i naravno kafa

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kakvu kafu pijemo

• bešećera

• malo šećera

• šerbet (ko ne zna šta je ima na vikipediji, al ne mogu da kopiram link)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
1. osnovno pitanje i jedini razlog iz koga sam otvorila temu:
kad vam neko kaže "svrati na kafu" u ljis smislu, šta kažete ako ne pijete kafu?
mislim, kažete, oću al ne pijem kafu ili ne kažete ništa, pa se nadate da niko neće ni primetiti.
2. beznačajno pitanjce, ima i anketa:
kakvu kafu pijete?

sve i da ne pijem kafu, ne bih to spominjala... ionako ce me pitati, jesi li za kafu, ili nesto drugo...
to pitanje me mnog nervira... pozove te neko na kafu, ti pristanes, a onda te pita, da li zelis to zbog cega si tu ili ces nesto drugo
kao na rodjendanima... ne slave, ali napreva tortu, i kao, aj' dodji na tortu... i onda me pita da li je zelim... i ja svaki put kazem da ne zelim... posle mi bude krivo... dosla na trotu i ne probah je... valjda se podrazumijevalo da je zelim...

pijem domacu, bez secera... josa ko imam i cigaretu uz to...
pokusavam da ostavim i jedno i drugo, prije nego se zboram do tridesete

pa ne podrazumeva se da je zelis to su prosto sablonska pitanja kad pozivas nekoga na druzenje valjda...ja volim kad me neko pita oces tortu i isto to pitam,jer uvek ima neko ko nece da je jede a sta koji moj imam da secem tortu ili spremam kafu ili sta god ako neko nece to da pojede posle....i uvek postoji bar 50 % sansi da mi se nece jesti/dopasti torta i da cu zeleti da pitam od cega je jer ako je od kafe ili vocna najverovatnije je necu uzeti,ne mogu ni ja svasta da jedem.

mada kad mi neko kaze os na kafu,ja uglavnom kazem ocu na caj :per: kafa mi zdiba i gorka je i sta me svi smaraju sa kafom...moze jedino nes ponekad al od nje se tresem ko penzioner i postanem hiperaktivna ako je popijem na prazan stomak a i vise volim kad ima alkohol,sladoled i slag unutra sto i nije bas sustina kafe :neutral:

drugarica i ja je citavog dana pravile... i jos se zezamo kako jedva cekamo vece da je probamo... i ona me pita da li zelim parce... jeeeee...
samo mi nije jasno zasto ja onda moram da se inatim i kazem da necu, kad hocu... k'o derle neko

kAd spomenu alkohol
mnogo je lijep produzeni espresso sa slagom i sherry jEm

Back