E da, da li sam možda napomenula da ne vodimo muževe?![]()
e moja cecilija... a kako li je tek njima BEZ ZENA I DJECE?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da, da li sam možda napomenula da ne vodimo muževe?![]()
Posto je sezona godisnjih odmora i ljetovanja pocela, evo otvoricu i ja tu temu..
Gdje putujete na ljetovanje, s kim?
Da li je to vasa vizija idealnog odmora?
Jeste li tip koji je za iskljucivo ljencarenje na plazi ili ste ipak avanturisticki tip (obilazak obliznjih mjesta, isprobavanje vratolomija na vodi i slicno)?
Posto je sezona godisnjih odmora i ljetovanja pocela, evo otvoricu i ja tu temu..
Gdje putujete na ljetovanje, s kim?
Da li je to vasa vizija idealnog odmora?
Jeste li tip koji je za iskljucivo ljencarenje na plazi ili ste ipak avanturisticki tip (obilazak obliznjih mjesta, isprobavanje vratolomija na vodi i slicno)?
Leto mi je rezervisano za more.
Ove godine idemo u Egipat, u Hurgadu, da gledamo crvene korale.
Avanture imam u svakodnevnom životu i previše, tako da godišnji odmor doživljavam kao potpunu relaksaciju, izležavanje i ne razmišljanje ni o čemu bitnom.
Идеалан одмор...било где, само са добрим друштвом! Била то једна особа, или њих 50, џабе да је човек у Дубаију или где већ ако нема са ким то да подели![]()
Idealan odmor meni je, kucica u nekom primorskom "selu", blizu nekog veceg "grada", plaza obavezno mala, po mogucstvu stenovita.
Kupanje i suncanje po ceo dan uz obavezno citanje knjige na plazi, spremanje klope tj. da budem preciznija spremanje ribe, skoljki itd..,
prakticno u kupacem kostimu od jutra do veceri, uvece sedenje na terasi i cavrljanje.
Eto uzivanja za mene.
otprilike ono sto opisah u uvodnom postu..
savrsen odmor i po meni..
idealan odmor...
hmmm..tesko da bih, sada kada razmisljam o bas idealnom odmoru,
mogla da se odlucim za destinaciju..
cak sam i za drustvo nesigurna..
na neke destinacije bi mi odlicno odgovaralo drustvo muza..
a pak za neke...drustvo moje tri drugarice..
u svakoj kombinaciji..deca otpadaju..
pobogu..u pitanju je idealan odmor
sa njima sam non stop 24 sata dnevno svake nedelje\meseca\godine..
ne bih se odlucila za nikakvo lezanje po plazi..
to mogu i ovde..
interesuju me aktivni odmori..
kao da mi ne procitate uvodni post..
tema je gdje cete na odmor/ili gdje ste bili, da li to po vama idealan odmor?
podrazumjeva se idealan u okviru nasih mogucnosti?
Ja se pakujem i necu da ocekujem nikakav idealan odmor jer kad mnogo ocekujem uglavnom se razocaram a kad sam sigurna da odmor nece biti nista narocito ono bas bude lepo.