I nisam se pokajao

Pita me forumski lik sa mog potpisao da li sam se nekada pokajao zbog okultizma. Moja prva reakcija je bila ovakva :hahaha::rotf::hahaha:
Prosto zato što sebe ne doživljavam kao okultistu. Uglavnom sebe nikako ne doživljavam...
Pošto se insistiralo na odgovoru, ja rekoh NISAM. A što bih se pokajao zato što me nešto interesuje, pa o tome ponešto i napišem?!?
Nedugo zatim, shvatim ja da to nije "bez neke".:mrgreen:

Ukratko, doživeo sam da moj roman preporučuje čovek kome sam kao klinac tražio autogram. Vladimir Đurić, poznat kao Đura Mornar. On u poslednjem broju časopisa Vodič za život daje spisak 102 knjige sa njegove police. U odeljku U potrazi za spoznajom, roman koji se, gle čuda :roll: "zove" kao i moja blogoforumska inkarnacija, nalazi se između romana Zveri, ljudi i bogovi od Osendovskog i knjige Bezbožni savez Piter Levanda. Osendovski piše o Baronu Ungernu, zemlji Džingis Kana i Agarti - legendi iz te zemlje. Levand o naci misticizmu. Negde između je i moja Agarta. Najzad citat, šta Đura kaže: "Izvanredna studija o stelarnim, solarnim i lunarnim kultovima".
Dakle(m), nijesam se pokajao zbog okultizma, a vi kako 'te:lol:

Sledi uobičajeno pitanje - ima li linka. Nema. Časopis koji želi da se dobro proda ne stavlja svoje tekstove na internet.

Back