I vezu bih i ne bih...

Wrong Turn

Domaćin
Banovan
Poruka
4.812
Ne znam sta da radim...
Treba mi devojka - ne zelim obaveze,
zaljubio bih se - ne zelim da to ode daleko
treba mi seksa - a necu bez veze

Ne volim da izlazim, NIGDE.
A imati ozbiljnu vezu znaci upravo to i upoznavanje s roditeljima and other shits , a ja se sa 22 ne osecam doraslim za tako nesto i to je verovatno produkt mojih dosadasnjih "veza", koje nisu ni postojale..
Zivot mi nije uzbudljiv i zanimljiv, i ja tako zivim od kada znam za sebe. Nekad me uhvate napadi pa bih uradio nesto ludo tipa skok iz aviona itd. Ali da ne kenjam mnogo, ne znam ni sto ovo pisem mozda naleti neki savet, ali tesko..

Ne znam sta da radim...

A imati ozbiljnu vezu znaci upravo to i upoznavanje s roditeljima and other shits , a ja se sa 22 ne osecam doraslim za tako nesto i to je verovatno produkt mojih dosadasnjih "veza", koje nisu ni postojale..
Zivot mi nije uzbudljiv i zanimljiv, i ja tako zivim od kada znam za sebe. Nekad me uhvate napadi pa bih uradio nesto ludo tipa skok iz aviona itd. Ali da ne kenjam mnogo, ne znam ni sto ovo pisem mozda naleti neki savet, ali tesko..

Kada ih budes poceo menjati ko sto one menjaju krpe ispunices svoju svrhu kao muzijak. Tada ces naci mir.

Ne znam sta da radim...

Nađeš devojku sa dobrom kilometražom, koja je spremna na nevezu u tim godinama, problem rešen.
Ona izlazi sa drugaricama, sexate se povremeno.
Pre ćeš takvu pronaći, nego neku koja bi da ćaska sa tvojom mamom i pravi ti palačinke u 1 po ponoći...
Msm stvarno...
Zašto se ljudi sa 22 godine ponašaju kao da imaju 12?
Ja nisam takva bila.:cool:

Kraljice.Neko i da se toga seti.Pa ne mogu da opišem kako me nerviraju te devojke koje jeda čekaju da popiju sa mojom mamom kafu i da obaavezna kad gledamo film ona viče "teta ..... ajde sa nama da gledate film",bukvalno se zavole ko mama i ćerka i onda mi keva ebe kevu kad raskinemo.

Zivot mi nije uzbudljiv i zanimljiv, i ja tako zivim od kada znam za sebe.

Mozda si ga promasio ... !

- - - - - - - - - -

Kraljice.Neko i da se toga seti.Pa ne mogu da opišem kako me nerviraju te devojke koje jeda čekaju da popiju sa mojom mamom kafu i da obaavezna kad gledamo film ona viče "teta ..... ajde sa nama da gledate film",bukvalno se zavole ko mama i ćerka i onda mi keva ebe kevu kad raskinemo.

Jos postoje... ?

Ne znam sta da radim...

Ajde ne jedi gowanca. Nije imanje devojke osvajanje vrha Monteveresta vec sasvim normalna stvar. A njeni roditelji nisu azdaje koje bi te pojele.

Nikad nisi imao devojku, vreme ti je da imas i da uzivas i nemoj da se nerviras jer je to jako prosta i jednostavna stvar kao i sam sex.

Nadji neku normalnu koja te nece maltretirati i koja ce te postovati takvog kakav si. Kakve veze bez obaveza za tebe :roll:, to je za drugi tip ljudi, a ne tebe.

I ja sam jedno vreme tripovao da mi mozda takva veza treba, ali to je tolko retardirano da nemam reci...:roll:

Objasni devojci sta moze, a sta ne moze i da ne treba da pokusava da te cima i mustra previse, ne ljubi pod kojim ona hoda, drzi do sebe.

I nemoj misliti da su devojke neprijatelji vec shvati da je ona drugarica sa kojom se i sexas. Uzivaj mlad si i ne serenndaj, nemas nikakve ozbiljne probleme.

Proceni lepo kojoj se svidjas i budu sa jednom za pocetak ako te bar nekako privlaci, a ako nema bilo kakve hemije sa tvoje strane bolje ne.

- - - - - - - - - -

I nemoj biti sa nekim opasnicama i bitcherkama, vec nadji neku bas finu i neznu za pocetak ako mozes.

Postajale pre par godina bogu fala više ih nema

To je dobro ... !

Devojke su užas.

One ne znaju šta hoće.

Ne znaju šta neće.

Prema tome, jedino ti preostaje da ih se kloniš. Kao što sam rekao, postaneš brat PogrešnoSkrenuo i Bog da te vidi (pazi, i bukvalno si mu bliži). :mazi:

Znaju... !
Ali oni sa njima ne znaju njih ... !

Ne znam sta da radim...

Život je onakav kako ga shvatiš. Ne očekuj da ti neko na forumu da odgovore na ova pitanja. Mi smo ovde da se zaebavamo i da jedni druge zaebavamo. Na krstarici sam 5 godina i nikada ništa ozbiljno nisam video, tako da...

Back