I vezu bih i ne bih...

Auuuu... matori..
Pa ti sam ne znas sta hoces. A mozda si ti kriterijumi previsoki. Vidi cure iz komsiluka, za pocetak. Obidji malo kraj. Reci: "Dobar dan", makar i nekoj kevi koja ima lepu 'ćer. Budi fin i sladak.. ali ne usiljen. Setaj psa, same ce doci.. da pomaze psa. Ako nemas psa, nabavi ga.. Sta da ti kazem. Potrudi se malo oko sebe, pa ce se neko truditi oko tebe.
Moj decko mi je komsija ceo zivot. I dok sam ja balila za njim pre desetak godina, nije me pogledao.. setao je tamo neke macke. A onda me je startovao posle X godina, i osvojili smo se :D

fore iz holivuda, setaj kucice kupi kuce ako nemas :roll:

- - - - - - - - - -

Naravno, ali mora sam da trazi, a ne da mu drugi traze, zar ne?
Jedino da ga doticna trazi preko drugara/drugarice.:)
Naravno, ali ipak mozes kontrolisati te izlaske.

radilo se na principu, ko upozna novu devojku pokrene pricu da povede drugaricu da izadjemo svi, i ako pase pase, ako ne nije problem ima ona vise drugarica, pa izadju njih vise itt.

ma zezao sam se za to, to preko nekoga je najteze. Idealno je da bude prvo drugarica i da se kao takva upozna sa mojima, i ja sa njenima i da onda padne vezica. Mrzim te ustegljene situacije, ja imam sestru koja je fazon pred udajom i to kad joj je decko dolazio koja je to frka mojih ovo ono, ko se kome dopao i sta ko o kome misli i da li ce neko pogresno reci and other shits... Od takvih situacija se jezim, ne znam kako bih tek podneo upoznavanje sa njenim roditeljima itd..

ma zezao sam se za to, to preko nekoga je najteze. Idealno je da bude prvo drugarica i da se kao takva upozna sa mojima, i ja sa njenima i da onda padne vezica. Mrzim te ustegljene situacije, ja imam sestru koja je fazon pred udajom i to kad joj je decko dolazio koja je to frka mojih ovo ono, ko se kome dopao i sta ko o kome misli i da li ce neko pogresno reci and other shits... Od takvih situacija se jezim, ne znam kako bih tek podneo upoznavanje sa njenim roditeljima itd..

brate ako nemas muda onda nisi ni za vezu
cuj frka da upoznas njene
kako sam ja trebao da se osecam kad sam kod svaba otiso a ja sribin u vreme rata?

pa zacudelo me jer smo ko momci najvise preko drugara upoznavali devojke

Pa on je postavljao i pre ove jednu temu o tome kako nema neko drustvo valjda itd.

- - - - - - - - - -

svaka tebi cast prijatelju, ali ja izgleda nisam za vezu i pitanje je da li cu biti. Imam 22, i ovo nije normalno stanje jer sam formirana licnost.

Zekis nas malo, a?;)

@Leon01 To za kuce je samo banalan primer... Mada, cesto obratim paznju na nekog neuglednog dodžera nego na nalickanog fensi vlasnika istog.
Da, primer jeste glup.. ali je WrongTurn pogubljen u vremenu i prostoru.. Ali je za avatar izabrao Nikolu Teslu koji je, pretpostavlja se, bio aseksualna licnost. Nije nesto bio lud za zenama, ali je bio lud za naukom. Mozda bi WrongTurn trebalo da napravi "turn" ka nauci i batali zenske ;)

@Leon01 To za kuce je samo banalan primer... Mada, cesto obratim paznju na nekog neuglednog dodžera nego na nalickanog fensi vlasnika istog.
Da, primer jeste glup.. ali je WrongTurn pogubljen u vremenu i prostoru.. Ali je za avatar izabrao Nikolu Teslu koji je, pretpostavlja se, bio aseksualna licnost. Nije nesto bio lud za zenama, ali je bio lud za naukom. Mozda bi WrongTurn trebalo da napravi "turn" ka nauci i batali zenske ;)

ma dobro on se zeza ili paljevina tema, sto bi se reklo
no neovisno od tiga, za sluca jsta bi bilo da je tako, ja kazem moje misljenje

Ne znam sta da radim...
Treba mi devojka - ne zelim obaveze,
zaljubio bih se - ne zelim da to ode daleko
treba mi seksa - a necu bez veze

Ne volim da izlazim, NIGDE.
A imati ozbiljnu vezu znaci upravo to i upoznavanje s roditeljima and other shits , a ja se sa 22 ne osecam doraslim za tako nesto i to je verovatno produkt mojih dosadasnjih "veza", koje nisu ni postojale..
Zivot mi nije uzbudljiv i zanimljiv, i ja tako zivim od kada znam za sebe. Nekad me uhvate napadi pa bih uradio nesto ludo tipa skok iz aviona itd. Ali da ne kenjam mnogo, ne znam ni sto ovo pisem mozda naleti neki savet, ali tesko..

Skoci iz aviona.Bez padobrana.

Kada ce ljudi shvatiti da ovde,niti bilo gde,niko nemoze da ti da savet kako da smuvas ribu?

Back