ideal lepote.........

GoT favoriti
rleslie_gl_16jul12_pa_b_592x888.jpg

Nathalie+Emmanuel+Game+Thrones+Season+3+Premiere+C3Adxr8auRMx.jpg

Naterah drugaricu da gleda jednu seriju sa mnom. Bolje da nisam, sad me smara i napinje za jednog glumca. Rece mi cak i da vlazi na njega i da se zaljubila. Spamuje me na fejsu i uzivo njegovim slikama... Pa devojke jel stvarno toliko lep?

the-listener-craig-olejnik-2.jpg

S druge strane meni se ova svidja

Caroline-Dhavernas.jpg

Poceo da gledam Game Of Thrones (nabavio i knjigu)... Juce na casu gledam prvu epizodu na telefonu i onda dodje ona

http://4.***************/-baH8C72kKC4/UVLZhSazPAI/AAAAAAAAAMc/B_YKvE-vArk/s1600/Dany.jpg

Jos je onaj skine... Nikako nije scena za cas xD

Prilozi

• Dany.jpg
    Dany.jpg
    26,9 KB · Pregleda: 1
meni u globalu jeste
a što se tiče pretty face, tu mi je Deneris neprevaziđena :) u seriji, naravno

Ja bi vala svim onim Lanisterima grkljane pocupao xD Aj sto ih je Marin odlicno opisao i kreirao, ali sto su ih glumci odglumili svaka im cast. Bukvalno ih mrzim, nek je serija.Osim naravno onog patuljka, lik je neprevazidjen :D Za onog klinca Brena sam mislio da je zensko, ne samo sto je lepuskast tako, nego i ona kosica i glasic, kao devojcica.

I ova klinka mi je simpaticna

600full-maisie-williams.jpg

Ali njena sestra (u seriji) je mnoooogooo ebozovnija XD

U svakom slucaju serija je puna dobrih zenmskinja :D

Sad dok skinem trecu sezonu da zavrsim ovu prvu i da zavrsim drugu, pa da se bacim i na trecu :D

Akuta, inače, u trećoj ubijaju Roba Starka, i na njegovo telo prišiju glavu jezovuka, ubijaju Kejtlin, umreće mali Džofri otrovan od vina na svojoj svadbi, a verovatno i Džon Snežni, na kraju pete. Ne zna se tačno dal' će ga Melisandra oživeti. :mrgreen:

glad to be of service

Akuta, inače, u trećoj ubijaju Roba Starka, i na njegovo telo prišiju glavu jezovuka, ubijaju Kejtlin, umreće mali Džofri otrovan od vina na svojoj svadbi, a verovatno i Džon Snežni, na kraju pete. Ne zna se tačno dal' će ga Melisandra oživeti. :mrgreen:

glad to be of service

Nisi mi rekao nista sto nisam mogao i sam da pretpostavim. Rob krece na Lanistere, glupo. Dzofri, e sad o njemu nisam razmisljao mnogo, ali ogavan mi je, a i verujem da ga ni drugi nesto ne vole, tako da me ne cudi podatak da ce biti odstranjen. Kejtlin, opet, zamerila se Lanisterima, tvrdoglava, zamera se i sestri, vise nego dovoljno ljudi zeli da je ubije (ukljucujuci onog Bejlisa ili ako se vec zove, opsednut je njom. If I can't have her, no one can). E jedino cu da im ebem majku ako Dzon umre, a do Melisandre jos nisam stigao xD

Pored njih draga mi je Deneris, drag mi je Drogo i Arja, ostali meh... Samo se nadam da ce se pojaviti ebeni zmajevi :D

Tek sam na prvoj sezoni... A imam samo prvi deo knjige... Bice zaebano pratiti radnju. I nije mi jasno, ako svi pomru ko ostaje...

A da, i po posteru za trecu sezonu rekao bih da je Arja narocito bitna :D

Back