gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
a ti, a ti?
on ima smoki u gacama verovatno :-)))) hehehe, sala-mala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti, a ti?

kakve veze ima velicina grudi sa lepotom zene,uostalom to je nesto na sta mi ne mozemo uticati,stvar nasledja....To bi bilo isto,kao da ja sad ismejem neciji izbor ovde,jer taj muskarac sa slike ima mali penis....

mnogo je ruzno kada je riba ravna ko daska za peglanje
) i kada recimo vidis nekog lika ti mu primetis prvo facu i to 'e to a ne gledas posle koliko mu je racku 
A neces nam odgovoriti koliki ti je "drugar"?
A neces nam odgovoriti koliki ti je "drugar"?
pa dobro ako cemo i realno nije nishta posebno...slozice se samnom muski deo
naravno da mozes da utices ako te nije priroda obdarila....silikoni !mnogo je ruzno kada je riba ravna ko daska za peglanje
pa pazi nije isto kada gledas neku ribu jel prvo pogledas kakava je u faci i posle njene sise (90% muskaraca) i kada recimo vidis nekog lika ti mu primetis prvo facu i to 'e to a ne gledas posle koliko mu je racku
![]()

koliko ti imas godina!? Svaki odrastao muskarac se nece sloziti sa tobom,naravno da se svi popale na neke 'delove',pa jos ako su upecatljivi...ali ona je toliko lepa,da 90 % muskaraca ne bi imalo nista protiv da bude sa njom,ni ta 'daska im ne bi smetala'...

za 4 dana punim tLi godinice ^^ u j.b.t ja sam ceo zivot ziveo u zabludi da muskarci ustvari vole daskare.Hvala ti sto si me prosvetlila
i nisam ja reko da nije lepa al' nije ni nesto Bog zna sta sad...porediti nju i Nicol je smesno.
wild child@ takve prsate prasice ne volim

![]()
Msm... Jako je graciozan i lep... FIZIČKI...
federer? ne
A je l se secate Feza
![]()
kad smo kod Mile, i Mrvetini se dopada
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=11883028&highlight=milla+jovovich#post11883028