I Vučić dobio batine

Pričaš komunističke viceve od pre trideset godina.
Vi, radikali i jeste najgore komunjare.
U zemljama EU ne sme radnik da diže ni nosi teret teži od 25kg (zakon). Sve što je teže se mora mehanizovano manipulisati.
Zato je recimo, cement u vrećama od 25kg...
Pošto je većina radikala po struci fizičari, eto razloga da navijaju za EU !:whistling:

Sta zna magarac sta je 25 kg. I natovaris mu 250.
Da li si to hteo da kazes ?

I ne gadjaj se sa tim velikim slozenim prirodnim brojevima jer iz pouzdanih izvora znam da vodja demokrata Tadic ne zna da broji i da mu je matematika jedana velika enigma, a svi njegovi sledbenici tvrde da je najpametniji ....

Pa zbog tvojih radikala i Slobe toga nema, ne moze Tadic preko noci da menja vasa sranja ,tim pre treba uci u E.U pa da i mi budemo normalna,pravna drzava.
Vi radikali stvarno, ili ste ludi ili glupi i to ekstremno.I nisam bio, nego sam bila ovde sa vama u istom brlogu koji ste nam vi i vasa kvazi patriotska sranja napravili.

Tadic preko noci kao i svaki dobar demokrata uci matematiku (bas mi ga nesto zao).

A preko dana posto ne spava nocu spava na poslu.I tako vec 8 godina.
E, ako se slucajno i desi da se probudi njegova zatupasta glava preko dana, odmah vice na sav glas EU EU EU EU EU EU ...... ustvari hoce da kaze EUREKA (otkrio je da je 1+1=3) a njegovi sektaski sledbenici odmah na sav glas nastavljaju REKA REKA REKA REKA (posto se kupaju u najboljem slucaju 1 godisnje zahtevaju da im srpski robovi otkriju toplu vodu)

I tako iz dana u dan.

Lud *ebe zbunjenog....

I tako sve dok jednog dana ne pukne parmacina ili kocina po Tadicevoj glavici prepunoj vakuma.

Оригинал поставио Van Staal

ja ću biti Popay a ti Oliva pa da se nađemo i lepo ispričamo oko svih političkih i globalističkih problema.

Reci da se slažeš

Е то би могло да се деси стварно. Шта мислите да се сви ми са форума лепо нађемо негде на пићу и у пријатељској атмосфери мало поразговарамо о свему овоме.

Ево ја зовем ИДИДАДААМИНА на пиће да се мало поразговарамо. Шта фали? А мопгао бих и Ал Бундија да позовем и многе друге. Не би ту било ничег лошег.

Dobio je konaćno šta mu pripada...Kad se setim 96 kad su prebili vesnu pešić,slomivši joj ruku:shock:...Preživeće to on...

hrvat ja znam da ti mrzis nas srbe, al eto ja sam bio na tim demonstracijama 96te i tada su prebijanja naredjivali vasi koalicioni partneri iz SPS-a , dok SRS nije tada bio ni na vlasti ni u pri vlasti , i SRS Je tada priznao da je koalicija zajedno pobedila u beogradu tako da manje lupas drugi put.

Ovim postom konkurišeš za ulazak u forumaško/radikalsku elitu:mrgreen::rotf::hahaha:

Ko je za?:super:

primate se. ako, nisam drugo ni mislio

1. naravno da nisam vadikal, ali za vas svako ko nije u vasoj maloj partiji je vadikal, a to je pola srbije i dalje samo raste

2. samo kazem da ako je pravna drzava mozda dodje prava policija i rasturi i rasturace mitinga i rezimske nindza kornjace

Poslednja izmena:

Back