ideal lepote.........

Pa nisi realan jer je vrlo očigledno koje i kakve obrve su suviše skladne i "izdefinisane" da bi bile prirodne. A s obzirom da sam se nagledao likova sa očupanim obrvama koji nemaju dlaka nigde na telu sem na skalpu (naročito se primeti na moru), onda indukcijom mogu da zaključim da su i ovi takvi. Mnogo prosto.

Moram da upadnem u ovu raspravu.
Meni je mnogo tužno u šta su se momci pretvorili, stvarno. Onako, istinski mi je žao.
U manjim gradovima se još i drže, ali u Bg-u, gde valjda više prate modu, šta već, grozni su. :/
Briju noge, depiliraju grudi, videh i neke sa nalakiranim noktima. Čupanje obrva dođe kao normalna stvar pored svega toga. :/
A i devojke sve više gube ženstvenost. Izgleda da ne mogu nikako drugačije da nađu momka, nego se one prave da su muškarci u tim vezama.

ja cu da vlazim na koga ja ocu jel jasno a tebi ako se ne svidja mrrrs odavde ! i mrki je samo realan ko je tebi kriv sto si ruzan i zavidan!

Oh, ne, molim te oprosti, neću više nikad, samo me pusti da ostanem ovde! Mda... :lol: Po istoj analogiji, i ja tebi želim - ako ti se ne sviđaju moji komentari, ne moraš da ih čitaš, ko te pa je.be. :lol: Znaš šta znači forum? To je latinska reč koja znači "mesto na otvorenom", aka ovo je slobodna zona i mogu da pišem šta hoću, ako imaš problem s tim - pakuj kofere i putuj igumane. Nego, ja mislim da ti još vučeš komplekse zbog toga što sam ti rekao da si zdepasta. :lol:
P.S. A to koliko sam ružan, pitaj bilo koju od mojih bivših devojaka, bogu hvala, ima ih podosta. :lol:

master:VEG013.jpg

:D Najveci ideal lepote :lol:

Meni je mnogo tužno u šta su se momci pretvorili, stvarno. Onako, istinski mi je žao.
U manjim gradovima se još i drže, ali u Bg-u, gde valjda više prate modu, šta već, grozni su. :/
Briju noge, depiliraju grudi, videh i neke sa nalakiranim noktima. Čupanje obrva dođe kao normalna stvar pored svega toga. :/
A i devojke sve više gube ženstvenost. Izgleda da ne mogu nikako drugačije da nađu momka, nego se one prave da su muškarci u tim vezama.

Oktobarku za predsednika....

Inace i meni je sve to brijanje i cupanje obrva glupo, ali ako neko hoce to da radi, sta me pa briga, njihov izbor...

Takodje ako ce neka da vlazi na ove i to me bas briga, njihov izbor...

Inace kod sebe skidam dlake samo sa dva mesta i to ne sto mi estetski ruzno ili gadno, vec zbog mirisa i higijene....

A noge da obrijem, pa nikada...

Imam ortaka koj sve to radi, osim lakiranja noktiju. Ali zato ide u solarijum :lol:
I onako, napucan je baš, i pravi je magnet za žene. Očigledno da i tu važi ono, ako ima potražnje, biće i ponude :lol:

sad je sve popularniji fazon likova iz jersey shore-a, sto ce reci-shiiit

meni je svejedno da li ce da depilira ruke, noge itd., ali ne volim kad cupaju obrve a prirodne su im okej, ne znam sto mi je bas to odbojno..
neka radi sta ko hoce, ali meni licno nije privlacno da se decko duze sprema za izlazak nego ja...

sve je manje sarmantnih a vise ovih sto sve ulazu u izgled.

Odmah se ogradjujem i kazem da ne radim nista od toga.. Ali ne smeta ti sto depilira noge i ruke a smeta ti sto cupa obrve.. Meni je mnogo vise gej to sto se depiliraju po rukama i nogama.. Licno, da imam prevelike obrve koje upadaju u oci, i ja bi ih pocupao...
demotivacija.rs_Dve-obrve-su-za-mlakonje-pravi-mukarci-imaju-samo-jednu_131133117636.jpg
Evo ga primer..

Back