Holy1
Ističe se
- Poruka
- 2.671
Da li može neko nešto opširnije da mi kaže o ovoj haplogrupi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bajke.Свакако!
https://www.poreklo.rs/2019/03/28/haplogrupa-i2/
Милош Милетић, Никола Вукосављевић, Јован Бојанић, Милан Радуловић, Лука Јелић и Милан Рајевац су се већ постарали за то!
Пријатно читање!
Само један савет, ове постотке узимај са задршком, јер сви наши И2а заједно, од Истре до Куманова, нису у укупном збиру колико Московска област, нпр. Дакле, у Русији и Украјини је убедљиво највећи број носилаца И2а, па чак и пољских 10-15% је више од наших 35%.
Nekrsteni Srbi, ukratko...Jezgro proto srpskog srpskog plemena.I2a > PH908.
U Belorusiji ima msm i do 30%.Свакако!
https://www.poreklo.rs/2019/03/28/haplogrupa-i2/
Милош Милетић, Никола Вукосављевић, Јован Бојанић, Милан Радуловић, Лука Јелић и Милан Рајевац су се већ постарали за то!
Пријатно читање!
Само један савет, ове постотке узимај са задршком, јер сви наши И2а заједно, од Истре до Куманова, нису у укупном збиру колико Московска област, нпр. Дакле, у Русији и Украјини је убедљиво највећи број носилаца И2а, па чак и пољских 10-15% је више од наших 35%.
Pojasni mi...Ne razumemNekrsteni Srbi, ukratko...Jezgro proto srpskog srpskog plemena.
Koji deo ne razumeš?Pojasni mi...Ne razumem
Moji preci su iz Dalmacije, ondašnja Paganija, Travunija, Zahumlje.. Koliko je odprilike stara ta haplogrupa, imaju li neke odredjene statistike i odlike?Koji deo ne razumeš?
I2a1b-PH908 su Zahumljani,Travunjani,Neretvljani itd, radi se o jezgru proto srpskog plemena.
Ne znam tačno šta dalje da objasnim, ti pitaj ako te još šta zanima?
Lansi, je l na osnovu porekla prezimena?Nekrsteni Srbi, ukratko...Jezgro proto srpskog srpskog plemena.
Ne nužno, više se radi o arheogenetici i prostom računicom oni koji su nazivani Srbima i u srcu te rane srpske države koja je bila nešto zapadnije je žarište te haplogrupe, ima još niz dokaza za ovu tezu.Lansi, je l na osnovu porekla prezimena?
Haplogrupa I2a je jedna od najstarijih, medjutim naša I2a1b je stara oko 2200 godina možda nešto više...Moji preci su iz Dalmacije, ondašnja Paganija, Travunija, Zahumlje.. Koliko je odprilike stara ta haplogrupa, imaju li neke odredjene statistike i odlike?
U Belorusiji ima msm i do 30%.