gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
Nisam facu ni uzimao u obzir. Savim sigurno bi moglo bolje.Ne znam brate, što kaže naziv jednog videa: što svi influenseri imaju iste face
E tako i ove vaše
Što se tela tiče, nemam zamerki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam facu ni uzimao u obzir. Savim sigurno bi moglo bolje.Ne znam brate, što kaže naziv jednog videa: što svi influenseri imaju iste face
E tako i ove vaše
Ma i tela su im ista, kao štancana na traci ili skinuta sa Photobucket-aNisam facu ni uzimao u obzir. Savim sigurno bi moglo bolje.
Što se tela tiče, nemam zamerki
Kako bre skinuta a photobucket-aMa i tela su im ista, kao štancana na traci ili skinuta sa Photobucket-a

Zali se da tela ista a ona kaci na onoj drugoj temi samo nabildovane izdepilirane tipove.
Kako je nabidlovani idealna muska a debela krmaca koja krka cipiripi zenska gradja to samo ona zna.
To nije bilderski tip uopšte.Kako je nabidlovani idealna muska
Ja ovoliko prasetine na jednom mestu vidim samo oko Bozica na pijaci.
Podsetiću te da si na Akademiji na svakom takmičenju, ne znajući, skoro uvek glasao za moje delove tela, i face.Да сам добио само динар за сваку овакву реченицу коју сам чуо од дебелих девојака, до сада бих био милионер.
Podsetiću te da si na Akademiji na svakom takmičenju, ne znajući, skoro uvek glasao za moje delove tela, i face.![]()
Bukv nisam, naprotiv.Јесам.
Али си се у међувремену угојила.
To žene ne rade danas. Umesto njih to radi mama, baba, tata ili muž.Da moze da potegne i otpusi WC sholju, da joj kucni poslovi ciscenje i kuvanje idu lakse od ruke. Zenski poslovi po kuci su sasvim dovoljni da odrzi vitku liniju.
Bukv nisam, naprotiv.
Znam, teško je priznati da se ložiš na nekoga koga mrziš, al tako ti je to.