I want to die

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
die emo,die
go_die_emo-1.jpg

pa ne znam kako je to kod tebe u selu,u moje selo je klosar klosar bez obzira na godine
@potencijalni samoubica-***** ti ja tvoj zivot ako ti je svrha u zivotu da se zdruzis sa metalcima,i sa bilo kime
niko ne voli ljude koji se previse trude,olabavis malo stav i mozda te neko i zgotivi
mozda

i probaj da ne pokazujes svoju zaludjenost lotr-om u punom sjaju,barem ne na samom pocetku

Poslednja izmena:
pa ne znam kako je to kod tebe u selu,u moje selo je klosar klosar bez obzira na godine
@potencijalni samoubica-***** ti ja tvoj zivot ako ti je svrha u zivotu da se zdruzis sa metalcima,i sa bilo kime
niko ne voli ljude koji se previse trude,olabavis malo stav i mozda te neko i zgotivi
mozda

i probaj da ne pokazujes svoju zaludjenost lotr-om u punom sjaju,barem ne na samom pocetku

Borcha siti zauvek ce biti. :D

Btw, moja definicija klosara je osoba besposlicar, koji po ceo dan pije i visi po kafanama itd..

Mada eto i za srednjoskolce, oni koji su izbaceni iz skole i koji po ceo dan piju i vise po bedemima

Ali ima medju njima dobrih i pametnih ljudi, samo sto su lenji i 99 posto vremena pijani.

Djoksi nije 13-godišnjak, koliko znam - upisao je faks ove godine

što se metalaca tiče, grupa ljudi kao i svaka druga. U svakom slučaju, nikakve razlike izmedju njih i vas, sem u nekim tačkama - ako vam se neko posere na travnjak ispred kuće, jednako biste popizdeli

a klošar je onaj ko živi na ulici, beskućnik

i mislim da temu treba zaključati, jer nema koristnosti od odgovora.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back