John Marston
Domaćin
- Poruka
- 3.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
zanimljiv covek...![]()

da bre snimio je film neki koji je najvece ***** koje sam odgledao u zadnjih god dana od svih filmova![]()

http://www.index.hr/xmag/clanak/za-...ila-javnost-golom-guzom-i-grudima/510706.aspx
jes da je mandovka al yebe keve![]()

koji film..?
al` da je lep,lep je...![]()
http://www.index.hr/xmag/clanak/za-...ila-javnost-golom-guzom-i-grudima/510706.aspx
jes da je mandovka al yebe keve![]()
Ma ima i ovde kod nas valjda , vido sam neke plakate i pitao kome palo na pamet da dovodi neku pevaljku iz fuckin Rumunije ?crank 2 znaci odgledao sam ove god milion glupih filmova al' taj nema konkurenciju koliko je njesrau transporteru gde takodje glumi je ok film
lici na Vin Dizela malo
ja nju slusam u petak live![]()
Ali sise i bulja su dali odgovor na pitanje .
gledao sam neke druge slike gde je bez ps-a i klipove na tubu(ne njene spotove) i ok je al nije ni neka lepota da kazes vau sadaMa ima i ovde kod nas valjda , vido sam neke plakate i pitao kome palo na pamet da dovodi neku pevaljku iz fuckin Rumunije ?Ali sise i bulja su dali odgovor na pitanje .
riba se proslavila za nesto vise od god dana...to je fazon sto ona radi je neka mesavina denca i house-a i meni je to gotiva za slusanje...opusta medaj nije bas toliko ruzna koliko je ispala na toj slicigledao sam neke druge slike gde je bez ps-a i klipove na tubu(ne njene spotove) i ok je al nije ni neka lepota da kazes vau sada

ma gotivim ja nju, u spotovima je ok, ali na onoj slici realno ne lici ninasta..![]()
u ovom spotu...ako neko zna kako se zove devojka u narandzastoj haljinici? bio bih mu.joj veoma zahvalan!
Hah, Princ je kjut...ali nikako seksi.
Ja volim malo femi muskarce ali on je previse femi cak i za mene XD
Ali stvarno ima ljupko lice![]()

Romski lopovčić, odlično ! Baš me nasmeja poređenjem
Ima nešto, da li romsko ili indijsko ( nikad mi nije palo na pamet da proverim kakvo mu je poreklo) - u svakom slučaju izgleda egzotično
Meni se trenutno sviđa jedan pevač koji je svima nenormalno ružan a meni je sexy as hell tako da....ukusi ukusi.
Živeli ukusi.
auuu
kolke sise ima,tek sam sad primetio

crank 2 znaci odgledao sam ove god milion glupih filmova al' taj nema konkurenciju koliko je njesrau transporteru gde takodje glumi je ok film
lici na Vin Dizela malo
licite.