I nas voli Pamela :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Homoljac

Domaćin
Poruka
3.155
Želim da ulažem i u Srbiju
Blic - Petak, 17. jul 2009. 05:00

Najpoznatija svetska plavuša Pamela Anderson juče je nakratko boravila na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a vreme do leta za London iskoristila je da sa novinarima iz Srbije podeli svoje utiske o boravku u Crnoj Gori. Pamela je istakla da je oduševljena svime što je videla na Crnogorskom primorju, te da u avgustu planira da sa sinovima dođe na odmor u ovom delu Jadrana.

- Veoma sam iznenađena svime što sam videla u Crnoj Gori. Priroda je prelepa, a naročito mi se dopala morska obala. Jedan dan smo iskoristili da brodom obiđemo obalu i zaista sam oduševljena prirodom. Planiram da u avgustu dođem sa sinovima na odmor, pa da svi zajedno uživamo - rekla je zanosna plavuša i dodala da Crnogorsko primorje ima potencijal da postane pravo mondensko letovalište.

- Crnogorska obala ima puno potencijala i u budućnosti bi neka mesta mogla da izgledaju poput Sen Tropea ili Monaka, ali sa određenim šarmom koji nose mala mesta i sa mnogo više divnog zelenila - istakla je Andersonova koja će u Meljinama kraj Herceg Novog uskoro početi izgradnju svog eko-hotela.

- Oduvek sam volela arhitekturu i dizajn, to znaju svi moji prijatelji. Sama sam dizajnirala svoje kuće u Malibuu i Kanadi, pomagala sam i oko izgradnje hotele u Abu Dabiju, a što se tiče hotela u Meljinama, pregovori su u toku - objasnila je prsata lepotica.

-Prljavi Inspektor Blaža, osvedočeni fan lika i dela Pamele Anderson, uspeo je juče da upozna Pamelu

-Upoznao je i dečka Džejmija, a Blaža je potom počeo

da vadi poklone koje je spremio za junakinju svoje pesme

-Blaža uručuje poster na kojem je njegova glava umesto glave Pamelinog bivšeg Tomi Lija. Pamela se iznenadila

-Blaža je Pameli uručio i CD "Sex, droga, Bodiroga" sa pesmom "Lepa si Pamela" i jednu teglu domaćeg ajvara

Ova glumica je veoma zadovoljna gostoprimstvom u Crnoj Gori, kao i ljudima koje je upoznala.

- Ljudi su veoma fini, vrlo ljubazni, ali i dosta tihi, mada mislim da to pre svega ima veze sa jezičkom barijerom - našalila se glumica koja bi volela da poseti i Srbiju.

- Definitivno bih volela da dođem u Srbiju i vidim kakve su ovde mogućnosti za ulaganje, kao i da upoznam vašu zemlju i prirodu - rekla je Pamela koja se poslednjih godina manje bavi glumom a više humanitarnim radom i jedna je od aktivistkinja udruženja za zaštitu životinja "Peta", a tokom boravka u Crnoj Gori donirala je novac sirotištu. Upitana šta se dešava sa njenom karijerom, nekadašnja zvezda serijala "Čuvari plaže" je odgovorila: "Zaista nemam vremena za karijeru pored dvoje dece. Prvenstveno želim da im budem dobra majka".

Oproštajna žurka

U sredu uveče u hotelu "Avala" priređen je oproštajni koktel za Pamelu koji je direktno prenosila Televizija "Atlas". Posle koktela, Pamela je otišla na privatnu večeru sa čelnikom "Atlasa" Duškom Kneževićem, potom na plivanje sa dečkom Džejmijem na plažu "Maša", a veče je, kako saznajemo, završila na sedeljci na jahti Miodrag Kostića Koleta.

M. Mijatović | Foto:V.Lali
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top