i ovakve stvari se desavaju.....

random_cloud_form:
da zaista, i meni nije bio cilj da ikog uvredim. inace mislim da bi tebi bio idealan neki muskarac recimo 80. godiste.
pozdrav
I ako slučajno otvoriš profil korisnika
random cloud form
videćeš da je on 80-o godište :lol:
kao i to da izgleda kao žensko :?
verovatno se radi o slučajnosti
i verujem da čovek nije imao ništa hrđavo na umu, ali moram da primetim :wink:

ra-ta-tat:
random_cloud_form:
da zaista, i meni nije bio cilj da ikog uvredim. inace mislim da bi tebi bio idealan neki muskarac recimo 80. godiste.
pozdrav
I ako slučajno otvoriš profil korisnika
random cloud form
videćeš da je on 80-o godište :lol:
kao i to da izgleda kao žensko :?
verovatno se radi o slučajnosti
i verujem da čovek nije imao ništa hrđavo na umu, ali moram da primetim :wink:

8)

random_cloud_form:
Betty:
:D
ej, randome, ako si žensko, izvini, povlačim rec. man se te oaze, dojdi da se drndaš s nami 8)

ne ne, izvini ti, ono je bilo nekorektno s moje strane ali, "otelo se u nastupu strasti" :twisted:

da nije ovako spor ovaj 041, sad bih se vratio na stranu 5. i uklonio post.

pozdrav

nemoj bre sarmantno je do yaya
i ja sam se smejala

Mora$ da bude$ iskrena prema sebi i da se zapita$ koji su to razlozi zbog kojih
zheli$ da se druzhi$ sa njegovom devojkom.

Mislim, ako ti to prichnjiva neku vrstu boli, trebalo bi da odustane$ od daljeg
druzhenja sa njom jer (bar dok su u vezi) to druzhenje nece biti iskreno i
on ce biti u svakoj tvojoj misli i rechenici. Neka vrsta prizme korz koju ce
prolaziti svaki tvoj i njen razgovor.

Najbolje je da odustane$, da prizna$ da te je izradio i da ide$ dalje.

Seti se gripa! Slomi te pa ozdravi$ :) ,a sledeci put za preventivu jede$ beli
lukac pa matori grip ne napadne tebe, vec slomi tamo neku neiskusnu omlaTinku
koja maestralno uvija sarme, sprema kolache i okrece prasence :D
(htedoh na kraju malo da te razveselim) baibai

random_cloud_form:
ma ljudi sta se primate na ovu pricu i ne vidim da je on nesto los, devojke su dobile ono sto su nesvesno i trazile.
evo o cemu je rec, obadve su trazile starijeg muskarca, u stvari zudile su za davanjem svojih genitalija ocinskoj figuri. njihov ulazak u vezu nije imao za cilj plodotvornu ljubav vec katarzu od elektre.
zna se naravno da dok muskarac mora da razresi edipov kompleks odnosno potrebu za roditeljem suprotnog pola do 6 godine zivota zbog straha od kastracije, devojcica kad pogleda svoje genitalije misli da je vec kastrirana i zato iz edipovog kompleksa izlazi mnogo mnogo kasnije, nekad i u 25. godini zivota, ovo je razlog zasto stariji muskarci karaju klinke.

Dakle, obe balavice su razresavale svoj elektrin kompleks sa tim muskarcem, koji vam je samo izasao u susret i nista vise. lepo je primetio neki prethodnik da si i sama rekla da je sve bilo neobavezno.
e sad, pojavila se trijada, i vi ste zapravo sad jedna porodica. ti treba da budes majka toj klinki, da je poducavas zivotu, a on ce biti otac i sve ce biti ok. ali, naravno, cerka ce se boriti da oca preotme majci, tj tebi, jer je skroz pogubljena u tzv elektrinom kompleksu, ti s druge strane mislis malo trezvenije jer si izgleda u zavrsnoj fazi izlaska iz elektre. dakle u tebi se prelama nagon majcinstva prema cerci a i ostatci elektre koji te vezu za njega kao i normalno rezonovanje.
u toj drugoj devojci se prelama i sukobljava uloga poslusne cerke te zato zeli da se druzite kao i uloga tatine yebacice. ona je u gadnom konfliktu i lako moze ovu drugu ulogu da projektuje u oca silovatelja i nasilnika i on tu moze cak i nagraisati ako je shutne jer ga ona voli. i tada govorimo o smestanju muskarcu od strane neke klinke, koja time u masti to dozivljava kao da kaznjava oca. a u stvari se samo na agresivan i nedozvoljen nacin brani od nedopustivih zelja prema ocu, koje dolaze iz hipertrofirane elektre. reci da je on djubre koji ju je iskoristio i kazniti ga zbog toga je jedan infantilno-agresivni pokusaj da se ovaj elektrin kompleks na silu razresi i to spolja, uz mrtve i ranjene na sve strane, kao patoloska igra jedne devojcice.

najbolje da ga obe ostavite, i da izvucete pouke iz svojih naopakih zelja a da zatim potrazite zdraviju ljubav sa svojim vrsnjacima

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

mala Princeza:
Volim da se mazimo,ljubimo,grlimo,pipkamo... :D ....
..da lezimo uvece ..a na tv-u bas nista a mi vrtimo kanale,urnisemo daljinski i gledamo tupave emisije i smejemo se :lol:
volim kad se setamo uvece....drzimo za ruke....
...tepamo jedno drugom....
volim kad pricamo satima preko telefona...
...da se golicamo,udaramo,tucemo jastucima...
...kada mu pisem stihove koji me podsecaju na njega,na nas...i on meni....slusamo pesme...koje samo za nas imaju neko posebno znacenje...
volim kada mi posalje e mail i kaze da misli na mene...
...kad mi stavi glavu u krilo i ja ga mazim ....
volim..kada naslonim glavu na njegovo rame i zaboravim na sve...
...kad me oraspolozi kada sam ljuta i tuzna.... :D
volim kad se grudvamo i valjamo po snegu kao mala deca...i svi nas gledaju kao da smo ludi... :lol:
volim...kad me ugrize bilo gde a i ja njega.. :twisted:
volim...kad cetujemo zajedno i * druge ljude..... :twisted:..registrujemo se pod laznim nikom i muvamo se :twisted: kao tek se upoznajemo...hehe :lol:
kada me prekine u toku razgovora i kaze da me voli..
...kada me mazi po kosi...ljubi po vratu...po ledjima...volim kada me nazove samo da bi me pitao kako sam i sta radim..samo da mi cuje glas.....kada je uvek tu uz mene...kada mi je potreban...
i jos mnogo toga...

Da li se radilo o istoj osobi sa pocetka?
Da li je moguce da je bajka umrla za jedan dan, ili nije ni postojala?

dilerDuse:
mala Princeza:
Volim da se mazimo,ljubimo,grlimo,pipkamo... :D ....
..da lezimo uvece ..a na tv-u bas nista a mi vrtimo kanale,urnisemo daljinski i gledamo tupave emisije i smejemo se :lol:
volim kad se setamo uvece....drzimo za ruke....
...tepamo jedno drugom....
volim kad pricamo satima preko telefona...
...da se golicamo,udaramo,tucemo jastucima...
...kada mu pisem stihove koji me podsecaju na njega,na nas...i on meni....slusamo pesme...koje samo za nas imaju neko posebno znacenje...
volim kada mi posalje e mail i kaze da misli na mene...
...kad mi stavi glavu u krilo i ja ga mazim ....
volim..kada naslonim glavu na njegovo rame i zaboravim na sve...
...kad me oraspolozi kada sam ljuta i tuzna.... :D
volim kad se grudvamo i valjamo po snegu kao mala deca...i svi nas gledaju kao da smo ludi... :lol:
volim...kad me ugrize bilo gde a i ja njega.. :twisted:
volim...kad cetujemo zajedno i * druge ljude..... :twisted:..registrujemo se pod laznim nikom i muvamo se :twisted: kao tek se upoznajemo...hehe :lol:
kada me prekine u toku razgovora i kaze da me voli..
...kada me mazi po kosi...ljubi po vratu...po ledjima...volim kada me nazove samo da bi me pitao kako sam i sta radim..samo da mi cuje glas.....kada je uvek tu uz mene...kada mi je potreban...
i jos mnogo toga...

Da li se radilo o istoj osobi sa pocetka?
Da li je moguce da je bajka umrla za jedan dan, ili nije ni postojala?

Ne,to je neki drugi decko.... 8)

Back