И шта сада феминизам има са мном..

Право да вам кажем, мушке волим у панталонама (без розе нијанси), када су у стању да ме носе, трпе, воле, нахране, плате ми пиће, придрже капут, отворе врата, смеју се са мном и дозволе ми да верујем како сам најважнија на свету, без нагона да доказујем како смо исти зато што знам да исцепам дрва или заменим осигурач..

Нека је најпаметнији на свету, ја морам бити та која мисли а он тај који је пуста снага..ето..

pa to zvuchi malo kao parazit:zcepanje::lol::lol::lol:

a mene su uvek nervirali muškarci koji toliko insistiraju na tome da oni plate piće, kao da im muškost od toga zavisi.
ni ja to ne volim, posebno kada nikakve veze nemas sa tim muskarcem, a on insistira i insistira :confused: jos gore oni koji insistiraju jer misle da ce picem da kupe i tvoje simpatije, i jos ne mozes da ih ubedis da ne, hvala, zaista ne zelim sta god vec nudi :neutral:

ko sto rekoh i ja volim muzevne muskarce ali ni placanje pica ni drzanje vrata nidje veze sa tim. neke stvari koje oboje mozemo da uradimo podjednako lako kao sto je to famozno bacanje djubreta - baci ko kako dohvati i kad je puna kanta, nije ko da je bilo ko posebno specijalizovan za bacanje djubreta ili da ga daleko bilo neko posebno voli :lol: isto je sa placanjem hrane i bilo cime drugim...nema to meni nikakve veze sa muskoscu, ona dolazi iz neceg drugog...

ni ja to ne volim, posebno kada nikakve veze nemas sa tim muskarcem, a on insistira i insistira :confused: jos gore oni koji insistiraju jer misle da ce picem da kupe i tvoje simpatije, i jos ne mozes da ih ubedis da ne, hvala, zaista ne zelim sta god vec nudi :neutral:
ko sto rekoh i ja volim muzevne muskarce ali ni placanje pica ni drzanje vrata nidje veze sa tim. neke stvari koje oboje mozemo da uradimo podjednako lako kao sto je to famozno bacanje djubreta - baci ko kako dohvati i kad je puna kanta, nije ko da je bilo ko posebno specijalizovan za bacanje djubreta ili da ga daleko bilo neko posebno voli :lol: isto je sa placanjem hrane i bilo cime drugim...nema to meni nikakve veze sa muskoscu, ona dolazi iz neceg drugog...

ne insistiramo vise bas toliko vidimo i mi neke stvari, samo stara skola, nas su ucili od malena kad su nam dali koju kitu, evo da izvedes curu na limunadu, sladoled, pice i svaki put tako da se to bas urezalo ;)

Pa imaš raznih sportova i raznih ciljeva.... ako mi je ultimativni cilj da sa svojim timom oborim svetski rekord u dizanju tegova, svakako ne bih mešao muškarce i žene... ako mi je cilj zlatna medalja na Olimpijadi u umetničkom klizanju, onda se mešanje podrazumeva... ako mi je cilj rekreacija, a sport odbojka na pesku - onda nema razloga da timovi ne budu mešani.... dakle ima raznih varijanti.

Zasto bi onda uzeo primer kosarke gde ce neko sutra da napravi blok a kcerkica da ti prospe zube na lakat ili nesto slicno. :)
Ne postoji ni jedan sport koji zene i muskarci mogu zajedno da igraju.
To je jednostavno priroda, muskarci su jaci, a nije sport ako nije fizicki zahtevan.
Prema tome takva vrsta izjednacavanja je tezak debilizam.
Muskarci igraju sa muskarcima, devojcice sa devojcicama, a ako je u pitanju zayebancija (rekreativne prirode), a ne sport (takmicarske prirode) - e to je nesto drugo.

ne insistiramo vise bas toliko vidimo i mi neke stvari, samo stara skola, nas su ucili od malena kad su nam dali koju kitu, evo da izvedes curu na limunadu, sladoled, pice i svaki put tako da se to bas urezalo ;)
pa ne znam koja je to stara skola, rade to i oni u dvadesetim...mozda zavisi i od zene, ali meni je to bas neprijatna situacija posebno ka se nadjes sa nekim cije pice jednostavno ne zelis, jer znas da iza toga lezi neka nada koja ce zauvek ostati neispunjena...

pa to zvuchi malo kao parazit:zcepanje::lol::lol::lol:
Јес' видела?

- - - - - - - - - -

jer znas da iza toga lezi neka nada koja ce zauvek ostati neispunjena...
А јеси ли некад помислила да тај ''што се нада'' воли неки други тип жене или је педер?Мсм,ти верујеш да мушкарци увек плаћају пиће из рачуна.

Јес' видела?

- - - - - - - - - -

А јеси ли некад помислила да тај ''што се нада'' воли неки други тип жене или је педер?Мсм,ти верујеш да мушкарци увек плаћају пиће из рачуна.
ja pricam za ove sto se nadaju, a nadu mozes da vidis izmedju ostalih stvari i u insistiranju na placanju kad ocigledno postoji neprihvatanje istog sa druge strane. iz tacke gledista kulture, moze da bude manje ili vise uobicajeno da muskarac uvek treba da plati zeni bez obzira u kakvom su odnosu, a isto tako postoji i javna tajna da je u nekim kulturama to deo odnosa muvanja, pa ovaj misli da ti ocekujes da budes pozvana jer mu se svidjas i misli da se on i on tebi svidja ili sta god. ja sam naucila na tezi nacin, a i inace se drzim idejom cist racun duga ljubav. ne volim da me ljudi pozivaju na bilo sta, ako ne mogu platim, znaci da je van mojih mogucnosti i tu je sav kraj price.

sto se pedera tice, znam ih dovoljno da mogu da napravim razliku izmedju pederskog i nadajuceg pica...

Право да вам кажем, мушке волим у панталонама (без розе нијанси), када су у стању да ме носе, трпе, воле, нахране, плате ми пиће, придрже капут, отворе врата, смеју се са мном и дозволе ми да верујем како сам најважнија на свету, без нагона да доказујем како смо исти зато што знам да исцепам дрва или заменим осигурач..

Нека је најпаметнији на свету, ја морам бити та која мисли а он тај који је пуста снага..ето..

sve je u redu ,nego jesi li ti nevina i jel ti on prvi?

Woooow a sta si ti u stanju da uradis za njega?! Znas koliko bi muskarcu znacilo da ona insistira i plati mu pice? Najjobicnije pice- pivo npr.? Jesi probala nekad? Jesi probala ti da nesto spremis i nahranis tog muskarca koji ti je otvorio vrata i pridrzao kaput?

Back