Idea

znaci moras da potrosis 8 hiljada da bi dobio 10% popusta :D
ovo gore od lidlovih 500 din na 5.000 :mrgreen:

nema tu pumpanja.
neka daju 800 din na minimum 1.000 din potrosenih..to je pumpanje :D

Obična sprdnja svi ti lanci ugl daju 10% popusta povremeno ili vikendom ili penzosima.
1000012255.jpg

Ja sigurno ne ocekujem pojeftinjenje ako je akcija, to se pokazalo juce, odjednom je grozdje na akciji , ali je ista cena kao dva dana pre toga kad sam kupio , i meni svejedno , lazem gore mi je, jer dok nije bilo na akciji sam birao kakvo zelim i bilo je zrelo i slatko i bas sam birao za 180 din po kg, a onda juce samo slj...bas je velika razlika kad potrosaci u srbiji vide natpis akcija, , propiste dizne, trpa se sve i svasta...eto ja sam pre dva dana kupio i luk, bio je 80 rsd, , kupio kilo , bio je dobar, tj 2 klasa, ja delim to na 1,2,3, 4 , klasu , i dalje ne kupujuem, 1 klasa moze 6 meseci i vise da ostane, a da ne klija niti iznutra da razvija list, 2 klasa moze mesecdana, 3 je jurnjava , 15 dana , 4 klasa je danas sutra i kraj..
Ali je ok, nije trulog ukusa, nije mekana, izgazena, smrznuta i slicno..

Tako da eto pre dva dana sam kupio isto kao i juce, cena za grozdje ista, ali je drasticno losije kad je akcija, cena za luk je duplo manja, ali je luk malo boljeg kvaliteta zato sto sam naleteo kad su otvarali 4 dzaka od kojih sam ja verovatno strpao jedan , jer sad ide sezona paprike, a to povlaci luk u ogromnoj kolicini..

Back