I na kraju pitanja bez odgovora...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemam pojma, i ja sam se uvek to pitala...valjda da sprece virtuelne pobune :lol:
sad kao ima onaj pdf de kao mozes nesto da iskukas al te odma neki supermodulator izbrise
tako da cuti i plivaj sistem :lol:
ko i da je bitno bre...pisi sta oces ebe ti se

- - - - - - - - - -

sta ti je smena generacija
kad je nemka bila aktivna udri po njoj, sad nema nemke sad je regina na tapetu
kad i njoj dozlogrdi i dodje neko treci dobice i taj temu posvecenu samo njemu :lol:
ko deca ste
ovo se hronicno desava na svim pdfovima, i to uvek istim ljudima, prst na celo
da su svi modovi normalni nisu, da su svi korisnici normani nisu
oces da jjebes mater nekome, samo napred, al posle jjebnja nema kajanja i kukanja ko beba kad te zacrne...a "velika tragedija" karton/ban u pickumaterinu :roll:

nemam pojma, i ja sam se uvek to pitala...valjda da sprece virtuelne pobune :lol:
sad kao ima onaj pdf de kao mozes nesto da iskukas al te odma neki supermodulator izbrise
tako da cuti i plivaj sistem :lol:
ko i da je bitno bre...pisi sta oces ebe ti se

- - - - - - - - - -

sta ti je smena generacija
kad je nemka bila aktivna udri po njoj, sad nema nemke sad je regina na tapetu
kad i njoj dozlogrdi i dodje neko treci dobice i taj temu posvecenu samo njemu :lol:
ko deca ste
ovo se hronicno desava na svim pdfovima, i to uvek istim ljudima, prst na celo
da su svi modovi normalni nisu, da su svi korisnici normani nisu
oces da jjebes mater nekome, samo napred, al posle jjebnja nema kajanja i kukanja ko beba kad te zacrne...a "velika tragedija" karton/ban u pickumaterinu :roll:

Ovo nema veze sa Reginom, nego politikom foruma koja mi je skroz nelogicna ako uzmemo "demokratsko" nastrojenje citavog koncepta...

Ovo nema veze sa Reginom, nego politikom foruma koja mi je skroz nelogicna ako uzmemo "demokratsko" nastrojenje citavog koncepta...

ma mazohista i jos neki se okomise na nju
i tako na svakog moda kad ide smena

nema demokratije, ko te slago
imas vlastelina taba (u stvari ivana i kompaniju al tab je zaduzen da se maklja sa nama zamlatama) njegove podanike modove i nas obicne seljake od cijeg rada oni zive

Sta je problem odgovoriti na pitanje koje samo po sebi nije uvreda?
Zasto nije dozvoljeno komentarisanje rada moderatora i zasto se neke teme brisu, a druge zakljucavaju?
Hvala lepo...

Odgovor si dobila..Teme o administraciji nisu dozvoljene..i brisu se..Ona i ova su zakljucane da bi ti se dao odgovor
Ne dozvoljava se zato sto se svaka ovakva tema pretvori u subjektivno komentarisanje , i vredjanje , bez argumenata
i osnova, i po licnoj sklonosti prema nekim moderatorima. Zato se korisnici upucuju na Supermoderatora i Administratora
ukoliko imaju pitanja ili primedbu na rad moderatora...a tebe molim da po cetrvrti put ne otvaras ovakvu temu..hvala ti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back