I sta sada kad se ludo zaljubih?

... i ako ti je za utehu, i kod mene je isto kao i kod tebe, samo sto traje preeeeeeduuuugo... ponovo ti kazem, pokusaj da iskoristis prvi naredni susret i recite jedno drugom to sto imate. Pa sta, i ako ti se ne bude svidelo to sto ces cuti, sigurno je da ces se ti osecati bolje i znaces da si ucinila pravu stvar. Ako si sujetna, lecicemo se zajedno (i ja se spremam na ovaj korak),a svako normalan ce ti reci da ce on jos neko vreme sigurmo razmisljati o tome sto si mu rekla, bez obzira na odgovor koji ti bude dao. Evo, pitaj decake sa foruma kako ova stvar izgleda njima, tamo na Marsu, mozda se sa Venere ne vidi bas dobro.

ovako stoje stvari cokim te:

postoji jedna posebna kategorija muskaraca, a to je upravo taj na koga si naletela.ya njih je sve igra. i ne daju se.ono u cemu oni uzivaju je osvajanje. kad si osvojena - povlace se.sa njima NIKAD ne mozes da izgradis vezu.
e sad, dobra strana je sto znaju dobro da se igraju.onako bas bas..
ne znam koliko godina imas, ali moj savet ti je - uzmi ono sto ti nude, makar i bolelo.
o cemu pricam - provociraju te doslovno dok ne otkines za njima, a onda se povlace. tu je caka.iskoristi to samo za sebe.ne moraju osecanja svaki put da budu uzvracena.znas li koliko malo ljudi u svom zivotu oseti takvu zaljubljenost?i to je nesto sto se desava samo tebi i sto ne mozes da podelis sa njim. tebi se uskovitlaju hormoni, tebi su pune grudi emocija, tebi je lepsa koza, ti osecas. neka za njega to i dalje bude igra. ti uzivaj u osecanju svoje zaljubljenosti. i ne pokazuj mu. a onda zbog takvog tvog izgleda, zahvaljujuci g- dinu neosvojivom pocece da te salecu drugi mladici. i onda ce se u jednom momentu pojaviti i onaj koji je spreman da ti emocijom uzvrati. onaj koji ce te paziti i maziti.
a do tada - igraj se sa ovim.i nemoj samo danapravis gresku i pomislis u jednom trenutku da mozes sa njim da izgradis vezu.to neces uspeti nikada.

uzivaj u onom sto ti daje.divan osecaj zaljubljenosti koji te cini tako lepom i privlacnom..za druge!

Pipi Langstrumpf:
Game. Pritisnuo je tvoj taster PLAY....sada ti ides kroz lavirint i skupljas poene...game over je kada ti pritisnes taster "exit" ....treba da znash da je to one man show....il igraj il ujedaj!

E, ovo bas lepo receno, iako se toplo nadam da nije tako. Za slucaj da jeste, da li neko ume da objasni kako se sakupljaju poeni, i koliko zivota imas?

"""a do tada - igraj se sa ovim.i nemoj samo danapravis gresku i pomislis u jednom trenutku da mozes sa njim da izgradis vezu.to neces uspeti nikada.

uzivaj u onom sto ti daje.divan osecaj zaljubljenosti koji te cini tako lepom i privlacnom..za druge![/QUOTE] """

:| Da da,bas tako!
Eto nam vica,to sam mu i ja rekla,svojevremeno..."Nisi ti za mene,tebi bi bilo prelepo samnom,a meni...Ne smem...Hocu da uzivam u druženju sa tobom.." I još bla ,bla,bla...Covek se naljutio,ali nastavio da bude o.k.Sad kontrira kao nikad.
Ljudi,samo mi prickajte,mnogo mi je lakse uz vas :lol:

:lol: Evo teme za razmišljanje.Šta mislite,da li je švalerisanje,latentni kukavičluk...ili prenaglašeni seksualni nagon?
Plašim se emocija,pa bežim od veza,ili ako sam u vezi ,iz veza.Ženski princip.Malo okrznem,pa kad vidim,može tu nešto,pobegnem.
Švalerisanje,isto?
O.k.imao si mnogo devojaka,ali koje su to devojke?Lako je smuvati nekoga,aj ga zadrži!

dive:
ovako stoje stvari cokim te:

postoji jedna posebna kategorija muskaraca, a to je upravo taj na koga si naletela.ya njih je sve igra. i ne daju se.ono u cemu oni uzivaju je osvajanje. kad si osvojena - povlace se.sa njima NIKAD ne mozes da izgradis vezu.
e sad, dobra strana je sto znaju dobro da se igraju.onako bas bas..
ne znam koliko godina imas, ali moj savet ti je - uzmi ono sto ti nude, makar i bolelo.
o cemu pricam - provociraju te doslovno dok ne otkines za njima, a onda se povlace. tu je caka.iskoristi to samo za sebe.ne moraju osecanja svaki put da budu uzvracena.znas li koliko malo ljudi u svom zivotu oseti takvu zaljubljenost?i to je nesto sto se desava samo tebi i sto ne mozes da podelis sa njim. tebi se uskovitlaju hormoni, tebi su pune grudi emocija, tebi je lepsa koza, ti osecas. neka za njega to i dalje bude igra. ti uzivaj u osecanju svoje zaljubljenosti. i ne pokazuj mu. a onda zbog takvog tvog izgleda, zahvaljujuci g- dinu neosvojivom pocece da te salecu drugi mladici. i onda ce se u jednom momentu pojaviti i onaj koji je spreman da ti emocijom uzvrati. onaj koji ce te paziti i maziti.
a do tada - igraj se sa ovim.i nemoj samo danapravis gresku i pomislis u jednom trenutku da mozes sa njim da izgradis vezu.to neces uspeti nikada.

uzivaj u onom sto ti daje.divan osecaj zaljubljenosti koji te cini tako lepom i privlacnom..za druge!

yebala vas veza upishite cisco akademiju pa vezujte do mile volje!!!

Odljubi se....
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_102.gif

Grickao si klitoris Lepi Mario
Dobio si sifilis Lepi Mario
Jebi se sada ti

Puno sperme rukometno igraliste
Moja ****** bogato nalaziste
Evo ti moj probuseni kisobran
Evo ti moj uzavreli jorgovan

Novi Zeland ima sume
a Jamajka uzgaja pume
Patike adidas

Ne mozes traziti i dobiti garanciju da te neko nece prevariti. Prvo se izgradi dobar odnos, pa partneri sami donesu odluku da su u toj prici samo njih dvoje verni jedno drugom... To ne mozes uvek odmah dobiti ( a ni znati) na startu, poverenje se gradi, ljudi se kroz odnos upoznaju...

Ispisi na papir sve sto ti je bitno da jedan muskarac ima, osoba iz stvarnosti bi trebala da poseduje otprilike 70% navedenih kvaliteta... ovo ti kazem, jer smo svi skloni da u momentu snazne fizicke privlacnosti zaboravimo na nase kriterijume o licnosti, pa zato posle nastanu problemi...

gossca:
Ne mozes traziti i dobiti garanciju da te neko nece prevariti. Prvo se izgradi dobar odnos, pa partneri sami donesu odluku da su u toj prici samo njih dvoje verni jedno drugom... To ne mozes uvek odmah dobiti ( a ni znati) na startu, poverenje se gradi, ljudi se kroz odnos upoznaju...

Ispisi na papir sve sto ti je bitno da jedan muskarac ima, osoba iz stvarnosti bi trebala da poseduje otprilike 70% navedenih kvaliteta... ovo ti kazem, jer smo svi skloni da u momentu snazne fizicke privlacnosti zaboravimo na nase kriterijume o licnosti, pa zato posle nastanu problemi...

E svaka ti cast. Ova devojka zna sta prica.......

cokim te:
E pa da krenem.On je neverovatno sarmatno stvorenje,kao i svi svaleri ovoga sveta.Tacno ume sta da kaze u kom trenutku.Ja se opirala ,opirala,on uporan...i eto sad moze da me ima kad god pozeli.Naravno sad ga nema kad treba,uzdrzaniji je...
Pa dobri ljudi sta sad da cinim?
Hocu da svisnem od muke,glava ga puna,srce pisti za njim....Ljudi gadno mi je! :(

klasican scenario,svakoj od nas se to desi.
upotrebi ga za ono u cemu je najbolji,a neka druga neka se zamajava sa njegovim komlexima i ludom glavom.
on je potrosna roba,onaj pravi je tu negde,samo sto te je zaslepila pozuda,pa ne vidish. :smile:

Back