I swallow (ja gutam)

kojote:
Deryem se Van Hora:
Baš sam se pitao šta da radim sa svojim sinoćnjim poetskim čedom nastalim u olujnoj noći dok je kiša padala iz neba i iz zemlje, dok su gromovi pucali okolo na svakih 5 sec, a struje nije bilo već 2 sata. Long live FORUM gdje svak može da piše šta god hoće bez straha da će neko to i da pročita.
A sad poetski trenutak (može jedan lagani instrumental):

E, da si mi malo bliže,
da te dovatim malo niže,
pa da vi'š kako se puši,
i kako se racku liže.

...Vrlo si talentovan poeta. Stavi ovo na svoju majičicu. Voleo bi' da vidim taj natpis na tebi. Za početak.
Već me ima previše na ovoj strani, ali ovo nisam mogao da ostavim bez odgovora.
Dragi moj Čaglju taj natpis neće moći da se nađe na mojoj majici u ovom životu. Daryl Van Horn (ako znaš ko je to) je vrlo heterosexualan. 8)

meni je bas super "divlja u srcu"
a sad sto bi oni to prevodili kao "divlja u krevetu" druga stvar.
htela sam da napravim majicu na kojoj pise "ja sam srpkinja" sto sam htela da nosim samo kad se super doteram pa da me francuzi mrze i zavide mi

hanibal77:
meni je bas super "divlja u srcu"
a sad sto bi oni to prevodili kao "divlja u krevetu" druga stvar.
htela sam da napravim majicu na kojoj pise "ja sam srpkinja" sto sam htela da nosim samo kad se super doteram pa da me francuzi mrze i zavide mi
e,ta ti je dobra!
ili: serbian girls do it better! :wink:

Daryl Van Horn:
Surfujući Internetom naišao sam na sliku djevojke koja na svojoj majici ima ovaj natpis. Direktno - nema šta.
Pitanje za forumaše : Šta bi ste vi voljeli da vidite na majici? Tuđoj, normalno.

Volela bih da vidim ime ili nadimak te osobe...Eto, to je nekad bio hit u Beogradu..ali napisano na ledjima majce...

Kad sam ziveo jedno vreme na Malti nosio sam majicu na kojoj je na grudima pisalo SRBIJA a na ledjima je bio dvoglavi orao i pisalo je BOG CUVA SRBE :wink:
Srbe i Bugare si uvek mogao da provalis po osmehu kad prodju pored mene ili kad usred diskoteke nase gedze podignu tri prsta sa kezom od uva do uva :!:

e, swallow moze biti i "rado primam", idi na recnik krstarice. znaci dvosmislena shala

neka pishe "asjčodj čaoifj čaeoačeoifja eofjiw čo,ačefj ačweoifj aeočfj awčoeifjčawoefj aočwejfčoaiwej fčoajwečoifjaweiojnaiena"

a ako mora kratko za zene "isjfoajš32urei č"
muska "asdopa"

pun pogodak
!

jagodica:
e, swallow moze biti i "rado primam", idi na recnik krstarice. znaci dvosmislena shala

neka pishe "asjčodj čaoifj čaeoačeoifja eofjiw čo,ačefj ačweoifj aeočfj awčoeifjčawoefj aočwejfčoaiwej fčoajwečoifjaweiojnaiena"

a ako mora kratko za zene "isjfoajš32urei č"
muska "asdopa"

pun pogodak
!
Blago onom ko to ume...tebe da razume. :lol:

Back