Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokusao sam i tako ali ne moze mora li nesto modem da se podesava za SMS porukeThe Scientist:'Services' desnim klikom misa pa onda 'Send SMS Message',upises ime drzave i broj,klik na OK,napises poruku,pa 'send'.I to bi trebalo da je to,samo ja ovo nikad nisam koristio pa ne znam koliko nase centrale podrzavaju sve to.
Pozdrav
Hteo sam da saljem za dz i uspeo sam.Netpebaju mi dalja upustvast0rmbr1n63r:svi bi hteli sms za dz.
kolko ja znam ne moze da se salje preko ICQ-a iz prostog razloga sto nije podrzana nasa mreza, bar je bilo tako kad sam zadnji put probao
offer:Hteo sam da saljem za dz i uspeo sam.Netpebaju mi dalja upustvast0rmbr1n63r:svi bi hteli sms za dz.
kolko ja znam ne moze da se salje preko ICQ-a iz prostog razloga sto nije podrzana nasa mreza, bar je bilo tako kad sam zadnji put probao
ne nase ali 067 i 069.Baby Wipes:Sms preko ICQ jos ne podrzava nase mreze (063, 064).
Mozda kasnije
Koliko znam za Srbiju ne ali za Crnu Goru postojiPiraterija ®:Postoji li uopste neki sajt za slanje SMS poruka koji podrazava nasu mrezu i da je iz Srbije?
Mislis na neki domaci sajt, koji podrzava sms za 063 i 064?Piraterija ®:Postoji li uopste neki sajt za slanje SMS poruka koji podrazava nasu mrezu i da je iz Srbije?