I treba da prodaju je... telekom a za direktora da im dovedu Šicera II. deo

2.12.2010. Okrenem 9823. Dobar dan, Jovana na vezi izvolite. Dobar dan, ja sam, znate, korisnik vaših usluga i želeo bih da uplatim kredit na mobilni telefon preko vaše ponuđene usluge. Momenat sačekajte (Žaoka) Izvinite na čekanju. Koji je broj vašeg telefona? 021............rekoh. Momenat sačekajte (Žaoka) Izvinite na čekanju. Koje je ime korisnika? Robert Kolar, rekoh. Momenat sačekajte (Žaoka) Izvinite na čekanju. Koji je broj vašeg ugovora? Uf, ne znam...evo...Morate reći i broj ugovora. Hvala na javljanju, tu tu tu tu tu tu.

Sednem ispred velike zidne police u dnevnoj sobi namenjene registratorima Telekomovih dokumenata.

Okrenem ponovo 9823. Dobar dan, Srđan na vezi izvolite. Dobar dan, ja sam korisnik vaših usluga i želeo bih da uplatim kredit na mobilni telefon preko vaše ponuđene usluge. Momenat sačekajte (Žaoka) Izvinite na čekanju. Koji je broj vašeg telefona? 021............rekoh. Momenat sačekajte (Žaoka) Izvinite na čekanju. Koje je ime korisnika? Robert Kolar, rekoh. Momenat sačekajte (Žaoka) Izvinite na čekanju. Koji je broj vašeg ugovora? 957628........rekoh. Momenat sačekajte (Žaoka) Nismo u mogućnosti da odgovorimo na vaš zahtev, deo vaših usluga, Open IP Tv je pred demontažom, vi ste utuženi...kamata....sud..... Ali gospodine, to je zastarelo, ja sam, znate, letos u junu...i onda obaveštenje....Pakistan...roblje....zaplena.....spens....brkata tetka.....platio.....sve super.....sponzorišem i Veternik.....i to je greška do vaše kompanije.....verovatno niste proknjižili......i ja.....

Nismo u mogućnosti da odgovorimo na vaš zahtev, deo vaših usluga, Open IP Tv je pred demontažom, vi ste utuženi...kamata....sud.....reče papagaj.

Ali gospodine, to zaista nije do mene......Hvala na javljanju, tu tu tu tu tu tu

***** ti, kud nisam sponzorisao i Futog. Šta ću sad? Sad će mi zbog kamata verovatno i psa poslati u rudnik a mačku na Tajland, meni bar dve doživotne....

15.01.2011. (neće me oni tako lako, idem sada u ekspozituru na bulevaru, tamo me ne znaju) Dobar dan, treba mi neko ko je zadužen za brigu o korisnicima. Otišao po peciva, sačekajte. (prolete 20 minuta) Dobar dan. Vi ste....Mi smo....

Znate, ja 2009, računi, korisnik, uredno plaćamo, Telekom greškom slao u Veternik, brkata tetka, platio, novi ugovor, sponzorišem celu južnu Bačku, zakleo se na vernost, hteo da uplatim kredit, ono opet trt, evo svi računi, verovatno niste proknjižili.... imam račune i od mojih predaka ako treba.....

(Klik, klik, klik mišem, klik, klik, klik....) Nismo u mogućnosti da odgovoramo na vaše zahteve, deo vaših usluga, open IP Tv je pred demontažom, vi ste utuženi...kamata....sud.....reče papagaj, ovog puta uživo.

Ali gospodine zaduženi za brigu o korisnicima, ja sam.......uredno.....greška Telekoma.....bla bla... sve Jovo nanovo.

(sleže čovek ramenima)

Pa šta da radim?

(sleže čovek ramenima)

Gospodine, zapaliću se ovde u sred ekspoziture i pored radnika obezbeđenja u belim čarapama koji spava.

Sačekajte. Valjda je njegov dan da sprema ekspozituru pa ko veli da ne čisti i ugljenisanog građanina (Klik, klik, klik mišem, klik, klik, klik....). Evo šta je!!!

Muzika u mojoj glavi, koju je pokrenula radost što ću konačno znati koji je ku...opet i što ću opet moći nešto da im platim, bila je neverovatna, Vivaldijevo proleće je kesa....

Šta je? Niste platili tri meseca open IP Tv, + kamata, + sudski troškovi, to vam je.........

Koja crna tri meseca, proderah se toliko da se onom nesretniku iz obezbeđenja srozala bela čarapa direktno na šimike. Istina, nije se probudio. Pa evo računi za svaki mesec, i oni koje sam platio brkatoj tetki, oni Veterničanima, svi svi svi računi od uvek pa do danas!!!!

Vidite, reče on zadovoljno pabrajući po mojoj životnoj dokumentaciji Imate račune za .....mesec, ...2009..mesec....i poslednji za juni 2010. Potom imate za juli, avgust, septembar.......sve do decembra 2010.

Pa koji onda do vraga nedostaju? Pa za juli avgust, septembar. Pa evo ih, sami ste rekli....

Da, to jesu za juli, avgust, septembar i sve do decembra ali za novi ugovor koji ste potpisali za našu uslugu open IP Tv, a za stari ugovor ste platili samo do juna a stari ugovor vam je važio do septembra. Reče toliko zadovoljno da se onom paćeniku čarapa vratila na mesto.

Kako je, čoveče, moguće da potpišeš novi ugovor za istu uslugu a da automatski stari nije prestao da važi???????????

Ali, kao je mooogućeee da sam potpiiiisaooo novi ugovor u toooom istom jeeebenooom junu a da staaaari nije prestaoooo da važiiiii, kakooooo je moguće daaaaa miiii toooo niko nijeeee rekaooooooo........ovo nisam vikao nego mi je vilica sve više i više padala dok se nije ukočila, dok bale nisu počele da mi očajnički cure....Kako je mooooguuuu... Bale su stigle i do šimika. Pokupio sam moju životnu dokumentaciju, predao im ključeve od kola, izašao i došao kući da se izljubim sa detetom pre odlaska u pakistanske rudnike, još jednom pogledam ženu pre odlaska u kazahstanski harem, pogladio psa... i evo pišem ovo čekajući da dođu po mene kako bih, lijući betonske žardinjere, otplaćivao dug Telekomu, brkatoj tetki, sitnim slovima, presedanima novihi i starih ugovora, majci Srbiji....

Back