I ? šta bi mu ti radio?

yugo 45

Ističe se
Poruka
2.780
ovo je slikano na parkingu kod moje zgrade. oko pola sedam ujutru (70a blok ) delta auto i city
sva sreća pa mi zimske nisu nove .a bio sam parkiran ispred ovog fiata

24112010001.jpg

24112010.jpg

Ford mondeo glanc nov ispod čekića

14112010002z.jpg

14112010003c.jpg

na koje muke staviti slepca koji je ovo uradio

nadam se da se vlasnici ovih automobila nece ljutiti

Poslednja izmena:
Sto je zemlja bednija, to su aktuelniji zlocni (kradje) i nagradne igre (loto, bingo). Nista neobicno, samo je ovo pokazatelj dokle smo stigli. Ko pamti osamdesete i ranije, moze da svedoci kakvi smo ljudi bili. Mogao je na sred ulice da spava ko je hteo i nikom nista, a danas moras da pazis da te neki klinac ne presretne sa pistoljem u ruci.

Sto je zemlja bednija, to su aktuelniji zlocni (kradje) i nagradne igre (loto, bingo). Nista neobicno, samo je ovo pokazatelj dokle smo stigli. Ko pamti osamdesete i ranije, moze da svedoci kakvi smo ljudi bili. Mogao je na sred ulice da spava ko je hteo i nikom nista, a danas moras da pazis da te neki klinac ne presretne sa pistoljem u ruci.

Osamdesetih su se krali tockovi isto,i to vise no sada.
Ko je bio covek tada i sada je,tu nema dileme.
Mom komsiji su skidali tockove sa 128-ce on cuo,pa sa terase poceo da galami u stilu - Ostavljaj to,sta to radite,sad cu vam ja sici majku vam....itd....a jedan od mangupa se ispravi i rece mu - `Ajde majstore sidji da te vidim !
Ovaj se vrati u kucu i zvao policiju,a tockovi odose pre pandura.....osamdesetih to bese..

To se jednostavno resi stavljanjem sigurnosnih srafova!
Lopovi cim vide te srafove u vecini slucajeva odustaju jer nemaju kljuc.
Ja sam na svim svojim kolima sa alu felnama imao i te srafove ali vidim da ovde poceli da skidaju i sa celicnim felnama.
Meni su skinuli alu kapice sa ventila u po bela dana ispred ulaza u jednu zgradu!
Da sam ga zatekao slomio bih mu ruku pa da vidim kad bi sledeci put to opet uradio.
Zbog 150 dinara on rizikuje da ga neko udesi!:dontunderstand:

Što se tiče naslova teme.

U Beogradu, stojim u Požeškoj ulici na semaforu i sredovečni gospodin ispred u Jugu sa ženom.
Lik otvara vrata i isteresa na sred ulice punu pepeljaru.
Tamo u pi*koj materini odakle je došao je to normalna stvar, pa zašto ne bi moglo i na sred Požeške.
I šta raditi takvom skotu?

To se jednostavno resi stavljanjem sigurnosnih srafova!
Lopovi cim vide te srafove u vecini slucajeva odustaju jer nemaju kljuc.
Ja sam na svim svojim kolima sa alu felnama imao i te srafove ali vidim da ovde poceli da skidaju i sa celicnim felnama.
Meni su skinuli alu kapice sa ventila u po bela dana ispred ulaza u jednu zgradu!
Da sam ga zatekao slomio bih mu ruku pa da vidim kad bi sledeci put to opet uradio.
Zbog 150 dinara on rizikuje da ga neko udesi!:dontunderstand:

To su ti najverovatnije neki klinci pokupili. . .

Back