I policiju mozete zeznuti!

ma sad ću ja da ti kažem...
kada sam krenula na put,
zaustavi me negde kod galenike, valjda ne znam baš taj kraj...
dozvoljeno 90 ja vozila 110, 120 nemam pojma...
oko 4 ujutru..
kako sam ga zayebala...platila sam kaznu, ali samo 1000 dinaa.
baš sam ga jel da:lol:

Mirko_Vucinic88:
Eto posto vidim price da su policajci korumpirani i nepravedni(sto je i istina) da napisem i moj slucaj pa ko hoce da vjeruje ko nece ne mora.
Ovo se desilo u jun tako da mogu reci da sam se izvuka...
Bio je drugarici rodjendan,zivi u Danilovgrad (20km od Podgorice) i tako ja i drug kako cemo ,sta cemo,s kojim autom, odlucimo da ipak idemo s njegovim autom jer je drug volio da popije malo vise pa da ga ja dovedem kod mene kuci u Podgorici...
I tako odemo mi sa njegovim BMW ( necu reci kojim :D , mozda cita murija ovo ) , i tako da ne odugovlacim drug se napije na taj rodjendan a ja ne toliko ,samo me uhvati raspolozenje.I oko 3 mi krecemo,ja vozim naravno (sto mi je drago vozit takvu masinu) :razz: I tako na magistrali slabo koje auto, sto je bilo to sam preticao, i iza jedne krivine vidim ja dolje na pravini policija, ja sad usporim malo da me ne provale jer drug mrtav pjan a ja sam prelazio doz granicu 100% . I tako ja samo cekam kad ce da mi pokaze ono STOP , i na nekih 50 m , on meni STOP . Kako je bio tu polumrak,neka banderica s lampom gorjela malo (a kolega mu je vjerovatno spavao u autu jer boze moj 3 ipo je sata) ja sam stisnuo gas do daske, letili smo jedno 140-150km/h (od uzbudjenja nisam ni gledao). I 100% je panduru zbog mraka izmaklo da vidi tablice, i ja velikom brzinom i dalje vozim, i skrecem na sporedanput ,ko zna onaj preko Mareze, i mirno odem kuci.
Dan danas drug vozi to auto i nisu ga zaustavljali zbog toga (jesu standardno zbog kontrole itd)

ETO DA ZNATE DA SAM GA ZAJEBAO

da u zemlji snova sledeci put pokusaj onom pandurskom pasatu da pobegnes

Ево да и ја допринесем:
Идем ја тако Шкодом 60 и наиђем на пандурски БМВ 5 и онај ми маше палицом да станем, а ја га пребацим у четврту и збришем му у сред бела дана, нагазио га онако 80 до даске и ко шмекер упалио дуга светла, укључио брисаче да млате 'нако шмекерски, и пустио касету Боре Дрљаче да се све тресе! А муријаци само трепћу за мном и не могу да се начуде каква машина! Чуо сам да ће да пишу петицију да Шкода врати моделе 1000МВ, 100 и 120 у производњу, јер са БМВ-ом нису могли да ме стигну!
Ал сам их зајебао, а? а? А имаче возим на ћириличне табле Републике Српске Крајине, aли нећу да објавим бројеве, да ме не ухвате случајно! ;)

vule gs:
Ево да и ја допринесем:
Идем ја тако Шкодом 60 и наиђем на пандурски БМВ 5 и онај ми маше палицом да станем, а ја га пребацим у четврту и збришем му у сред бела дана, нагазио га онако 80 до даске и ко шмекер упалио дуга светла, укључио брисаче да млате 'нако шмекерски, и пустио касету Боре Дрљаче да се све тресе! А муријаци само трепћу за мном и не могу да се начуде каква машина! Чуо сам да ће да пишу петицију да Шкода врати моделе 1000МВ, 100 и 120 у производњу, јер са БМВ-ом нису могли да ме стигну!
Ал сам их зајебао, а? а? А имаче возим на ћириличне табле Републике Српске Крајине, aли нећу да објавим бројеве, да ме не ухвате случајно! ;)

HAHAA :)

ne treba ih loziti oni su sami nalozeni ,

Original postavio W.A.S.P.
ма видиш бре да је ретардиран, оваке треба ложити да возе брзо - погину и мирни смо

tiha voda breg roni

Back