gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Ne zelim ja nista i trudim se da me zaobidju sve price, jer me ne zanima zivot nekih nebitnih osoba, povremeno pecnem, cisto iz dosadeNeces nikad saznati osim po splacinama koje zelis da cujes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zelim ja nista i trudim se da me zaobidju sve price, jer me ne zanima zivot nekih nebitnih osoba, povremeno pecnem, cisto iz dosadeNeces nikad saznati osim po splacinama koje zelis da cujes
Hahahahaha.Ali ti jesi kapiras po jeziku i nesigurnost kipi
June jedno, pa ti si karikatura od osobe.Pa nisi za njih kad nema u okolini pravih muskaraca da te napuse ko ja xoxoxo
Normalno, to nije nista cudno, poznato je da su glupi ljudi samopouzdani uvekXoxoxo ja cu u ilovaci imati vise samopouzdanja od tebe
Sta se to svadjas brate?Ne kakite.
Ukusi su razliciti.
Ali, i ukusi se cak menjaju tokom zivota.
Meni se to pre nije svidjalo, vise sam volela anorekicnu manekensku gradju.
Sada mi je to neprivlacno.
I ovo mi je wow.
Sa ovim se ne radjas.
Ovo stvaras.
I ova zena je top, pratim na ig,
Sva je zategnuta, spremna.
Kad muskarac kaze ne lici na zensko, a on sa stomakom i podvaljkom.
Ili rucice i noge ko kod komarca.
Ono nesto iznutra, s cime se rodi, ono, nesto, ono iznutra.Ima i onaj fazon, zena super izgleda, ali kad progovori padne sve u vodu... I onda, odnos sa njim je supalj... Ipak lepota mora da ima potporu iznutra, obavezno...
Jel ti znas kako ovaj june super izgleda.,iAko sam ja bakica, ti si vec mirišeš na ilovaču
Izvini sto sam ti dirala deckaJel ti znas kako ovaj june super izgleda.,i
ako znas onda otkud ti
sada to...
Izvini ali poredjenje ti je nikakvo...
Svaka žena je nekom lepa, nije dobro generelalizovati, nekome je lepša crnka, nekome plavuša, itd...Crnke su ljepse.

zadrhtase ti slova larpurlar lufikaUz telo ide i ljudska duša, zavisi i kako žena izgleda, ali mnogo je bitnije kakve je duše, da bi bila privlačna.
Svaka žena je nekom lepa, nije dobro generelalizovati, nekome je lepša crnka, nekome plavuša, itd...

cini ti se...to je obicno maska...romantik je ona, samo nece da to pokaze... ima lose iskustvo, cenim.Ma ona je grubijan samo voli napusavanje ja sam fin mladic
pa zbog toga smo ovde