- Poruka
- 388.720
Ispunjavati glupe zelje nije dokaz ljubavi...vec cinizma i sadizma.kojeg doduse ima u svakome, manje ili vise ali definitivno sve visekod mase ljudi izlazi na povrsinu..tesko je braniti se od tudjih gluposti..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispunjavati glupe zelje nije dokaz ljubavi...vec cinizma i sadizma.kojeg doduse ima u svakome, manje ili vise ali definitivno sve visekod mase ljudi izlazi na povrsinu..tesko je braniti se od tudjih gluposti..
Tačno , do mene je nemoguće doći virtuelnim putem.....
Jesi li razmisljala o tome da se prijavis za moderatora, da napravis prave ljude od nas i zavedes neki red na ovom podforumu?
Pa nisam se ja predlagao za moderatora, vec su mene na onoj temi gore predlagali.e a shta bi s tobom... ti odustade...
Ukoliko sam ovaj citat ispravno razumeo, izjava ljubavi je nešto najšokantnije što bi zarad nekoga učinio, takođe i najšokantnije što bi taj neko očekivao? Da znaš da si u pravu. Iskrena izjava ljubavi onome koga zaista voliš, izrečena tako da daješ ne tražeći zauzvrat, što se u ovom svetu maski i vaganja smatra neracionalnim, je zaista nešto najšokantnije što mogu učiniti zarad te osobe. Sada ti zavidim što se sam nisam ovoga ranije setio, te sada mogu samo da se potpišem ispod tvojih reči. Zaista lepo.Mozda i gresim , ali ja u vecini nailazim na devojke koje ocekuju bas neracionalne pokazne vezbe , izjave ljubavi koje su upravo zahtev da budete suprotno od onoga sto obicno jeste, jer njoj nije cilj da mozete nesto , nego da ona moze od vas da trazi nesto...