ICELAND

• Začetnik teme Začetnik teme cages
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ODGOVOR ZA CAGESA I GIGULA NEMOJTE PLJUVATI PO SVOJOJ ZEMLJI-SRBIJI- TO JE JEDINA NASA I SRBSKA ZEMLJA.PA STA MISLITE DA STE U IZRAELU JA SAM BORAVIO U IZRAELU 2 GOD I VIDEO PATRIOTOZAM KOJI VI NI ZAMISLITI NE MOZETE TINEJDZERI SA PUSKAMA PONOSNO IDU DOBROVOLJNO U PRVE BORBENE LINIJE.ZATIM UPOZNAO SAM JEDNOG BOGATOG KANADJANINA KOJI IMA FABRIKU SA 700 ZAPOSLENIH DOSAO COVEK DOBROVOLJNO DA SLUZU SVOJOJ DOMOVINI-IZRAELU.ZATO IDITE VAN ALI NE PLJUJTE SVOJU OTADZBINU.

aca9020:
ODGOVOR ZA CAGESA I GIGULA NEMOJTE PLJUVATI PO SVOJOJ ZEMLJI-SRBIJI- TO JE JEDINA NASA I SRBSKA ZEMLJA.PA STA MISLITE DA STE U IZRAELU JA SAM BORAVIO U IZRAELU 2 GOD I VIDEO PATRIOTOZAM KOJI VI NI ZAMISLITI NE MOZETE TINEJDZERI SA PUSKAMA PONOSNO IDU DOBROVOLJNO U PRVE BORBENE LINIJE.ZATIM UPOZNAO SAM JEDNOG BOGATOG KANADJANINA KOJI IMA FABRIKU SA 700 ZAPOSLENIH DOSAO COVEK DOBROVOLJNO DA SLUZU SVOJOJ DOMOVINI-IZRAELU.ZATO IDITE VAN ALI NE PLJUJTE SVOJU OTADZBINU.
e šta da ti kažem, smaraš ...

alo ljudi...malo kasnom sa ukljucivanjem u diskusiju.....na islandu su upravo prestali da prave papire strancima,zato sto ocekuju od maja meseca talas poljaka i litvanaca.....cak su prestali da produzavaju privremene radne dozvole .....

ma bez veze.....evo jucer sam cuo od prijatelja,da su prestali da produzavalju dozvole,koje su na manje od godinu dana.....a dobiti sada na godinu dana je tesko.....znaci samo sezonska na 3 ili 6 meseci ,a posle sta ti bog da....licno mislim da se ne isplati,osim ako nemas prijatelja ili rodjaka kod kojih bi stanovao,da ne placas kiriju i da ustedis neku kintu......sve je uzasno skupo.....zamisli....kutija malboroa kosta 580 kruna ,sto je jednako 600 nasih dinara!!!

jesam,malo...sasvim slucajno,moj rodjak je trener ovde na islandu... moguce je doci za sezonu,ako im se dopadne vasa igra...pitajte jos sta vas zanima..pozdrav!

pozdrav
.....pa znaci interesujeme kako doci do vaseg rodjaka trenera..da li je isplativo igrati fudbal tu...koliko ste vi vec dugo na islandu kakav je zivot tu...cime se vi inace bavite...hvala na odgovoru

naravno,u pitanju je Reykjavik. o prvoj ligi se radi. samo ne znam ime kluba. ima ih dosta ,sa nekim uvrnutim imenima,a ja inace fudbal ne pratim uopste. vise sam za body building....

Back