ICENTRALA = PREVARA

loop:
A sto par dana uopste nisi mogao da se konektujes na internet :mad:

Ako je ovo pitanje upuceno meni, onda stvarno ne znam o cemu se govori! Kod mene je tri (tri, tri, tri, 3, 3, 3) meseca sve normalno radilo, a sta je bilo kod Vas to ja stvarno ne znam!

Mozda ce neko misliti da ja primam platu od ovog, ali ne... ja sam samo kucni korisnik iz Bujanovca kome veza savrseno (bar za sada) funkcionise...

Zanimljivo...

Iako je tada bilo josh samo 2 dana do isteka promotivnog (besplatnog) perioda kod kalik.co.yu, odluchio sam da isprobam taj free internet. Morao sam da im poshaljem SVE svoje podatke iz lichne karte + neke kojih ni tamo nema (telefon) i onda ce oni da mi otvore account.
Naravno, ja sam slagao sve od reda, zapakovao i poslao...
Sutradan mi je admin odgovorio da mi je nalog otvoren, ali da mi podaci koje sam naveo nisu tachni (zapravo "nisu proshli proveru") i rekao je da im shto pre poshaljem sken ili fotokopiju lichne karte... Koju ja naravno necu da poshaljem
U chemu je njihova prednost kad moram : da platim 600 kinti + da im dam svoje lichne podatke, au sezamu dash 600 dinzi za super vezu, koliko-toliko anonimni account i gomilu korisnickih servisa_

Zashto oni traze tolike podatke? Za koga oni to skupljaju? Kako oni mogu da provere tachnost podataka iz moje licne karte????

Reshite neka od ovih pitanja za 5 kvisko poena ;)

Ja radim za njih,i nije nikakva prevara,proveru vršimo samo radi lične evidencije,i to samo provera matičnog broja.Trudimo se da imamo kvalitetnu vezu,i da cena bude pristojna.Eto,samo toliko.Nadam se da si bio zadovoljan našom uslugom.Koliko znam neke osnovne podatke ti traži svaki provajder.Mi smo stvarno paranoičan narod.

Uopshte nije tachno da svi provajderi traze podatke... U stvari, vecina trazi, ali ni jedan ne proverava da li su oni tachni ili ne (izuzev gorepomenutog :) )

I nisam ja paranoichan, ... pa mozda malo , ali ja samo ne volim da ostavljam svoje podatke na svakom coshku, pogotovo svoj br. telefona i adr.

Inache, usluga je sasvim dobra, ali ja ipak necu poslati prave podatke, pa me slobodno brishite (kupio sam flat za 500 din ;) )

tab503:
E ova ti je dobra!Baš me nasmeja.
Mi samo želimo da bude sve regularno i legalno,ali nemate pojma koliko je ovde teško izvodljivo.A ja ne znam šta je uzrok tom nepoverenju.Kada su mi tražili u Eunetu podatke,stvarno mi nije palo na pamet da im dajem lažne,a iskreno i ne znam na koji način neko može da mi naudi ako ima moj telefon,ili broj lk.Ali naravno,svako ima pravno na svoj izbor.Drago mi je da si zadovoljan našom uslugom,ovaj besplatan period je i bio sa razlogom da istestiramo opremu,da vidimo šta ne funkcioniše,zato što nam je stvarno namera da imamo kvalitetnu i jeftinu vezu.U svakom slučaju,svaka kritika je takodje dobro došla.

eunet je prvi nas provajder. Posle njega je beotel poceo sa radom i td.
On je bio KAricev a da li su mu ito uzeli kad je bila afera sa bankom to vec ne znam jer me ni ne zanima, ali KAric je bio vlasnik EUnet-a (a mozda jos uvek)

Ja sam im prenela,videćemo šta može da se uradi.Mada si ti jedini koji se žalio.Samo mi reci da li si probao kad dodje do prekida da se diskonektuješ i da se ponovo konektuješ kod nas?Šta se dešavalo u tom slučaju,Ne znam zašto im je to bitno da znaju (mislim na tehničku podršku).

I ja sam probao mesec dana tu ICENTRALU. :evil:
Ne znam da li da kažem da je katastrofa, a da to onaj što je probao sa ovim provajderom na net ne pomisli da je pohvala. :?
ICENTRALA i BUG su naprsline neviđene.
SEZAMPRO i BITSYU su po meni zakon za sve provajdere. :-D

Back