nikodija
Aktivan član
- Poruka
- 1.663
Uopšte se ne radi o tome, naravno da je svako prošao mladalačke zajebancije, ali porediti ovo sada sa onim od pre deset, dvadeset, trideset i pedeset godina je smešno.
Tada je procenat ovakvih slučajeva bio daleko manji. Sada su bahatost, kurvarluk, pijanstva, sponzorstva, šmrkanja, klečanja i ebanja na sred ulice in.
Msm evo ako ne želite da se osvrnete oko sebe, pogledajte muziku i Tv (domaću naravno) i sve će vam biti jasno, bar bi trebalo...
Al kao što reče neko, takvi pacijenti se namerno turaju u prvi plan, pa se oni normalni i ne primete, što ne znači da ih nema, jelte... samo bi moglo značiti da će ih biti sve manje ako se ovakva promovisanja raspada nastave. A po tim klubovima se namerno slikaju samo gole silikonske drolje koje su baj d vej plaćene da tu bleje. Predstavljaju se kao nešto dobro, klinci za njima bale, klinke se lože da ih kopiraju, svi koji kažu nešto protiv su debili, oni znaju bolje, mladi su, poželjni su, bla...
Izvolte malo muzike
OK svako normalan to sve vidi ali sta je tvoj predlog, kako se boriti protiv toga... ja krecem iz svoje kuce... kod mene se ne slusaju narodjanci ( osim stare narodne muzike), ne gleda se grand, realiti programi, djeci strogo nadzirem sta i koliko gledaju, trudim se da ih sada naucim sta je dobro a sta nije...
svjesna sam da ce kada dodju u tinejdzerske godine ( a vjerovatno i kasnije) ponekad popiti, potuci se ili napraviti neku glupost... ono sto mi je cilj je da bilo sta da se desi prvo zovu mene...
ja ne mogu uticati na majke kojim ne smeta sto im je cerka prostitutka ali mogu uticati na moje djete da mu ta prostitutka ne bude uzor ljepog nego ako bas zeli da je iskoristi za ono sa sto sluzi i plati.
Od kuknjave i zgrozavanja nema vajde, sada su oni vecina, mozemo da probamo da okrenemo stvari ili se pomirimo sa situacijom.