i naravno kafa

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kakvu kafu pijemo

• bešećera

• malo šećera

• šerbet (ko ne zna šta je ima na vikipediji, al ne mogu da kopiram link)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

parka

Buduća legenda
Poruka
26.261
1. osnovno pitanje i jedini razlog iz koga sam otvorila temu:
kad vam neko kaže "svrati na kafu" u ljis smislu, šta kažete ako ne pijete kafu?
mislim, kažete, oću al ne pijem kafu ili ne kažete ništa, pa se nadate da niko neće ni primetiti.
2. beznačajno pitanjce, ima i anketa:
kakvu kafu pijete?
3. i pozdravčić

kad vam neko kaže "svrati na kafu" u ljis smislu, šta kažete ako ne pijete kafu?
mislim, kažete, oću al ne pijem kafu ili ne kažete ništa, pa se nadate da niko neće ni primetiti.
kakvu kafu pijete?
3. i pozdravčić

1. pijem kafu, tako da...et'...
2. domaća/turska/whatever - dvije kašičice kafe + jedna kašičica šećera :kafa:
a ovi instanti i to...to mi ništa ne znači...eventualno može nes uz tračanje u kafiću,
pošto espresso ne podnosim...i tako...
3. vozdrica! :bye:

kakvu kafu pijete?
3. i pozdravčić

1.kad me neko zove na LjiS kafu,a pri tome je toliko neinventivan, tj. ne moze da smisli bolju "pozivnicu" ondak kazem "dzabe me zoves na kafu, necu da se sexam sa tobom", pa se taj neko obicno toliko postidi da pored kafe spremi i kolace, cisto da ne ispadne da me je zvao zbog toga zbog cega me je zvao
2. pijem kafu-filter sa kasicicom secera i malo mleka, ili tursku, jaku, sa ravnom kasic. secara, nes pijem samo kad nema druge
i dodatak-kad zovem na kafu, zovem samo na kafu, kad zovem na nesto drugo, onda tako i kazem, mislim kazem "ponesi cetkicu za zube, ako ces da prespavas", ili tako nesto...da ne bude zabune
i, pozdrav :)

Back