Idealan odmor

just S.

Iskusan
Poruka
5.615
Posto je sezona godisnjih odmora i ljetovanja pocela, evo otvoricu i ja tu temu..:)

Gdje putujete na ljetovanje, s kim?
Da li je to vasa vizija idealnog odmora?
Jeste li tip koji je za iskljucivo ljencarenje na plazi ili ste ipak avanturisticki tip (obilazak obliznjih mjesta, isprobavanje vratolomija na vodi i slicno)?

Ja vec trecu godinu za redom idem u Risan..Kuca na plazi, veliki balkon na trecem spratu sa posledom na more za samo nas dvoje...
Kotor, HN za izlaz u blizini, obavezno jedan dan izdvojiti za Lovcen...
Ove godine imamo drustvo..jos jedan par.. ali ista avantura..
Posto sam uplovila u mirnije vode, ovo mi je za sada idealan odmor..

Posto je sezona godisnjih odmora i ljetovanja pocela, evo otvoricu i ja tu temu..:)

Gdje putujete na ljetovanje, s kim?
Da li je to vasa vizija idealnog odmora?
Jeste li tip koji je za iskljucivo ljencarenje na plazi ili ste ipak avanturisticki tip (obilazak obliznjih mjesta, isprobavanje vratolomija na vodi i slicno)?

Na letovanje u Hrvatskoj, najverovatnije Hvar ili Dubrovnik... Sa muzem i cerkicom...
Inace sam veliki avanturista, obozavam plivanje, surfovanje i sl, kao i obilazak grada, ali posto sam u blagoslovenom stanju, ove godine cu se samo izlezavati na suncu i uzivati u hladnim vocnim koktelima... :heart:

Putujem svake godine u CG,u Seljanovo pored Tivta.Sa porodicom.

Gde god smo nas četvoro zajedno,tu mi je idealno.

Posao kojim se bavimo izuzetno je fizički naporan od marta do oktobra.Tih deset dana polovinom avgusta,što uspemo da ugrabimo za odmor, provedemo izležavajući se na plaži.

Baš tako.

Iskoristimo more maksimalno.

I cele godine živimo za to lenčarenje.

Na letovanje u Hrvatskoj, najverovatnije Hvar ili Dubrovnik... Sa muzem i cerkicom...
Inace sam veliki avanturista, obozavam plivanje, surfovanje i sl, kao i obilazak grada, ali posto sam u blagoslovenom stanju, ove godine cu se samo izlezavati na suncu i uzivati u hladnim vocnim koktelima... :heart:

meni ovo tvoje stanje, drustvo i destinacija djeluju savrseno!:)

Meni bi savrsen bio onaj odmor, na kome bih mogla da se u potpunosti opustim, a za to mora da bude zadovoljen uslov da mi ni jedan ispit ne "stoji" na glavi. Ovako, i da mogu negde da odem, samo bih razmisljala kako treba da ucim i od odmora, nista:(

Meni bi savrsen bio onaj odmor, na kome bih mogla da se u potpunosti opustim, a za to mora da bude zadovoljen uslov da mi ni jedan ispit ne "stoji" na glavi. Ovako, i da mogu negde da odem, samo bih razmisljala kako treba da ucim i od odmora, nista:(

i meni uvjek ostane ispit, dva za septembar ali se na moru potpuno iskljucim od realnog svijeta..:)

italija(ne znam koje mesto,negde kod djenove),bice malo plaza malo muzeji,malo soping,malo okolni gradovi jer idemo autom
daleko od idealnog,al bolje ne mozemo :roll:
volela bih da idemo ili na neko ostrvo i da se odmorim ko covek,a i da vidim nesto drugacije od evrope
ili u indiju,obilazak,lutanje po pijacama,kupovanje djindjuva,meditiranje blabla
ili spanija,ali ne klasicni turizam,nego da je otkrivam ko viki i kristina:rumenko:

indija
da dozivim kulturni shok
i svet gledam drugacijim ocima vec jednom... ovo je shala ...mada kazu da je tako ...

mene smaraju plaze ali ok, super sto je ljudima to coool ... vazno je da covek negde ode napuni baterije i kuci se vrati bolje raspolozen...

indija
da dozivim kulturni shok
i svet gledam drugacijim ocima vec jednom... ovo je shala ...mada kazu da je tako ...

mene smaraju plaze ali ok, super sto je ljudima to coool ... vazno je da covek negde ode napuni baterije i kuci se vrati bolje raspolozen...

i mene one velike gdje ima milion ljudi..
prosle godine sam bila 1 dan u becicima...ajme meni.. dosli nazad u apartman, spakovali se isti momenat u pravac u Risan.:)
ovdje je mala plazica...idealna za uzivanje sa jacom polovinom ili prijateljima (u mom slucaju oboje). kafic je odmah tu, kavu na lezaljci pijes..

Ako bude sreće, idem sa komšinicom, njenom i mojom decom na Zlatibor. Pravo da vam kažem nisam više za ono čravenje na grčkom ili turskom suncu kao prethodnih desetak godina. Hoću da promenim, a kažu da su naše planine dušu dale da se odmoriš i napuniš baterije.

Back