Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.476
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ala ova tesko skida gacice,ko da kopa u rudniku....
Ne postoji ogromna zadnjica, postoji samo "normalna zadnjica" i "bez zadnjice".@Snake Lively, molim te pokaži gospodinu @Andrej Bolkonski šta je ogromna zadnjica.
A kako joj meriš IQ?Kako ne postoji ogromna zadnjica ? Postoji citava lepeza zadnjica,koje se razlikuju po velicini,obliku,dimenzijama.Ali, zenska zadnjica,kojoj se mi
muskarci nedvojbeno najvise divimo,to je ona,za koju mi kazemo,da je "inteligentna" zadnjica.Taj nas sud,dajemo veoma retko,jer takvu,inteligentnu
zadnjicu,ima samo O,1O % zenske populacije.........
Ja se vodim pravilom ''Ako ne možeš ispod nje da se sakriješ od kiše, onda nije velika''.Ne postoji ogromna zadnjica, postoji samo "normalna zadnjica" i "bez zadnjice".
Pa ne postoji,to se zove kanta ili kontejnerKako ne postoji ogromna zadnjica ? Postoji citava lepeza zadnjica,koje se razlikuju po velicini,obliku,dimenzijama.Ali, zenska zadnjica,kojoj se mi
muskarci nedvojbeno najvise divimo,to je ona,za koju mi kazemo,da je "inteligentna" zadnjica.Taj nas sud,dajemo veoma retko,jer takvu,inteligentnu
zadnjicu,ima samo O,1O % zenske populacije.........
Tako je. Ako već postojiš, potrudi se da te imaJa se vodim pravilom ''Ako ne možeš ispod nje da se sakriješ od kiše, onda nije velika''.
Ko nema izbora, on voli debele, i završi kao po pravilu sa nekom samohranom kevom, sa gomilom djece..Ja se vodim pravilom ''Ako ne možeš ispod nje da se sakriješ od kiše, onda nije velika''.
Imaju Rusi jednu zrecicu kojom se tese debeli...Ja se vodim pravilom ''Ako ne možeš ispod nje da se sakriješ od kiše, onda nije velika''.