni ruke, trbušnjake; niti ramena....
Kad kažem usta, mislim usna duplja. I usne je lepo da budu pune, ali ne moraju previše.estrogen nece da utice na povecanje broja zuba koliko ja znam ali na punocu usana hoce
mali sedi 1![]()
Ništa, mogu samo da je gledam...a ako ne zna da se kara :O
decko nemas pojmaKad kažem usta, mislim usna duplja. I usne je lepo da budu pune, ali ne moraju previše.
Duplja je bitnija, jer važno je da zubi mogu lepo da stanu u usnu duplju.
Sedi, - 1.
naci ipak je sredina zlatnaNišta, mogu samo da je gledam...
pa valjda je poenta u nedostiznosti idealaA vidiš, ni ta Ivana, profesionalni sportista, nema dupe veličine koja je srazmerno i ideal Snejkici.
Wut?!porodila se ima strije - Kolji nakazu
snejk decko stvarno si me razocarao
Ne, ali milijardu dolara neto vrednosti daNilski konjić?
ajde da napravimo sestrinsku verziju teme
za koji ste tip zenskog tela?
![]()
![]()
ne volimo savrsenstvo to je sve djavolje