Jebivet@r
Domaćin
- Poruka
- 4.546
Svima je poznato ko se seca da je rugova stekao epitet balkanskog Gandija
siptari su uspeli doduse mutantski da isplagiraju Gandija naravno uz pomoc interesa zapada
potace me jedan siptar koji se ovde lazno predstavlja na to sto drzi u potpisu cuvenu recenicu Gandija
Mislim,ovo bi mozda trebalo na humor ali ipak zasluzuje neku politicku analizu...![]()
Na stranu te paralele sa Gandijem ili bilo kojom drugom istorijskom ličnosti, ali Rugova jeste bio najumereniji predstavnik kosovskih Albanaca i neko sa kim je bilo moguće pregovarati.
Naravno, g0vnar Milošević je to odbijao čitavu deceniju i očekivao je da će se kosovski problem sam od sebe rešiti, sve dok ga NATO nije postavio na pregovarački sto, ali tada nasuprot sebe nije imao relativno prihvatljivog Rugovu, već teroriste iz OVK.
To je inače bila jedna od glavnih osobina majmuna sahranjenog pod lipom. Uvek je isprva odbijao predloge, da bi na kraju morao prihvatiti one najgore, po svoj narod i državu.
Odbijao je slovenačke planove za Jugoslaviju, pa Jugoslavije više nije bilo. Potpalio Srbe u Hrvatskoj, pa Srba tamo više nema. Odbijao da prihvati Mila, kao predstavnika Crne Gore, pa je time stvorio rascep u državnoj zajednici Srbije i CG.
Budaletina je jednostavno, od početka do kraja, radila sve pogrešno i naopako.