I šta da radim ja sad?

To je sve zbog toga sto nemas sise Redzina. Kod cika doce pa da postanes Syphonka i bice sve super.:D
zena.jpg

Pošaljite CV na adresu
minavisnjic@gmail.com

Nemam interesovanja, nemam hobije, nemam sise, ništa zivo me ne zanima, apsolutno ništa. Ne znam da kuvam, nisam obrazovana, nemam dobro dupe, ružna sam. I kako ja sad da se udam??

Ništa, čekaš nekog sličnog ili goreg. Mada, pre ćeš naći tog goreg, takvih ima i na izvoz. Opušteno. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

dovoljno je da znas da ta osoba postoji valjda i sta ce ti udaja

Valjda da se razmnožavaju. Takvih nikad dosta. :mrgreen:

Nemam interesovanja, nemam hobije, nemam sise, ništa zivo me ne zanima, apsolutno ništa. Ne znam da kuvam, nisam obrazovana, nemam dobro dupe, ružna sam. I kako ja sad da se udam??

Stvarno ne razumem u čemu je problem. 90% frajera je takvo ili još gore, al se puvaju i duvaju ko da su ne znam kaki....
I kad ih vidiš u pravom svetlu, ne moš da se ne zapitaš a koj će ti taki slepac.
Ćuti i uživaj, šta ti fali...

(Ako se nezezaš....:hahaha:)

Udaćeš se, devojci je najmanji problem da se uda. Ima raznih muškaraca (kao i devojaka) koje nezanima ni sex ni tvoje kuvanje, kojima je verovatno jedino bitno da nebudu na kraju sami. Tako da ćeš naći nekog-ovako... samo ako to hoćeš

Back