ICG: Nezavisno Kosovo ili novi sukobi

mile1234:
Zemun postoji, hrvatski Zemun ne postoji. Opet igras igrice. Nastavi, jer jedino tamo Zemun ( koji je srpski grad ) , moze da bude ustaski. A ince u lepom Zemunu je lepo vreme. Hrvatski Zemun?! Jel se to na lebac maze? Na kruh ako ne razumes?
Ajde idi sada slusaj i davi majmuna na Tompsona.

sta mislis buraz,ima li hrvatski zemun toliko veliku salu da mogu svi da stanu.
kad dodje thomson,a? 8-)

opacupa:
sta mislis buraz,ima li hrvatski zemun toliko veliku salu da mogu svi da stanu.
kad dodje thomson,a? 8-)

Sta je hrvatski Zemun? Ja znam za srpski Zemun, u njemu su na vlasti radikali, tako da ako ima m_uda neka dodje.... lepo ce proci kada ga radikali ispitaju..... u Zemunu ( srpskom jer hrvatski Zemun ne postoji ), nema mesta za ustase.

Koliko si smisljao sve ovo? Jel dok si slusao Cavoglave? Tu ima jedna parodija.

Stici ce vas nasa ruka i u Srbiji.

To moze samo retardiran covek da pomisli....bas bih voleo da pokusate ovo sto vas retardirani pevac peva! :D :D :D

strsljen_hr:
ma nemaju brate.
a da su se lipo pripojili sad bi im naša vlada napravila jednu od 15000mjesta, mislim ono ak niš drugo neg za rukometno prvenstvo :wink:

Cime ste vi mogli Zemun da pripojite? Sa onim g_ovnima iz Vukovara koji ni uniforme nisu imali? :D :D :D

Dodjite vi u srpski Zemun, ali ne garantujemo sigurnost od radikala! :D :D

Kada napravite veci stadion mozda vam u Zagreb dodje Baja mali Knindza. I Bora Djordjevic! A mozete nesto slicno i u Karlobagu, Ogulinu i Virovitici da napravite jedan stadion. :D :D :D
A pare... uzmite od Tompsonovih CD....

mile1234:
Cime ste vi mogli Zemun da pripojite? Sa onim g_ovnima iz Vukovara koji ni uniforme nisu imali? :D :D :D

Dodjite vi u srpski Zemun, ali ne garantujemo sigurnost od radikala! :D :D

Kada napravite veci stadion mozda vam u Zagreb dodje Baja mali Knindza. I Bora Djordjevic! A mozete nesto slicno i u Karlobagu, Ogulinu i Virovitici da napravite jedan stadion. :D :D :D
A pare... uzmite od Tompsonovih CD....

mileeeeee pa ti si ustvari jean ratni huškač c c c c

a ja mislio pošten srbin, e sad si me bre razočarao :|

major79:
razlog zasto za nove sukobe:jer nijednu bitku nismo izgubili iako smo izgubili rat,iako smo se borili protiv NATO 27 zemalja,iako smo se borili protiv njihove pesadije-djavolih slugu,zhvalavih shiptara nismo izgubili ni pedalj teritorije u tim borbama,ja sam svedok!!e sada ,posto nije stavljena tacka na sve to nego tri tacke,i sada posto su shiptari brzo zaboravili sta znaci srbska policija i srbska chizma,postu su zamislili da su oni dobili rat puskom a mi smo se uplasili od njih,i posto su nas podcenili vreme je da se stavi tacka ,sveta srpska zemlja je u pitanju.jer kao sto rece Sveti Car Lazar,nije vazno protiv kolike vojske krecemo,nego koliku svetinju branimo

ovde mi samo nije jasno da li major to ozbiljno misli [ako je tako, beznadezan je slucaj] ili cisto kao hipoteza, "uh sto bi to lepo bilo"???

volunteer:
Sta je sa Hrvatskom,Slovenijom,Bosnom...Mi smo se valjda borili da sacuvamo to,verovatno je i sada sve to nase samo nismo svesni toga...Sta bi sa Kosovom....pa i to je naravno nase,verovatno placamo KFOR da cuva mir u krasnoj i punoj blagostanja pokrajini Srpskoj da ne bi rizikovali zivote svojih visoko obucenih vojnika koji nece da prljaju ruke dole....Cak sta vise....ne da nismo izgubili teritorije,cak i osvajamo nove....Nasi komandanti i generali ginu da bi sacuvali novoosvejenu zemlju Srpsku - Hag....Dobro da nam je neko otvorio oci....
da...to je to...

Back