ideal lepote.........

Jao,koji uzas,pazite joj ruke:bljak:

šta tu ima da se pazi? pa nisu šiljci ni bodlje, nego obične dlake koje ima svaka regularna devojka na rukama, dlake se skidaju ispod pazuha, bikini zona noge i eventualno stomak ako je problematičan a ruke ni alesandra ambrosio ne depilira a obaška što ima tamne dlake. a prednost ove devojke je što su njene svetle što dalje upućuje na zaključak da je i prirodna plavuša, a tu nema ničega za povraćanje.

šta tu ima da se pazi? pa nisu šiljci ni bodlje, nego obične dlake koje ima svaka regularna devojka na rukama, dlake se skidaju ispod pazuha, bikini zona noge i eventualno stomak ako je problematičan a ruke ni alesandra ambrosio ne depilira a obaška što ima tamne dlake. a prednost ove devojke je što su njene svetle što dalje upućuje na zaključak da je i prirodna plavuša, a tu nema ničega za povraćanje.

Dobro,meni je odvratna:whistling:

Lepo rečeno.
Ko je još lud da redovno depilira celo telo?!
Ionako moramo nožne dlačice da čupamo, a to boli u p.ičku materinu.
A to što su momci po filmovima navikli da gledaju ful našminkane i oguljene cure, osvestite se, život ćete provesti pored devojaka koje će povremeno zaboraviti da na vreme izdepiliraju noge, očupaju obrve i budićete se u krevetu pored strašila sa podočnjacima i gnezom od kose na glavi.
Kao ni što vi niste svi redom u pločicama ko Bred u fajt klabu.

ashlynn-brooke-20080428043937697-000.jpg

Аууу...
Мушки део је можда познаје...

Poslednja izmena:
monica nije loša, lepa je skroz, samo meni se njeno telo ne sviđa baš nešto preterano...ima jedni 7kg viška-po meni.
catherine, zgodna, lepa. u filmu kada krade slike, ima scena kada uči kako da obiđe one lasere...a nosi trenerku, scena nije dobra za one sa slabim srcem :worth:

Back