Idealan odmor

Leto mi je rezervisano za more.
Ove godine idemo u Egipat, u Hurgadu, da gledamo crvene korale. :)

Avanture imam u svakodnevnom životu i previše, tako da godišnji odmor doživljavam kao potpunu relaksaciju, izležavanje i ne razmišljanje ni o čemu bitnom.

Posto je sezona godisnjih odmora i ljetovanja pocela, evo otvoricu i ja tu temu..:)

Gdje putujete na ljetovanje, s kim?
Da li je to vasa vizija idealnog odmora?
Jeste li tip koji je za iskljucivo ljencarenje na plazi ili ste ipak avanturisticki tip (obilazak obliznjih mjesta, isprobavanje vratolomija na vodi i slicno)?

idealan odmor bi mi bio neko tropsko ostrvo, sama, jedno 3 nedelje sunca i mora, i nicega vise
realno cu mozda dobiti sunce i more
letnji odmor mi je samo lencarenje na plazi, sa obilascima plaza, ako se mogu racunati u aktivnosti

Идеалан одмор је тамо где вас подсећа на лепе ствари, где се осећате као код куће, где имате пријатеље и не мислите о парама и послу, већ само о себи самима и уживању..... то може бити било где ако имаш с ким и с чим, за где је лако

Idealan odmor mi je kad ne bih ni morao da se vracam sa odmora.
Kad bih imao mnogo novca, mislim da bih se samo odmarao na svim mogućim destinacijama.
Postao bih profesionalni turista i usavršio umeće odmaranja.
To bi bio moj doprinos svetu :mrgreen:

Da sad mogu da biram, to bi bilo u Porto Karasu, mi i zaova s porodicom (dace Bog), a ja bih ucila da igram tenis, golf i ostale besposlice, dok bi se moj muz brinuo da postigne sve da poplaca sto mi mozemo da izmislimo.... ne bi mu bilo tolko tesko....

Moj idealan odmor je na moru, naravno, i to na toplom moru da mogu da se brčkam po sat vremena:D I peščana plaža, ne mogu da se akam po stenama. I da do tamo doletim avionom, k'o gospođa:manikir: Hotel da ima lep bazen i po mogućnosti all inclusive, da mogu lepo da se odspavam, ne da navijam sat za doručak kad mi se najviše spava. Da neki dan od letovanja bude posvećen nekom obilasku. Bolje je da bude kakav-takav grad, da ima mesta za izlazak, da pokažem svoju preplanulost i krpice iz bg:manikir:, i da pijem koktelčiće, i šoping, i sniženja...:manikir:

Posto je sezona godisnjih odmora i ljetovanja pocela, evo otvoricu i ja tu temu..:)

Gdje putujete na ljetovanje, s kim?
Da li je to vasa vizija idealnog odmora?
Jeste li tip koji je za iskljucivo ljencarenje na plazi ili ste ipak avanturisticki tip (obilazak obliznjih mjesta, isprobavanje vratolomija na vodi i slicno)?

Идеалан одмор...било где, само са добрим друштвом! Била то једна особа, или њих 50, џабе да је човек у Дубаију или где већ ако нема са ким то да подели :)

Leto mi je rezervisano za more.
Ove godine idemo u Egipat, u Hurgadu, da gledamo crvene korale. :)

Avanture imam u svakodnevnom životu i previše, tako da godišnji odmor doživljavam kao potpunu relaksaciju, izležavanje i ne razmišljanje ni o čemu bitnom.

Mi smo bili prosle god.u Sharm El Sheikh-u, gledali korale, raznih boja :) Hurgada je malo drugacija od Sharma, tj Sharm je mirnija varijanta, pogotovo mi smo bili u rezortu, potpuna izolacija od svakodnevnog sveta :zaljubljena: Ali, bice ti dobro :)

Идеалан одмор...било где, само са добрим друштвом! Била то једна особа, или њих 50, џабе да је човек у Дубаију или где већ ако нема са ким то да подели :)

Apsolutno! :klap::klap::klap: kad se setim letovanja s drugaricom u 3. razredu srednje, bilo je vrlo skromno, ali smo se nas dve zezale do besvesti i sad ga ipak pamtim s osmehom na licu....bitno je druziti se i upoznavati nove ljude, biti slobodan da ostvaris neki novi kontakt. Poznajem neke koji stalno idu njih dvoje sami svuda, i nikad nikog da upoznaju na nekom putovanju, bili su svuda redom, mozda njima nije dosadno, to ne znam, ali se stice utisak da idu da bi imali da pokazu slike familiji, s kojom se inace ne druze, nego eto tako kad se zadesi..... meni je to pateticno
Mi se trudimo da upoznamo domacine i da budemo s njiam dobri i da upoznamo neke nove ljude, oni obogacuju letovanje, mozda postanu i prijatelji, a samim tim upotpunjuju i ulepsavaju zivot!:klap::klap::klap:

St abi mi sad leglo na dusu kao melem...ostrvo, borova suma, cvrcci, bele stene, plavo more, mala barka, jedemo ono sto ulovimo, onako u potpunom smo resetu, sporazumevamo se pogledima i sve savrseno funkcionise...

Idealan odmor meni je, kucica u nekom primorskom "selu", blizu nekog veceg "grada", plaza obavezno mala, po mogucstvu stenovita.
Kupanje i suncanje po ceo dan uz obavezno citanje knjige na plazi, spremanje klope tj. da budem preciznija spremanje ribe, skoljki itd..,
prakticno u kupacem kostimu od jutra do veceri, uvece sedenje na terasi i cavrljanje.
Eto uzivanja za mene.

Idealan odmor meni je, kucica u nekom primorskom "selu", blizu nekog veceg "grada", plaza obavezno mala, po mogucstvu stenovita.
Kupanje i suncanje po ceo dan uz obavezno citanje knjige na plazi, spremanje klope tj. da budem preciznija spremanje ribe, skoljki itd..,
prakticno u kupacem kostimu od jutra do veceri, uvece sedenje na terasi i cavrljanje.
Eto uzivanja za mene.

otprilike ono sto opisah u uvodnom postu..
savrsen odmor i po meni..

idealan odmor...
hmmm..tesko da bih, sada kada razmisljam o bas idealnom odmoru,
mogla da se odlucim za destinaciju..
cak sam i za drustvo nesigurna..
na neke destinacije bi mi odlicno odgovaralo drustvo muza..
a pak za neke...drustvo moje tri drugarice..
u svakoj kombinaciji..deca otpadaju..
pobogu..u pitanju je idealan odmor
sa njima sam non stop 24 sata dnevno svake nedelje\meseca\godine..
ne bih se odlucila za nikakvo lezanje po plazi..
to mogu i ovde..
interesuju me aktivni odmori..

idealan odmor...
hmmm..tesko da bih, sada kada razmisljam o bas idealnom odmoru,
mogla da se odlucim za destinaciju..
cak sam i za drustvo nesigurna..
na neke destinacije bi mi odlicno odgovaralo drustvo muza..
a pak za neke...drustvo moje tri drugarice..
u svakoj kombinaciji..deca otpadaju..
pobogu..u pitanju je idealan odmor
sa njima sam non stop 24 sata dnevno svake nedelje\meseca\godine..
ne bih se odlucila za nikakvo lezanje po plazi..
to mogu i ovde..
interesuju me aktivni odmori..

kao da mi ne procitate uvodni post..
tema je gdje cete na odmor/ili gdje ste bili, da li to po vama idealan odmor?
podrazumjeva se idealan u okviru nasih mogucnosti?

Meni je idealan odmor kada si sa prijatnim ljudima........ove godine sa dragim idem na bahame-paradise island:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jedva cekam........bice iskljucivo lencarenje jer smo veoooooooma umorni :dash::dash:. Zimus smo bili u indiji.......preporucujem........:bye:

indija,jugoistocna azija,kina....avantura,nova mesta,hramovi,palate,lutanje nepoznatim ulicama i ostala iznenadjenja koja cekaju iza coska :zper: drugacija kultura,ranac na ledjima,vreca za spavanje i to sve.

cvaricu se penzionerski na moru kad budem baba i nesposobna za teze fizicke napore :) mislim volim ja more,al i to vidis,okupas se odes,eventualno kampujes na pazi uz pivo ili vino i sutra,idemo dalje...samo da nisam staticna,deset prokletih dana na jednom mestu :roll:

zapravo proslo leto mi je bilo najidealnije do sada,iako je u pitanju bila evropa a ne azija :neutral: pre toga leto 2005. zbog festivala,plaza koje smo overili i pijanstva po istim :)

Poslednja izmena:
kao da mi ne procitate uvodni post..
tema je gdje cete na odmor/ili gdje ste bili, da li to po vama idealan odmor?
podrazumjeva se idealan u okviru nasih mogucnosti?

Nemam odgovor na zadate kriterijume. Na svakom kontinentu sam bila, bar u nekoliko država.
Sad bih na pusto ostrvo, al da ima hotel i poslugu :D, sa malo ljudi kao što sam ja, pa da ne moramo da komuniciramo.

Back