Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.650
Dodatni stimulans moze samo da bude druga pica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nisi mi hitna, javi se neki drugi dan.![]()
Cek da napisem u godisnji planer![]()
Nemoj mi se nabacivati ,meni zene nisu hitne. Imam puno drugih zanimacija. Zaljubim se samo u skroz posebne, a ti to nisi.![]()
Kad su dvoje ljudi dugo zajedno zena nekad ne moze svrsiti jer je izgustirala muskarca, ali ako tip ima kesha ona uvek moze svrsiti jer je dodatni stimulans stvar koju ce sutra kupiti (cipele, kaput, narukvicu)
To su nedavno otkrili naucnici.
E sad mene zanima sta se desava kad musko ne moze svrsiti, sta je njemu dodatni stimulans s obzirom da se muskarci ne loze na novce, jer su u dusi emotivci?
Nemoj mi se nabacivati ,meni zene nisu hitne. Imam puno drugih zanimacija. Zaljubim se samo u skroz posebne, a ti to nisi.![]()
Kad su dvoje ljudi dugo zajedno zena nekad ne moze svrsiti jer je izgustirala muskarca, ali ako tip ima kesha ona uvek moze svrsiti jer je dodatni stimulans stvar koju ce sutra kupiti (cipele, kaput, narukvicu)
To su nedavno otkrili naucnici.
E sad mene zanima sta se desava kad musko ne moze svrsiti, sta je njemu dodatni stimulans s obzirom da se muskarci ne loze na novce, jer su u dusi emotivci?
mislila sam da je kod tebe gužva
mislim ionako se među sobom biju koja će prva dok ti uzimaš
a verovatno ima i onih koje te preporučuju
Ti si mislila?????
Ako si ti to radila, onda sam ja bio na Marsu konbar u sezoni dva meseca i pravio koktele Alienima.