Captain Jack Sparrow
Ističe se
- Poruka
- 2.386
Morticia Addams:Mogu da shvatim ljude koji ne razumeju i omalovazavaju ovu temu. Shvatam ih i volela bih da sam im u kozi, zato sto ti ljudi nisu ni svesni sta se desava oko njih jer zive, na neki nacin, izvan toga.
Mene taj fenomen prati celog zivota. To nisu muskarci koji su moji izabranici, vec ljudi jako slabe psihe i bez samopouzdanja koji su bili deo mog zivota sticajem okolnosti. Da budem preciznija: moj poslodavac, komsija, bratov decko i sl. Fizicki sam bila povredjena iz sladacih razloga: zato sto sam odbila da spavam sa muskarcem od skoro 60 godina, zato sto sam odbila da spavam sa muskarcem koji mi se ne svidja, zato sto se nisam obazirala na osobu koja je dugo pokusavala da mi nanese dusevni bol i shvativsi da to nije moguce, nanela mi fizicki itd.
Ovo iskustvo nisam podelila sa vama da bi me zalili, vec samo da bi ljudima otvorila oci da ne ispastaju samo one koje to mozda cak i prizeljkuju i zasluzuju, nego da toga ima stvarno svuda oko nas.
Pozdrav svima i cuvajte se.
Htedoh samo da pitam jel to iskljucivo vezano za zene ?
A sta treba da kaze onaj nesrecni mladic koj je sada po novom zakonu prvi ( a u stvari ko zna koj po redu ) koj je silovan i maltretiran prebijan i sta vec zato sto su ( koliko sam ja shvatio) hteli da se osvete njegovom ocu ....
Ovaj zivot je postao odvratan zato sto su ljudi totalno pomahnitali i svaka pristojnost moralnost i prijateljsko ponasanje prokazeni kao nenormalni , a kyrve i bolesnici se prikazuju kao najnormalniji i uopste kao uzor ....
U svem tom svetlu nebudite sebicne i pomislite da imao i onih koji izgledaju kao da im se nista ne moze desiti , a tesko ispastaju .... Ja sam dobar deo zivota bio jaci od svog oca koj me je maltretirao uvek kad god je bio pijan a ja pod rukom ... i nisam ga tukao zbog toga sklanjao sam se jel da sam ga udario verovatno bi ga robijao ... zato ja ne podnosim pijance i siledzije , pogotovu ove druge ... i volim kad mi se ukaze prilika da izmaltretiram siledziju sto psihicki sto fizicki , da oseti kako je to pa da posle mozda ne radi drugima ono sto ne zeli da drugi rade njemu....
Znaci razumem ja poentu jako dobro ali mislim da ste se dosadile i bogu i narodu tim stalnim kukanjem i stavljanjem svih muskaraca u kos u kome su nasilnici , a zena u grupu zrtava .... nije to tako bas ......... :-?