I MRTVI SRBI NA UDARU ZAGREBA: U selu kod Knina uklonjen nadgrobni spomenik vojniku JNA!

Da, Bosanci vole druge Bosance, vise od Srba.

Ono sto je jedina zajednicka stvar Srbima iz Srbije, bilo oni drugosrbijanci ili patriote, je da u Srbiji ne vole bas puno Bosance i Crnogorce.

Idu nam na krac. Svakom od nas ovde, bilo da smo drugosrbijanc,i ili se lozimo na FSB i Putina i lupamo o Kosovu kao srcu Srbije.

Mozda Bosanci misle da su im blizi tamo neki Srbi u Srbiji od drugih Bosanaca, ali to je cista uobrazilja.
Moji utisak nije takav.Srbijanski Srbi su kosmopolite što je duga tradicija srbijanskog društva mnogo puta potvrđena.Čak i više od toga.Srbijanski Srbi vole sve narode i sve ljude.Ti očigledno pripadaš manjini.Frustiranoj i neshvaćenoj manjini tojeste onima koji svoje lične neuspehe tumače nekakvim zaverama tajnih organizacija i svojim poreklom.Takve kao ti po njihovim navodima mrze zato što su ovo ili ono...
U pogledu srbijanskih Srba ne postoje dakle nikakve nedoumice.Nedoumice postoje u pogledu bosanskih Bošnjaka i njihove opsesivne i čudne želje da ne budu razdvojeni čak ni na kraće vreme od bosanskih Srba koji su takođe nacija za sebe.Moje pitanje se odnosi na tu nedoumicu ili nejasnoću.

Шта мислиш јел више повукао на међеда или на букву?
@38imak
Koslave jesam ti pričo kako sam imo radnog kolegu Srbina iz Srbije, oženjen sa Hrvaticom.
Ima s njom sina mali je nekih 20 godina.
Jednom se posvađo sa sinom predamnom,i u jednom trenutku okrene se prema njemu i kaže mu "hebem ti majku ustašku".:rotf:
Isti @38imak
:mrgreen:

Moji utisak nije takav.Srbijanski Srbi su kosmopolite što je duga tradicija srbijanskog društva mnogo puta potvrđena.Čak i više od toga.Srbijanski Srbi vole sve narode i sve ljude.Ti očigledno pripadaš manjini.Frustiranoj i neshvaćenoj manjini tojeste onima koji svoje lične neuspehe tumače nekakvim zaverama tajnih organizacija i svojim poreklom.Takve kao ti po njihovim navodima mrze zato što su ovo ili ono...
U pogledu srbijanskih Srba ne postoje dakle nikakve nedoumice.Nedoumice postoje u pogledu bosanskih Bošnjaka i njihove opsesivne i čudne želje da ne budu razdvojeni čak ni na kraće vreme od bosanskih Srba koji su takođe nacija za sebe.Moje pitanje se odnosi na tu nedoumicu ili nejasnoću.

Srbi ne podnose ni svoje komsije i clanove svojih porodica.

Srbijnski Srbi su kosmopolite, osim prema Bosancima i Crnogorcima.

Svi Srbi, cak i ove tvoje 'patriote'.

To je istina, a to sto vi imate neke SF uobrazilje i SF vidjenja drustva, to je vasa stvar.

Slažem se sa tim, da je ta država u velikoj krizi, ali treba poštovati, njeno postojanje. Druže, nemam ja šta da se mirim ni sa čim. Niti sam Bošnjak, niti drugosrbijanac, niti se nešto opterećujem oko Bosne. Samo treba poštovati volju većine građana, koji su glasali za nezavisnost. To što su se neki uskurčili, pa hoće sve da imaju i da vladaju teritorijom, kao da je samo njihova, ne pije vodu.
Takođe treba podsticati da su građani Republike Srpske glasali za neovisno državu i samosvojstvo te te tekovine treba poštovati.
Osim što je krepala Bosna crko je i Josip Pejaković , neka su mu lake večne vatre.

E to ne znamo koga to nervira.
Nelogicno ako su ti djedovi iz srbe bosne crne gore hrvatske a skiro svima u srbiji i jesu da te nerviraju ti isti.
Neko treci a koji su ti pojma nemam.
Neprijatelj nevidljiv.
Pa bas je logicno.

Znamo da je Balkan prepun mrznji i svadjanja po porodicama.

Mrznja sina i oca, i brata i brata, je jedna od glavnih kulturoloskih odlika balkanskih drustava. Mitovi i kultura koji su nastali na toj mrznji je jedna od najbitnijih cinioca koje su stvarali kulture ovih prostora.

I foliranje kako je porodica vrednost broj 1, a u stvarnom zivotu se ne podnose sa porodicom. Dok lupetaju kako na zapadu ne znaju sta su to porodicne vrednosti i nemaju 'dusu', i slicne neke folirantske baljezgarije.

To ti je logicno na Balkanu.

Ja kada odem na neku Slavu, pa krenu neke poreklom Crnogorcine da pricaju o svojim plemenima, misleci da je to nekome ovde zanimljivo cak i kao fora, dodje mi da odmah skocim kroz prozor npr.

Jedino sto se ja na forumu za razliku od vas nacionalista ne foliram, i pisem sve kako jeste.

Dok vi folirate i sebe, i nas, i Bosance i Crnogorce.

Srbi ne podnose ni svoje komsije i clanove svojih porodica.

Srbijnski Srbi su kosmopolite, osim prema Bosancima i Crnogorcima.

Svi Srbi, cak i ove tvoje 'patriote'.

To je istina, a to sto vi imate neke SF uobrazilje i SF vidjenja drustva, to je vasa stvar.
To je nešto drugo,Na individualnom nivou ima mržnje,lične mržnje ali ne i prema grupama.Srbija je zemlja bez ikakve sklonosti za kolektivizam.Zemlja indivudualaca.Da odeš sad na Kelenićevu pijacu video bi Srbe i Rome i pripadnike drugih naroda kako dele iste tezge.
Teško ćeš nešto slično videti u ostatku Balkana.

Moram priznati da se i meni taj humor svidio. :hahaha:
Ja u privatnom razgovoru sa mojim najboljim drugarom cesto koristim termin 'ustasa' za Hrvate.

Ja njega nazivam 'patrioto', a on mene 'Srbine', bukvalno 100% puta u razgovoru.

A ja sam zestoki autosovinista i drugosrbijanac.

To je fora, duh, nesto sto je humor u uzoj Srbiji, uglavnom, kao Zoki Radmilovic, u onoj 250-oj predstavi Radovana Treceg.

Mnogo psovki, i sl.

Ovde na forumu Bosanci imaju tako tanan ego, da se trigeruju na svaku glupost, pa sa tim ljudima i ne mozes da pricas otvoreno, nego pricas kao da gazis po jajima, i plasis se da ne uvredis njegov povredljiv identitet.

To je nešto drugo,Na individualnom nivou ima mržnje,lične mržnje ali ne i prema grupama.Srbija je zemlja bez ikakve sklonosti za kolektivizam.Zemlja indivudualaca.Da odeš sad na Kelenićevu pijacu video bi Srbe i Rome i pripadnike drugih naroda kako dele iste tezge.
Teško ćeš nešto slično videti u ostatku Balkana.
Romi u Srbiji i dalje zive u segregiranim zajednicama.

Kroz njihove delove grada Srbi uglavnom uopste i ne prolaze.

Ja sam poslednji uput prosao kroz neko romsko naselje u Srbiji pre nekoliko godina, ono je kao da si upao u drugu Drzavu.

Back