Idealna devojka

Drug mi je rekao za jednu drugaricu, koju sam potražio na Fejsbuku...
Par puta sam joj posećivao profil i oduševila me je...
Čitala je Hesea, Dostojevskog, Dikensa, Selimovića, išla je u muzičku školu, na časove gimnastike i povrh svega prelepa je i slobodna je...
Meni je najveći problem to kako da je pozovem da izađemo, a da ne zvučim previše providno i da se ne izlanem, pa da ona shvati da sam joj stalkovao profil više puta dnevno. Savet?
Da li da je uopšte i zovem?

Nema idealne devojke.

Te što čitaju Dostojevskog i sl su po pravilu glupače koje ne razumeju 10% od pročitanog, tako da to ne znači ništa

Čitala je Hesea, Dostojevskog, Dikensa, Selimovića, išla je u muzičku školu, na časove gimnastike i povrh svega prelepa je i slobodna je...
Meni je najveći problem to kako da je pozovem da izađemo, a da ne zvučim previše providno i da se ne izlanem, pa da ona shvati da sam joj stalkovao profil više puta dnevno. Savet?
kazes da kapiras da joj vecina lajkuje slike i smara da se vide i da ti to ne radis redom pa je pitas kakve voli deckice i kakav pristup

prvo prochitaj sve te pisce i onda kad se vidite prozivaj je
Ja već jesam sve te pročitao, recimo, pa sam ih zato i naveo :confused:

Nema idealne devojke.

Te što čitaju Dostojevskog i sl su po pravilu glupače koje ne razumeju 10% od pročitanog, tako da to ne znači ništa

Vrlo moguće da je to tako, ali u meni još uvek živi ona Pandorina nada, šta ćeš

sto mu ne treba, vredna obrazovana, nego je ono taktika

- - - - - - - - - -

ili joj daj link za forum, neka otkrije nove horizonte :ok:

Uvek to! :ok:

I to što ona čita ovo ili ono, ne znači nužno da je ono što ti misliš da jeste, nikad ne veruj fejsbuku, tamo svi imaju savršene živote, svi su lepi i gotivni.

Ne trebaš je zvati da izadjete jer si ti za nju nepoznata osoba . Da ona sa svakim izlazi teško da bi bila sada slobodna .
.

Evo ti,Nikola,dva vrlo pametna odgovora.Ja bih samo dodao - batali ti to.
Prvo devojku znas samo po fejsbuk profilu sto je prosto smesno.Drugo,ne postoji realan nacin da je tako preko fejsa startujes a da ne ispadnes kreten.Trece,nemoj biti sasvim siguran da je sama.Cetvrto,idealna devojka ne postoji.Peto,te sto citiraju Bukovskog,Balasevica i Andrica i "lajkuju" Mocarta,Van Goga i Ajnstajna su obicno teski frikovi i u osnovnoj skoli su imale nadimak Pusika.

ma kakav net bre
sve sto od neta video su neke zesce dileje i diletanti
to je ljudski otpad
khurtza ne vredi to
cim vidis da koristi teh da ostvaruje interes automatski znaj da je to inferiorno nize bice
teh superiornom sluzi uglavnom ko klonja , inferiornom nasusni mehanizam opstanka

Sad se secam nekog ko je pisao ovde pre par meseci, devojka, fina, obrazovana, svira klavir a voli dirty talk tokom seksa i analno.

Poenta je da svako ima svoju dobru i losu stranu. I ti si fin momak, ali eto, psujes, pijes, volis grub seks, ili sta vec.

Ja ovde ne vidim te neke loše strane, mislim, kao da ona sad nije fina, obrazovana, ok devojka, jer, eto, voli dirty talk i analno... To je kao da tebi neko kaže da nisi dobar jer voliš oral... Odakle vam ovi stavovi?

Baš juče sam uleteo u konverzaciju dve devojke, kao ima ta neka koja voli da čačka po sajtovima, da se masira sa partnerom, uzajamno, traje sebi tačke, obožava oralni seks, posle toga imaju seks, uživaju, i one sad pričaju kako je ona ovakva i onakva, pitaju me kao "da li bi ti oženio takvu", rekoh "baš takvu, drugačiju i ne bih"... Često se može čuti za nekoga u oba pola da su ovakvi i onakvi jer vole ovo i ono, to su sve stvari afiniteta.

Ja ovde ne vidim te neke loše strane, mislim, kao da ona sad nije fina, obrazovana, ok devojka, jer, eto, voli dirty talk i analno... To je kao da tebi neko kaže da nisi dobar jer voliš oral... Odakle vam ovi stavovi?

Baš juče sam uleteo u konverzaciju dve devojke, kao ima ta neka koja voli da čačka po sajtovima, da se masira sa partnerom, uzajamno, traje sebi tačke, obožava oralni seks, posle toga imaju seks, uživaju, i one sad pričaju kako je ona ovakva i onakva, pitaju me kao "da li bi ti oženio takvu", rekoh "baš takvu, drugačiju i ne bih"... Često se može čuti za nekoga u oba pola da su ovakvi i onakvi jer vole ovo i ono, to su sve stvari afiniteta.

Seks je seks, i tu nema fino i lepo, mozemo mi da budemo i fini i kulturni ali kada se seksa - seksa se.
Poprilicno sam siguran da bi svaki muskarac hteo devojku koja voli, oral, anal, dirty ili sta vec, nego neku koja je fina u krevetu "ju, gde da ga tu stavim, svasta boze, da l' si ti normalan ", a takvi koji ozene te "fine u krevetu" na kraju zavrse tako sto placaju neke koje rade sve sto zena kuci nece.

Nego eto, mozda je to onaj trip, tipa, devojka voli anal, oral, sta vec, mora da je prosla sito i reseto, gde to da zenim, a ne mora uopste da znaci da je devojka radodajka, vec zna i voli da uziva u seksu.

Nabavi prvo broj telefona za pocetak , predstavi se(jer imas zajednickog druga to je logicno) , pored ovih hiljade aplikacija (WhatsUp, Viber itd) tu svi imaju slike , pa valjda ce da te vidi kakav si na prvu ...Kad stupis malo u neobaveznu komunikaciju , vidi gde ide za vikend i to pa to ti je najbolja prilika .

Back