GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ajao majku ti boziju,za moju saku pravljeno. . .Ни напред није лоша.
![]()
Uuu, 'ebem ga.
Whaaaaa![]()
![]()
![]()
A ko je snajka ?

ko je taj prvi??![]()
E, jel' da da je mudo?
Neki lik iz Glee. xd
Suzo, ne kaki.

A ko je snajka ?![]()
ima i neki home nicpor sa nekim crnjom koji je ragbista valjda ili sta vec...video sam pre par meseci kada sam vrteo kanale na onom kanalu E da ima svoj show gde nju u njenu celu porodicu prate 24h kako zive i sta rade.Ona je tamo ultra poznata i realno riba je full. Vidi na net-u ostale slike Zove se Kim Kardashian i sterleta je neka poput Paris Hilton u USAima i neki home nicpor sa nekim crnjom koji je ragbista valjda ili sta vec...video sam pre par meseci kada sam vrteo kanale na onom kanalu E da ima svoj show gde nju u njenu celu porodicu prate 24h kako zive i sta rade.Ona je tamo ultra poznata i realno riba je full. Vidi na net-u ostale slike
![]()
Mada sa obzirom na atribute moglo je to mnogo profesionalnije i kvalitetnije da se odradi . 
A pa znam sada nego je nisam prepoznao , gledao sam inace home video cim je izasao , ko bugarska piraterije i pre svetske premijere .Mada sa obzirom na atribute moglo je to mnogo profesionalnije i kvalitetnije da se odradi .
![]()
gradjena je ko pescani sat tj. savrseno, uske kukove ima a ogromne prirodne sisetine i bulju na koju mozes ceo spil karata da postavis 

valjda su vec i bebu dobili... vracara neka matora...