Idealizovanje

gost 192266

Elita
Poruka
23.388
Daklem, šećem ja gradom tokom vikenda, i sretnem tu neku bivšu, u prvi mah je nisam ni prepozno, ali jeste ona mene.
Prošlo od te veze nekih 5,6 godina.... jaoj Komri odkad te nisam videla bla,bla jesi za kafu da se ispričamo? normalno, što da ne :)

ide priča, ovo - ono počela ona meni da nabraja sve njene od mene pa na ovamo i za svakog ima po neku manu i poredi ga samnom :confused:
kao da mene idealizuje kako sam super cool........ pošto sumnjam da joj je došlo iz dupeta u glavu pitam se zašto to radi?

naravno predložila je da se viđamo, na šta sam se samo kiselo nasmejo, šta mislite jel pametno bivše izbegavati i za kafu? zašto ne može ostati normalna komunikacija?
šta ljude tera da požele nešto sa bivšim?

Daklem, šećem ja gradom tokom vikenda, i sretnem tu neku bivšu, u prvi mah je nisam ni prepozno, ali jeste ona mene.
Prošlo od te veze nekih 5,6 godina.... jaoj Komri odkad te nisam videla bla,bla jesi za kafu da se ispričamo? normalno, što da ne :)

ide priča, ovo - ono počela ona meni da nabraja sve njene od mene pa na ovamo i za svakog ima po neku manu i poredi ga samnom :confused:
kao da mene idealizuje kako sam super cool........ pošto sumnjam da joj je došlo iz dupeta u glavu pitam se zašto to radi?

naravno predložila je da se viđamo, na šta sam se samo kiselo nasmejo, šta mislite jel pametno bivše izbegavati i za kafu? zašto ne može ostati normalna komunikacija?
Ма, не примај се.
Тако прича сваком бившем којег види... :)

А ако нећеш да имаш ништа с њом онда не мораш да избегаваш кафе али мораш осамљивање...

Људе на то покреће познати терен, рекао бих...

tera je to sto zna kako izgledas go i zato ujedno ne moze ni da prica normalno, stalno ima tu sliku u glavi :rumenko:

kurtoazija
i ne znam sto ljudi moraju kad te sretnu da te caste retrospektivom svog zivota kroz prizmu veza koje su imali od kada su te videli poslednji put
ok, sve kazu na pocetku da te uvedu u pricu, zavrsila sam fax, spremam doktorat, kupila sam stan na dedinju i audi a7, ali im se oci narocito zacakle, jezici pocnu da ispustaju sokove, a nogice pocnu da se mreskaju kad pricaju o vezama
pogotovu ako je sve to ispalo lose i trajalo kratko, pricaju sa tom setom u ocima i teretom u grkljanu, ali pricaju i potajno uzivaju sto pricaju, kao iskusni su sad, imaju zivotnu pricu, mudri su

bivsi su bivsi i tu treba da ostanu, da je vredelo bili bi sadasnji....
ali ljudi vole da gaje bivse , jer nikada ne znaju kada ce im zatrebati
a da je kojim slucajem krenula da nabraja sve njene od tebe pa na ovamo i za svakog izvukla po jednu bolju osobinu od tvoje i detaljnim izvestajem suptilno ti dala do znanja da da je svaki sledeci bio bolji od tebe... kakao bi se tada kiselo smejao :zper:

kod mene po potrebi mogu da ih nazovem bivsima i ne moram

realno nije da nijednog bas tako osecam
osim ovog sada mrzim sto mi je potrebno
u stvari i nisu bivsi ali mogu postati mogu se uglaviti u definiciju hahaha
smeshno na neki nacin ali i zanimljvio

Brate, kako moze, ono raskinula sa njim, vrtela ga, i kada joj doslo iz pedu u vugla, podgorelo pod nogicama, da on ipak nije toliko los, kao e, znas, tvoja ki;a je najveca. Daj brate sutni to .Jednom kada se veza raskine, gotovo je, inace opet upadas u zacarani krug. Odabi tu slabu licnost od sebe, zasluzila je, pokazi joj da tvoja ki'a nije na rate vec se jednom placa i to dobrom cenom.Ili znas sta? Nek se vrati, ali napravi od nje sex robinju, neka ti ispunjava sve najprljavie sexualne perverzne maste. Ozbiljno. Sta ona uobrazava da moze da skakuce od cveta do cveta tek tako i titra deckicima po ja;jima. Mala princezica.

Back