I zvanicno je potvrdjeno

Ужасавају ме особе које причају брзо и притом се не заустављају.

Познајем такве мушкарце :mrgreen:

Узгред, ово је доказ да та жена прича најбрже, не и да "меље" највише.

zene najvise "melju" :lol:

da li i vi imate ovakvu prijateljicu? :D

ili ste i same takve? :mrgreen:

nisam
i nemam
od ovakvih me boli glava

imam doduse saradnicu
divna osoba, medju najdivnijim na svetu, ali ima svoje momente

pre dva dana sam se vratila sa odmora, pretresem ujutru administraciju i odem sa njom na kafu da mi kroki iznese bitne i malo manje bitne stvari
posle 10min uhvatim je kako mi provlaci pricu za sestru decka koja se bla,bla..NEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! STANI!!!!
sanse nema! nema ljutis, al nemam snage za te price
tek sam dosla sa g.o. i puno toga me ceka u sledeca dva meseca, pocev od danas
ja njegovoj sestri ne mogu da pomognem i nemoj da mi pricas pricu koja me opterecuje bespotrebno
tu sam za tebe, za tvoju decu tvoju porodicu i tu stajemo! nema ljutis!

i shvatila je..bez da se zbog toga uvredila

Poslednja izmena:
E kad bi zene znale kako je muskarcima.....

Ja sam primetio da zene uopste ne primecuju koliko pricaju i sta pricaju, ali pomno slusaju sta muskarac prica i trljaju mu to na nos.Resenje rekorder od par hiljada dinara, pa snimaj 24h, oni to mogu, a pomaze i pisana komunikacija uz uzdrzano citiranje iskljucivo samo jedne recenice....iz njene korespodencije...da ne bi bilo upiranje prstom...

zene najvise "melju" :lol:
da li i vi imate ovakvu prijateljicu? :D
ili ste i same takve? :mrgreen:
znala sam da su ovaj zakljucak izneli glupi ameri.
nemam takvu prijateljicu...ja ponekad volim da pricam,ali ne meljem preterano..nego,ja sam primetila jednu pojavu koja mi upravo suprotno `govori` od ovog sto ameri rekose
kad idem bus-om na tresnju,vikendasi (stari muskarci),toliko melju,ma ne zaklapaju uopste.

• Podržavam
Reactions: Tol
znala sam da su ovaj zakljucak izneli glupi ameri.
nemam takvu prijateljicu...ja ponekad volim da pricam,ali ne meljem preterano..nego,ja sam primetila jednu pojavu koja mi upravo suprotno `govori` od ovog sto ameri rekose
kad idem bus-om na tresnju,vikendasi (stari muskarci),toliko melju,ma ne zaklapaju uopste.

Da ali njihovo meljanje ima smisla jer se radi o esencijalnim stvarima ovog univerzuma... "je si video sto ga dade sinoc onaj svaba Portugalu?", "Zajecarsko je njesra...samo Jelen!", "ona moja komsinica Maja, kako bi je pocepao kao krme masan dzak" itd. :mrgreen: :hahaha:

Back