joca111:Demohriscani ni nisu na listi, sad sam tek video sta si napisao!
Nisu, demohriscanska partija se, ja mislim, raspala... mislim da ne postoji, ali je batic kao pojedinac sa njima na listi! :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joca111:Demohriscani ni nisu na listi, sad sam tek video sta si napisao!
Korner zastavica:A ti si neki mangup ovde,a?
Ti bi da se malo bijes?
Korner zastavica:A ti si neki mangup ovde,a?
Ti bi da se malo bijes?
Ivan015:E brate ignorisi coveka... Nemoj odgovarati na njegove postove samo otezavamo posao adminu foruma... Pusti ga ja bih ga ubio jednom rukom kad bih se negde pojavio... Zato ignore!
Nacionaldemokrata:Jesam li ja gore rekao da ne tucem devojcice, klince, a ni zenstvene deckice sa rozim kisobranima![]()
![]()
Ivan015:E brate ignorisi coveka... Nemoj odgovarati na njegove postove samo otezavamo posao adminu foruma... Pusti ga ja bih ga ubio jednom rukom kad bih se negde pojavio... Zato ignore!
Korner zastavica:Ne znam sta si rekao,ali vidim da si voljan da se shibas malo,pa rekoh da se javim. Tek sam poceo pripreme,pa da vidim kako napredujem.
Hmmm, BUDALA! Koji je tvoj problem ????Korner zastavica:Opet radikalska matematika.![]()
Momci,stvarno mi je zao sto vas je toliko pogodilo ovih 5%,zamislite da je bilo CAK 6%...neka vas to tesi.
Korner zastavica:Ne znam sta si rekao,ali vidim da si voljan da se shibas malo,pa rekoh da se javim. Tek sam poceo pripreme,pa da vidim kako napredujem.
Za koga si ti glasao, ako ne krijes?Obersturmfuehrer:aj se bijemo....
mi domaci izdajnici i strani placenici protiv ovih srbendi sto biju zene![]()
Obersturmfuehrer:aj se bijemo....
mi domaci izdajnici i strani placenici protiv ovih srbendi sto biju zene![]()