Iced Earth

Melancholy je zapravo skoro jedina pesma koju znam od njih i jako jako mi se svidja,preterana je ,lik ima FANTASTICAN glas!!!Jedno vreme sam cak pokusavala da nabavim neki njihov album pa sam cak htela i ovaj novi ali sam se onda razocarala kad sam cula pesmu sa tog albuma(btw na vivi plus) i mogu da kazem da je sranje,bar se meni ne svidja,a nisam cak ni zapamtila kako se zove.Inace i ja sam jednom davno bila stavila temu o njima i mnogi su rekli kao da je jedino sto valja album something wicked this way comes sa kog je melancholy.Imam spot za pesmu when the eagle cries i to kao nije losa pesma s obzirom da je drugi pevac ali nije ni priblizno dobra kao melancholy.

Luthien:
Melancholy je zapravo skoro jedina pesma koju znam od njih i jako jako mi se svidja,preterana je ,lik ima FANTASTICAN glas!!!Jedno vreme sam cak pokusavala da nabavim neki njihov album pa sam cak htela i ovaj novi ali sam se onda razocarala kad sam cula pesmu sa tog albuma(btw na vivi plus) i mogu da kazem da je *,bar se meni ne svidja,a nisam cak ni zapamtila kako se zove.Inace i ja sam jednom davno bila stavila temu o njima i mnogi su rekli kao da je jedino sto valja album something wicked this way comes sa kog je melancholy.Imam spot za pesmu when the eagle cries i to kao nije losa pesma s obzirom da je drugi pevac ali nije ni priblizno dobra kao melancholy.
nisam naisla nikad na tu temu :shock: inace, po mom misljenju svi albumi sa starim, nazalost, pevacem su strava.. sta im fali? ko je to rekao? :roll:

Jadan klinacki band koji je toliko toga pokrao od svih drugih samo da bi oni mogli da zvuce originalno.
Vise nego jadno,nicemu ne sluze.Apsolutno nisam nasao nista originalno kod njih osim te preterane zelje za naduvavanjem i cak sam primetio da su im riffovi skinuti od Saxona!!!!! Bolno za jednu pravu metal dusu.A da bi navodno dokazali da su oni,eto tako unikatni i zreli band,doveli su bivseg Judas Priest pevaca u band Tim Owensa,samo da bi mogli da se pohvale da je sa njima covek koji je pevao u jednom od najvecih bandova svih vremena.
Sve u svemu,nista originalno,dosadno,neinventivno,dosadno,i bilo bi lepo da se razidju.

Jel slusao neko Demons and Wizards to je side projekat clanova Iced Earth-a i Blind Guardian-a. Oni su do sada izdali dva albuma,drugi Touched by the Crimson King je izasao pre negde posle 5 godina pauze.Album je dobar mada mi je prvi mnogo bolji.

Americki powerashi... Imaju dobrih pesmica :)

Preporucujem ti da cujes A Question of Heaven, The Hunter, Burning times, I died for you...

Vokal Iced Earth je bio Matt Barlow... Lik kida kakav glas ima... Sad umesto njega peva onaj lik sto je menjao Halforda u Judas Priest (Tim 'Ripper')

neznam kako se zove pevac ali to je onaj sa veoma dubokim glasom... taj kida. a cuo sam da je bio i drugi, onaj sa vristavim glasom... taj nije nesto...
inace, po meni taj bend je fenomenalan. tesktovi su mnogo dobri, najjace pesme su "Damien", "Last December", "Burning Times", "Wolf", "Angels Holocaust"... Preporucujem najpre te svima koji su zainteresovani da cuju...

Back