i u dobru ni u zlu

ma kakvo spajanje kad sam nepokretan......da me gleda i plache sto ne moz da seta sa mnom ko nekad i slihcno.....i drugo da te sazaljeva.....ma idi nema nista gore za muskarca...bolje da poginem na licu mesta nego da prezivim i ostanem nepokretan....

ako te voli plakala bi i onako i ovako. ostala ili joj ti rekao da ide, izbacio je iz stana ili sta vec.

sve super idila
jednog dana se desi situacija, čovek ti ostane nepokretan
pogađaš šta ću da te pitam...
da...baš to
da li ostaješ sa njim, da se brineš o njemu, da zajedno delite problem, ili pak odlaziš dalje...?
misim dobro, znam da bi većina vas "trpele" da tako otužno kažem to, ali pitanje je koliko dugo bi...neke bi možda celog života, mada te su malobrojne po mom mišljenju...
e sad...ovo sam mogao malo da ukitim da ne bude tako surovo i sirovo, al ****** ga...život nije pesma, a mene mrzi da kitim

Probala bih ostati, a koliko bih dugo ostala ovisi o njegovom odnosu prema meni do tad. Probala bih ostati iz jako sebičnih i egoističnih razloga, jer bih se gadila samoj sebi da odem. A to valjda nije dovoljno dobar tj. ljudski razlog.

nemam pojma... kontam da je to ultimativni ispit bliskosti i ljubavi dvoje ljudi... al sam kontradiktorna u smislu da bih insistirala na tome da se stavi tacka ukoliko bi se meni desilo nesto, a opet ne bih mogla da se okrenem i odem u suprotnom slucaju
sifra: mazohista :lol:

zavisi ko kada zašto kako
al ako je u pitanju lazar 99,9% posto bi ga čuvao
što ne znači da se - možda - ne bih taslačio sa strane

- - - - - - - - - -

ja inace, kada bih ostala nepokretna ja bih se najverovatnije ubila, jer isto ne bih imala vise nikakav motiv za zivot. koji ce mi takav zivot sa ili bez ljubavi, kada ne bih mogla da radim stvari koje volim.

i ja bi brate
10 dana pio
a 11. dan lepo kolicima u očagu

a kako tvoje nesvesno slucajno ne izabra nekog mandrila koji bi prevaru ladno prevideo :lol:

moje nesvesno je svesno svoje nesvesti......:lol:

- - - - - - - - - -

Toliko ljudi zivi i bez nogu i ruku, i slepi...i sa svakakvim nevoljama sto su ih snasle....a vi biste se odmah ubijali, terali od sebe....hmmmmm
Sve je to lepo i humano u teoriji.

ne bi se ubio trazio bi da me ubiju.....:lol:

A kako to zamisljas....dobar dan, jedan kapucino i jedan metak, molim?.....
Ja sam imala prilike da se brinem o coveku koji ima rak i koji je prakticno nepokretan...a nije mi bio ni u kakvom srodstvu. Tako da ne mogu ni da zamislim da bih odsetala od nekog kog volim.

ih ima nachina koliko oces....eutanazija.....ja rekoh samo u sluchaju da vidim da nekome to znachi da sam ziv bi imao motiv da zivim u suprotnom ne bi...ne znam sta je to toliko chudno?

a sta ako joj unistim tu ljubav postojanjem na nachin kojim mene ne chini zadovoljnim?ostati i unistiti ili otici i ostaviti da ta ljubav postoji?

A ostati i ne unistiti opcija ne postoji?

Retko kada je zivot savrsen, cak i kada imamo sve udove na broju....

Kako to mislis...otici i ostaviti da ta ljubav postoji? Onda ce te pamtiti kao nekog ko nije bio dovoljno jak da se sa svojom nesrecom izbori....

Nije meni namera da ti menjam misljenje, niti da kazem da je pogresno....samo sam radoznala. :)

A ostati i ne unistiti opcija ne postoji?

Retko kada je zivot savrsen, cak i kada imamo sve udove na broju....

Kako to mislis...otici i ostaviti da ta ljubav postoji? Onda ce te pamtiti kao nekog ko nije bio dovoljno jak da se sa svojom nesrecom izbori....

Nije meni namera da ti menjam misljenje, niti da kazem da je pogresno....samo sam radoznala. :)

pa mozda dobije neku novu dimenziju.... ja ne tvrdim nista.....al mislim da je to muchenje za nju....a i za mene ...realno.....

sve super idila
jednog dana se desi situacija, čovek ti ostane nepokretan
pogađaš šta ću da te pitam...
da...baš to
da li ostaješ sa njim, da se brineš o njemu, da zajedno delite problem, ili pak odlaziš dalje...?
misim dobro, znam da bi većina vas "trpele" da tako otužno kažem to, ali pitanje je koliko dugo bi...neke bi možda celog života, mada te su malobrojne po mom mišljenju...
e sad...ovo sam mogao malo da ukitim da ne bude tako surovo i sirovo, al ****** ga...život nije pesma, a mene mrzi da kitim

evo ga mile bez-kitic i beskrajno carstvo mashte :lol:

Back