Idealna zenska gradja

Možete žene koje kačim, kao i mene lično, nazivati krmačama, prasicama, tenkovima, invalidima, koliko god hoćete, ali nećete me nikad uvrediti, nikad.

Zna se šta je "krmača" kad već moramo da koristimo takve uvrede, to je npr Tes Holidej ili Ešli Grejem u težim fazama (mada je ona preslatka takva kakva je), nikako žene koje kačim. Žene koje ja kačim su jake žene, njihovo telo je postignuto vežbom, a ne krkanjem cipiripija. Jednostavno, ne postižeš veliku a podignutu zadnjicu, ili jake bokove bez sala na stomaku krkanjem cipiripija. Za snažno telo je potrebno dosta vežbe i dosta anabolizma. To je mnogo veći rad i trud od obične mršavosti, i zato takav tip građe cenim daleko više. Jer je za njega, za razliku od katabolizma kod izgladnjivanja, potrebno zapravo izgraditi nešto.

To je jednostavno ono što ja volim. Tako je od kad sam kao mala stajala ispred jedne odbojkašice u redu za žeton u luna parku, i njega masivna zadnjica me je hipnotisala i rekla sam: to želim jednog dana. Pored toga je bila i visoka, to takođe volim kod žena. Žene koje zauzimaju prostor, u širinu, visinu, duhom. Tako nastaju preferencije, kao posledica nekog najranijeg utiska, i to je manje više nepromenljivo.

Ja sam heteroseksualno žensko, nemam nikakav motiv da kačim žene koje kačim, osim toga što mi se dopadaju i želim da uživam u estetiici onoga što mi se dopada, kao što to radim u muzeju, posmatrajući statue, slike, instalacije, performans. Isto tako mogu da kačim i Viktorijine anđele, meni je svejedno, to su za mene samo slike, ali mi se ne dopadaju i nikad nisu, a nagledala sam se revija, jer me zanima moda, naročito veš. Sa druge strane, prvi put kad sam videla Beyonce, to je za mene bilo to, ideal, savršenstvo, cilj.

I mnogima se dopadaju žene koje kačim, samo ti kojima se dopadaju nisu glasni i agresivni kao vi, već gledaju svoja posla.

Kako je nabidlovani idealna muska
To nije bilderski tip uopšte.

Na tvoj temi sam okačila dva primera muške građe, jedan je rezultat vrste vežbanja koje se zove ginastica natural, tj gimnastika koja teži da oponaša prirodni pokret, tj naše kretanje u divljini i koristi prvenstveno težinu tela, kojom po definiciji ne može da se dobije buzdovanski nabildovani izgled. To je nauka o izvornom pokretu i telesnoj inteligenciji.

Primer jednog takvog workout-a:

The Workout The World Forgot

To je ono što me loži, kada se muškarac kreće inteligentno, kada poseduje gracioznost, integrisan ženski princip, svog unutrašnjeg gimnastičara, akrobatu, majmunčića, balerinu. Kao što me kod žena loži snaga. Nemam trip da muško bude buzdovanski nabildovano, i nemam trip da žensko bude fražilno. Jung bi rekao da je to uravnoteženost, kada muškarac ima integrisanu Animu, a žena Animusa, i to se oslikava kroz estetiku koju negujemo ili želimo da postignemo. Bez integrisanja tih principa, mi smo jednostrano razvijene ličnosti.

Drugo je Rickson Gracie, crveni pojas u jui jitsu, i u svakom smislu prelep čovek, i daleko od buzdovančine.

A sada, prestanite da orbitirate oko mene kao hijene. Mislim stvarno, vas x muškaraca se sjatilo oko jedne žene, da je maltretira za tip građe koji joj se dopada. Veoma muževno.

Screenshot_20210126_112324.jpg

Prava zena a ne krmaca treba da je sitnija i lepo skockana. Nista zeni ne treba neko vezbanje teretana i to, od toga se samo sise smanje. Da je malko mesnatija jos isto moze ako se lepo goji na pravim mestima. Isto tako malkice nabijena i jaca u ramenima i ledjima. Da moze da potegne i otpusi WC sholju, da joj kucni poslovi ciscenje i kuvanje idu lakse od ruke. Zenski poslovi po kuci su sasvim dovoljni da odrzi vitku liniju. Tako gradjena onda moze da bude dobra milfara u 40tim ovo sto zmijica kaci ima da izgleda ko tvoja prababa u tim godinama.

Back