stugots
Čovek
- Poruka
- 37.274
Šta je najuvrnutija stvar koju ste (u)radili zbog ili za partnera ili drugu dragu osobu.
Ja sam kad sam otišao na koncert Sinana Sakića.
Ja sam kad sam otišao na koncert Sinana Sakića.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta je tu uvrnuto bože svašta
to nije ništa ja sam zbog devojke promenio veru i dve godine sam se zvao mirsadPa ja sam kao smrdljiva metalika, to je kulturološki sušta suprotnost mome biću... osećao sam se kao da sam glasao za Vučića.
Dobro...Mirsade!sinan je sahranjen kao musliman
a to ti je da bi dobio chkeNajuvrnutije je kad prestanes da budes ono sto jesi i svim silama se upires da budes ono sto mislis da bi ta osoba zelela
Najuvrnutije je kad prestanes da budes ono sto jesi i svim silama se upires da budes ono sto mislis da bi ta osoba zelela
rahmetli mu dusa gresan jesinan je sahranjen kao musliman
ni ja djete ce mi skoro pa na fakultete a ja istoRegistovala se na forum
drage osobe mi nigde a ne mogu se kurtalisem foruma godinama vec![]()
Moji zavrsili skoro vecni ja djete ce mi skoro pa na fakultete a ja isto
eto vidis a mi dje smo....pre nekih 12 godine djete mi bleji u ogradicu ja blejim na foruma evo sad ja jos na foruma a ono uveliko na fejsa instagrama i ostale mrezeMoji zavrsili skoro vec![]()
Danasnja deca daleko naprednija, sta ti je...eto vidis a mi dje smo....pre nekih 12 godine djete mi bleji u ogradicu ja blejim na foruma evo sad ja jos na foruma a ono uveliko na fejsa instagrama i ostale mreze
NaravnoPa jesi radila to?