Идеалан муж заиста постоји

Poruka
20.095
Ово су његове речи:

- Ne znam kako bih opisao trenutak kada smo se prvi put poljubili, kao i to kako sam se tada osećao, ali probaću ovako: da je pesma `I am a woman in love` otpevana u muškom rodu, bila bi to moja biografija. Njen pogled i njene usne bile su nešto najlepše što sam ikada video. I sada, posle devet godina kad god začujem njen glas moje srce zatreperi kao krila lastavice koja poleće na jug. Možda sada nekom zvučim malo patetično, ali ono što osećam prema njoj ne mogu da izrazim rečima, jer nisam pesnik, pa ne znam toliko lepih stihova. Ona je moja ljubav, moja svetlost na kraju puta, moj izvor snage, moja podrška, moja ruža u rano proleće i osoba zbog koje bih odleteo na Mesec, pokupio prašinu sa njega i posuo njome put kojim ona hoda -

После девет година забављања, они су се венчали :zaljubljena:

- Za mene je to bio jedan od najemotivnijih trenutaka u životu. Bio je sunčan dan, a nebo je imalo neku čudno plavu boju koju nikada ranije nisam video. Stupio sam u brak sa osobom koju volim najviše na svetu i to me je činilo veoma ponosnim, a posebno mi je drago što je od tog dana više ne predstavljam kao devojku, nego kao suprugu. To jesu sitnice, ali me one čine ponosnim. Mislio sam da ću biti mnogo opušteniji tokom samog venčanja koje ništa neće promeniti između nas dvoje, ali smo ipak oboje zaplakali kada smo izgovarali sudbonosno DA...

Овај муж, овакав, заиста постоји (ако се потрудите, можете да сазнате ко је он) и написала сам у наслову да је он ИДЕАЛАН (тако и мислим). А шта ви кажете, је ли или није :aha: да не помињем и то да има мЛооого пара, па сад видите, љубав плус лова, треба ли нешто више?

Polako, to je za nekog idealan decko. Tek treba vode da nosi da dobije titulu idealnog muza. Ja licno ne volim svakodnevno da gledam muske suze, izlive emocija itd. Volim jakog muskarca pored sebe koji ce malim znacima paznje da mi pokaze da mu je stalo. Ne volim te emotivce kojima, dobijam utisak, vremenom postajem mama.

..има наставак :D

Те речи, које сам пренела, је он изговорио 2009.године, у међувремену су добили двоје деце, а сада чекају и треће. Ево делић, којима описује и те тренутке,

- Oduvek sam maštao da zasnujem porodicu u onom tradicionalnom smislu te reči, da kad se vratim kuci, sednem na pod pored kamina i igram se sa svojim detetom, dok moja draga na sofi sedi i čita knjigu. Tako je u mojim snovima izgledala budućnost. Kada mi je saopštila da ćemo postati roditelji pomislio sam u sebi: Bože, hvala ti što si uz mene i što me čuvaš od svega... a onda nam je doktor saopštio da ćemo dobiti dve devojčice. Zaplakao sam kao malo dete, i dok me je moja supruga nežno grlila, ja sam se pretvorio u najsrećnijeg čoveka..

Као веома снажан мушкарац, који поред супруге и ћерки обожава да ужива у шопингу добрих сатова, одела и аутомобила,........(има тога још ;) ако буде потребан наставак, написаћу )

Те речи, које сам пренела, је он изговорио 2009.године, у међувремену су добили двоје деце, а сада чекају и треће. Ево делић, којима описује и те тренутке,

- Oduvek sam maštao da zasnujem porodicu u onom tradicionalnom smislu te reči, da kad se vratim kuci, sednem na pod pored kamina i igram se sa svojim detetom, dok moja draga na sofi sedi i čita knjigu. Tako je u mojim snovima izgledala budućnost. Kada mi je saopštila da ćemo postati roditelji pomislio sam u sebi: Bože, hvala ti što si uz mene i što me čuvaš od svega... a onda nam je doktor saopštio da ćemo dobiti dve devojčice. Zaplakao sam kao malo dete, i dok me je moja supruga nežno grlila, ja sam se pretvorio u najsrećnijeg čoveka..

Као веома снажан мушкарац, који поред супруге и ћерки обожава да ужива у шопингу добрих сатова, одела и аутомобила,........(има тога још ;) ако буде потребан наставак, написаћу )

Opet plakao?! Jooooj...

Nekada bih kao mnogo mladja,uzdisala nad ovakvim tekstom i mislila blago njoj.
Sada mislim da je to cist self marketing.
Ne bih volela da moj muskarac tako prica.
Da predupredim osudu,moram da kazem da nisam ni ogorčena,ni ostavljana, ni sama,vec pred udajom.

Sve ovo sto je taj covek izrekao,za mene ga ne cini idealnim mužem.To su samo reci...
Da li idealan postoji? Ne bih ga tako nazvala,ali sigurna sam da za svaku osobu postoji neko sa kim se razume,divno smeje,dopunjuje...prosto u vecini stvari odgovara..da li ce ga svaka sresti,bas i ne...

Poslednja izmena:
Podsjeća na nezgusnut žele.
bedazzled-066.jpg

Iz ovog ugla, za ovog iz uvodnog mogu da kažem samo da je vešt sa rečima, apsolutno ništa ne ukazuje na to da je idealan.
No dobro, ona koja ga ima, možda bi me porekla, to samo ona zna. Ako je za nju idealan, onda je idealan.
Ja zapravo mislim da idealan postoji, u vrlo subjektivnom smislu. Moj sadašnji je za mene idealan, nije sam bez mana ali takav kakav je savršeno se uklapa u moju viziju lepog života u dvoje tako da, u ovom trenutku, savršenijeg nema niti želim da ga bude.

Iz ovog ugla, za ovog iz uvodnog mogu da kažem samo da je vešt sa rečima, apsolutno ništa ne ukazuje na to da je idealan.
No dobro, ona koja ga ima, možda bi me porekla, to samo ona zna. Ako je za nju idealan, onda je idealan.
Ja zapravo mislim da idealan postoji, u vrlo subjektivnom smislu. Moj sadašnji je za mene idealan, nije sam bez mana ali takav kakav je savršeno se uklapa u moju viziju lepog života u dvoje tako da, u ovom trenutku, savršenijeg nema niti želim da ga bude.

Ma nije ni vest sa recima. Skrpljeno od tudjih izjava ono sto mu je zazvucalo opste prihvatljivo, a zapravo bljutavo, izlizano. Meni je ovo vise kao karikatura predstavljena kroz tekst.

Jeste li nekada čitale ispovest žena udate za zlostavljača? E pa često se pominje moment da se u javnosti on samodeklariše kao idealan muž, vešto provlačeći kroz uši njenim prijateljicama kako je romantičan, nežan, kako je ona njegova kraljica dok je kod kuće lepa i psihički ubija u pojam.

Reči su samo slova na papiru/ekranu. Dela su ono što se računa:)

šta je bre ovo, kakve su ovo pyzdarije? kakav idealan muž, cveće, lastavice i plavetnilo neba posmatrano sa jahte od milion evra?
ispoved miodraga kostića ili čede jovanovića? :lol:

čuj idealan muž.
ima, postoji takav, ali nema kintu, ne piše poeziju, radi i crnči za svoju porodicu, muku muči sa državom, zakonom, zdravljem, nepravdom i nezahvalnom ženom i decom.
i nije moj, samo da napomenem:lol:

Kibic bre, i vrapci znaju da se Kisela loži na onog Severininog "kralja bakra":lol:

Pazi idiota, na dan venčanja nebo je imalo neku čudnu plavu boju koju on nikad u životu nije video. Nebo je promenilo boju zbog njegovog venčanja, 'ladno.
Hajde da razumem da je čovek zaljubljen, ali ovo su narcisizam, kompleks više vrednosti i ko zna šta sve...

Inače, naknadno sam pronašao ko je i uopšte me ne čudi. Oduvek mi je delovao kao pritajeni psihopata. I ovo za cmizdrenje se uklapa...

Ne znam što je problem da se napiše da je ovo sve izgovorio Rodžer Federer, da neće možda da vas tuži za copy-paste? :lol:
BoNbona je čak izbacila i Mirkino ime... :lol:

Pitam se da li bi muškarca koji radi u fabrici i ima osrednju platicu i ko nije svecki poznat smatrala idealnim kad bi sve to rekao...bi tuki. :lol:
Pare, pare, pare, volim samo pare, mojoj duši napaćenoj samo pare fale... :aha:

Poslednja izmena:
idealan puzzzzz,jel to neka bajkaaaa

šta je bre ovo, kakve su ovo pyzdarije? kakav idealan muž, cveće, lastavice i plavetnilo neba posmatrano sa jahte od milion evra?
ispoved miodraga kostića ili čede jovanovića? :lol:

čuj idealan muž.
ima, postoji takav, ali nema kintu, ne piše poeziju, radi i crnči za svoju porodicu, muku muči sa državom, zakonom, zdravljem, nepravdom i nezahvalnom ženom i decom.
i nije moj, samo da napomenem:lol:

Не знам чему оволика неверица, па ОН заиста постоји,

у прилог овоме

Polako, to je za nekog idealan decko. Tek treba vode da nosi da dobije titulu idealnog muza. Ja licno ne volim svakodnevno da gledam muske suze, izlive emocija itd. Volim jakog muskarca pored sebe koji ce malim znacima paznje da mi pokaze da mu je stalo. Ne volim te emotivce kojima, dobijam utisak, vremenom postajem mama.

додајем пар сличица :zaljubljena:

mx1t.jpg
Они одмарају и уживају​

u7ba.jpg
Ово је тај идеалан муж​

ji7d.jpg
Он јесте емотивац, добар тата и идеалан муж​

рекла бих, да бајке ипак постоје:klap:

Back