38imak
Elita
- Poruka
- 20.016
Objektivno, 95% Srba u Srbiji, posebno ovi sto se tako loze na nacionalizam, ne bi umeli da nadju Knin ni na mapi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није битно ко кога нервира и они нервирају Босанце и Црногорце, битно је да се служи циљу.Tako je, i njih nerviraju Bosanci i Crnogorci.
Nemoj nervirat sam sebe nije lepo.Tako je, i njih nerviraju Bosanci i Crnogorci.
A ti jel bi umeo?Objektivno, 95% Srba u Srbiji, posebno ovi sto se tako loze na nacionalizam, ne bi umeli da nadju Knin ni na mapi.
E to ne znamo koga to nervira.Tako je, i njih nerviraju Bosanci i Crnogorci.
Objektivno, 95% Srba u Srbiji, posebno ovi sto se tako loze na nacionalizam, ne bi umeli da nadju Knin ni na mapi.
A Pčinjski okrug?Фрка ми брате на Вождовцу а да знам неки камењар у Кроеши.
Santa Fe, La Chapinero možeA Pčinjski okrug?![]()
Чък у Пчињу, Прешев-казу,A Pčinjski okrug?![]()
Ne mislim...zato jer svaka sličnost između Krajiških Srba i ovih..Beograd i južno od njega..ne postojiМислиш као оно, дубровачки хрвати, лички хрвати, истарски хрвати, шокачки хрвати, загорци...?![]()
Moji utisak nije takav.Srbijanski Srbi su kosmopolite što je duga tradicija srbijanskog društva mnogo puta potvrđena.Čak i više od toga.Srbijanski Srbi vole sve narode i sve ljude.Ti očigledno pripadaš manjini.Frustiranoj i neshvaćenoj manjini tojeste onima koji svoje lične neuspehe tumače nekakvim zaverama tajnih organizacija i svojim poreklom.Takve kao ti po njihovim navodima mrze zato što su ovo ili ono...Da, Bosanci vole druge Bosance, vise od Srba.
Ono sto je jedina zajednicka stvar Srbima iz Srbije, bilo oni drugosrbijanci ili patriote, je da u Srbiji ne vole bas puno Bosance i Crnogorce.
Idu nam na krac. Svakom od nas ovde, bilo da smo drugosrbijanc,i ili se lozimo na FSB i Putina i lupamo o Kosovu kao srcu Srbije.
Mozda Bosanci misle da su im blizi tamo neki Srbi u Srbiji od drugih Bosanaca, ali to je cista uobrazilja.
А каква је сличност Хрвата из Херцеговине и Загораца?Ne mislim...zato jer svaka sličnost između Krajiških Srba i ovih..Beograd i južno od njega..ne postoji![]()
Potpuna....lažu jedni i drugiА каква је сличност Хрвата из Херцеговине и Загораца?
Koslave jesam ti pričo kako sam imo radnog kolegu Srbina iz Srbije, oženjen sa Hrvaticom.Шта мислиш јел више повукао на међеда или на букву?
@38imak
Moji utisak nije takav.Srbijanski Srbi su kosmopolite što je duga tradicija srbijanskog društva mnogo puta potvrđena.Čak i više od toga.Srbijanski Srbi vole sve narode i sve ljude.Ti očigledno pripadaš manjini.Frustiranoj i neshvaćenoj manjini tojeste onima koji svoje lične neuspehe tumače nekakvim zaverama tajnih organizacija i svojim poreklom.Takve kao ti po njihovim navodima mrze zato što su ovo ili ono...
U pogledu srbijanskih Srba ne postoje dakle nikakve nedoumice.Nedoumice postoje u pogledu bosanskih Bošnjaka i njihove opsesivne i čudne želje da ne budu razdvojeni čak ni na kraće vreme od bosanskih Srba koji su takođe nacija za sebe.Moje pitanje se odnosi na tu nedoumicu ili nejasnoću.
Covek ima dobar smisao za humor.Koslave jesam ti pričo kako sam imo radnog kolegu Srbina iz Srbije, oženjen sa Hrvaticom.
Ima s njom sina mali je nekih 20 godina.
Jednom se posvađo sa sinom predamnom,i u jednom trenutku okrene se prema njemu i kaže mu "hebem ti majku ustašku".
Isti @38imak
![]()
Takođe treba podsticati da su građani Republike Srpske glasali za neovisno državu i samosvojstvo te te tekovine treba poštovati.Slažem se sa tim, da je ta država u velikoj krizi, ali treba poštovati, njeno postojanje. Druže, nemam ja šta da se mirim ni sa čim. Niti sam Bošnjak, niti drugosrbijanac, niti se nešto opterećujem oko Bosne. Samo treba poštovati volju većine građana, koji su glasali za nezavisnost. To što su se neki uskurčili, pa hoće sve da imaju i da vladaju teritorijom, kao da je samo njihova, ne pije vodu.
Pa bas je logicno.E to ne znamo koga to nervira.
Nelogicno ako su ti djedovi iz srbe bosne crne gore hrvatske a skiro svima u srbiji i jesu da te nerviraju ti isti.
Neko treci a koji su ti pojma nemam.
Neprijatelj nevidljiv.
Moram priznati da se i meni taj humor svidio.Covek ima dobar smisao za humor.
To je nešto drugo,Na individualnom nivou ima mržnje,lične mržnje ali ne i prema grupama.Srbija je zemlja bez ikakve sklonosti za kolektivizam.Zemlja indivudualaca.Da odeš sad na Kelenićevu pijacu video bi Srbe i Rome i pripadnike drugih naroda kako dele iste tezge.Srbi ne podnose ni svoje komsije i clanove svojih porodica.
Srbijnski Srbi su kosmopolite, osim prema Bosancima i Crnogorcima.
Svi Srbi, cak i ove tvoje 'patriote'.
To je istina, a to sto vi imate neke SF uobrazilje i SF vidjenja drustva, to je vasa stvar.
Ja u privatnom razgovoru sa mojim najboljim drugarom cesto koristim termin 'ustasa' za Hrvate.Moram priznati da se i meni taj humor svidio.![]()
Romi u Srbiji i dalje zive u segregiranim zajednicama.To je nešto drugo,Na individualnom nivou ima mržnje,lične mržnje ali ne i prema grupama.Srbija je zemlja bez ikakve sklonosti za kolektivizam.Zemlja indivudualaca.Da odeš sad na Kelenićevu pijacu video bi Srbe i Rome i pripadnike drugih naroda kako dele iste tezge.
Teško ćeš nešto slično videti u ostatku Balkana.
Jok. U zivotu nisam bio u Hrvatskoj.A ti jel bi umeo?
Vi ne bi razumeli sta prica polovina ljudi iz Pcinjskog okruga, ali kada onako pricaju izmedju sebe, ne kada menjaju govor da bi ih drugi Srbi razumeli.A Pčinjski okrug?![]()