I will do anithing for you

Ispunjavati glupe zelje nije dokaz ljubavi...vec cinizma i sadizma.kojeg doduse ima u svakome, manje ili vise ali definitivno sve visekod mase ljudi izlazi na povrsinu..tesko je braniti se od tudjih gluposti..

Duso, kazi, ko te naljutio pa tako reagujes ? Ne pristaje mi ovaj komentar uz tvoje JA ovde na forumu. Mada umes da budes prava Kucka, neka neka...
Ej Patko, aj stvarno kad si toliko pametan, postavi neku slicicu , onako sa ceznjivim okicama, a obavezno stavi cvike, pa makar ih ne nosio, ne leti...
Inace tema je super, a ja sam od onih koje bi uradile sve, samo da bi imala pratnju, da me ne boli mnogo, mislim kod cika zube8-)

Dapače, ja nisam mislio da uvredim nju ili tebe, našališiv se prethodnim postom, jer, teme radi i čisto hipotetički, bilo bi zanimljivo pročitati šta bi ona uradila zarad šta je več tražila, da te upozna, i kako bi ti na to reagovao. Lako je praviti gluposti i usuditi se na makar šta zarad nekoga do koga nam je stalo ili se nadamo da bi tako moglo biti - ne mislim ni na šta između vas dvoje - ali postavlja se pitanje kako će ta druga osoba odgovoriti na taj i takav iskaz naše zainteresovanosti. Ne govorim o kapricioznim osobama koje očekuju da ih obaraš sa nogu - a izdržljivije su od Rokija Balboe u svih pet delova - tako što postavljaju čudne i nerazumne zahteve, već o normalnim ljudima kojima možda ne bi bilo prijatno da im se padobranom spustiš u dvorište za vreme rođendanskog roštilja, pritom izvodivši striptiz od trenutka iskakanja iz aviona, predaš joj ružu koju si sve vreme držao u zubima - tj, nakon pada od 1000m ono što je ostalo od ruže - dok sve to prenosi nacionalna TV.

jao kako me izludi kad neko zaobidje neshto sto je bas bitno
to za sad uvidjam vise kod muskih

evo ti patak nisi nista reko kao preskocio se me, shta bi s gledanjem bloga

//
već o normalnim ljudima kojima možda ne bi bilo prijatno da im se padobranom spustiš u dvorište za vreme rođendanskog roštilja, pritom izvodivši striptiz od trenutka iskakanja iz aviona, predaš joj ružu koju si sve vreme držao u zubima - tj, nakon pada od 1000m ono što je ostalo od ruže
//

haha evo mozhe meni ne bi smetalo

e a shta bi s tobom... ti odustade...
Pa nisam se ja predlagao za moderatora, vec su mene na onoj temi gore predlagali.
Ja sam se, naprotiv, zalagao da ovaj pdf ostane bez moderatora, jer tako sasvim lepo funkcionise.

A znam da bi ti volela da budem mod, je l' da?
Onda bi svasta pisala ocekujuci da te brisem i trazim tvoje banovanje, jer zelis da te navodno mrze oni koje gotivis, ukljucujuci i mene, pa tako da kao i ti pocnes njih da mrzis. Pa bi onda bila ispunjena kad se to desi. Ono, da pokazem da nisam ispravan, da ne budes samo ti zla, kao sto vec tvrdis za sebe.
Ne razumem tu potrebu, kao ni potrebu da nekoga mrzis zato sto ti je simpatican.

U svakom slucaju, ne igram se na takav nacin.

Mozda i gresim , ali ja u vecini nailazim na devojke koje ocekuju bas neracionalne pokazne vezbe , izjave ljubavi koje su upravo zahtev da budete suprotno od onoga sto obicno jeste, jer njoj nije cilj da mozete nesto , nego da ona moze od vas da trazi nesto....

I nikako mi ne ide izjava kucke uz mentalitet koji je kucka pokazala ovde na forumu , te jedino mogu da smatram da je njena izjava znacila da je glupo da se od partnera trazi da radi nesto protiv sebe, a radi gledalista, vec da se trazi da radi protiv sebe, samo kad partner intimno u svom krugu to trazi od njega....

Mozda i gresim , ali ja u vecini nailazim na devojke koje ocekuju bas neracionalne pokazne vezbe , izjave ljubavi koje su upravo zahtev da budete suprotno od onoga sto obicno jeste, jer njoj nije cilj da mozete nesto , nego da ona moze od vas da trazi nesto...
Ukoliko sam ovaj citat ispravno razumeo, izjava ljubavi je nešto najšokantnije što bi zarad nekoga učinio, takođe i najšokantnije što bi taj neko očekivao? Da znaš da si u pravu. Iskrena izjava ljubavi onome koga zaista voliš, izrečena tako da daješ ne tražeći zauzvrat, što se u ovom svetu maski i vaganja smatra neracionalnim, je zaista nešto najšokantnije što mogu učiniti zarad te osobe. Sada ti zavidim što se sam nisam ovoga ranije setio, te sada mogu samo da se potpišem ispod tvojih reči. Zaista lepo.

Kod odredjenog tipa osoba , tačno si razumeo tekst...Verovatno ti je takav tip osoba , željeni tip.
Kod drugog tipa osoba, pogrešno si razumeo tekst, ali verovatno da ti je taj tip potpuno neprihvativ, te je razumljivo da želiš da razumeš samo "razumnu" polovinu sveta....

Gledao sam još jednu emisiju iz serijala....I stvarno bi bilo dobro da i mi imamo takvu varijantu ili emisiju....

A povodom onih koji kao misle da je retko naći ljude koji su neiskvareni i iskreni , mogu reći samo da ih ima....Ali niko ne veruje da ih ima....

Pa i mene da sretnete u realu , mislićete da je neka fora u pitanju samo je pitanje vremena da se pokaže....
Evo ovde sam prodavao karte za bioskop po ceni od 100 din za tuckwood, pa je većina mislila da je neka fora i varka u pitanju , jer ne isplati se pojedincu da se aka oko toga, a opet velika je razlika izmedju 250din koliko je inače i 100din kolika je bila ponuda....
A samo sam hteo da ljudi i parovi koji baš nemaju toliko mogućnosti , dobiju malo raznovrsnosti , i za sitne pare posete bioskop , ne toliko da bi baš gledali i vodili beleške o filmu , koliko da bi imali , eto različito veče.

To očekivanje prevare i zla je već veliki problem, jer vodi ka osamljivanju i ka izgradjivanju zla i prevare i kod same osobe koja se čuva....bila je već tema o tome....

Back