I mi imamo dusu

Kad su dvoje ljudi dugo zajedno zena nekad ne moze svrsiti jer je izgustirala muskarca, ali ako tip ima kesha ona uvek moze svrsiti jer je dodatni stimulans stvar koju ce sutra kupiti (cipele, kaput, narukvicu)

To su nedavno otkrili naucnici.

E sad mene zanima sta se desava kad musko ne moze svrsiti, sta je njemu dodatni stimulans s obzirom da se muskarci ne loze na novce, jer su u dusi emotivci?

Kad tad svrši, a to bude... gadan potop... emotivni upliv tada postane očit... :zcepanje:
Emocije su najbolji stimulans, ne dodatni nego osnovni. Želja, fizička želja, je važna, ali seks je kudikamo bolji kada postoji emotivna povezanost... Ko drugačije tvrdi kenjja k'o tuljan. U početku može da se oduševi čarima novine, ono raznolikost, avantura, promene, ali na duže staze bez bliskosti nema dobre јеbačine. Pa čak se i onaj manijak, bivši mod sa LjiS-a, uvek vraćao svojoj snajki nakon što je odrađivao forumske drndaljke, toliko mozga je imao. ;)

Kad su dvoje ljudi dugo zajedno zena nekad ne moze svrsiti jer je izgustirala muskarca, ali ako tip ima kesha ona uvek moze svrsiti jer je dodatni stimulans stvar koju ce sutra kupiti (cipele, kaput, narukvicu)

To su nedavno otkrili naucnici.

E sad mene zanima sta se desava kad musko ne moze svrsiti, sta je njemu dodatni stimulans s obzirom da se muskarci ne loze na novce, jer su u dusi emotivci?

...sve je isto samo njega nema :whistling: :lol::lol::lol:

Back