I kada odu svi....

ja licno sam se borio da milosevica zameni vojislav kostunica.

kasnije me je navedeni razocarao pa sam mu zato uskratio svoje glasacko poverenje

a ti i tebi slicni ste se borili da napunite izgleda dzepove narodnim parama :think:

Neka si ti bio na pravoj strani, pa makar i zabludom:lol:
Meni džepovi nisu bili prazni ni pre 5. oktobra, kao ni sada.
Što se tiče "narodnih para" - takve pare ne postoje.

DRUGO I NAJVAZNIJE: USKRACIVANJE ZDRAVSTVENE ZASTITE ZBOG KASNJENJA POSLODAVCA U PLACANJU JE PROTIVZAKONITO

Po ustavu svako ima pravo da se leci - uplacivao ne uplacivao doprinose . Drzava samo treba da potrazuje sredstva od onih koji ne uplacuju i da vodi krivicni postupak protiv njih . Al tadiceva LOPOVSKA VLAST nema PRAVO da bilo kome USKRATI PRAVO NA LECENJE

A oni to upravo rade - uskracuju ljudima pravo da se lece....

A ne daj bože familiji da 'pandrkneš' , ni umiranje nije džabe. Mora da je neko iz DS-a rešio Tomi da mazne pos'o.
Ah da, Nicović nije samo tajkun, tri brata su neviđeno zlo, ex policajac, bandit i advokat, klika za udžbenike.

Neka si ti bio na pravoj strani, pa makar i zabludom:lol:
Meni džepovi nisu bili prazni ni pre 5. oktobra, kao ni sada.
Što se tiče "narodnih para" - takve pare ne postoje.

pare iz budzeta drugar. pare zi budzeta

evo gledaj kako kadrovi DSS i DS zajednickim snagama pljackaju EPS u Kolubari

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=74086&sectionId=37

i zato je EPS jedan od najvecih gubitasa i zbog ovoga niko ne ide u zatvor... Jer svi su ovde dobri , sem drzave....

pare iz budzeta drugar. pare zi budzeta

evo gledaj kako kadrovi DSS i DS zajednickim snagama pljackaju EPS u Kolubari

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=74086&sectionId=37

i zato je EPS jedan od najvecih gubitasa i zbog ovoga niko ne ide u zatvor... Jer svi su ovde dobri , sem drzave....

Pa u budžet uplaćuju i stranci i pravna lica čiji su vlasnici stranci, i to u velikoj meri, a oni niti su narod niti su to narodne pare.
Što se tiče pljačke, nisam primetio da si se javljao na tumu gde ruski tajkuni pljačkaju Ikarbus. Zašto okrećeš glavu - pljačka je pljačka :think:

A ne daj bože familiji da 'pandrkneš' , ni umiranje nije džabe. Mora da je neko iz DS-a rešio Tomi da mazne pos'o.
Ah da, Nicović nije samo tajkun, tri brata su neviđeno zlo, ex policajac, bandit i advokat, klika za udžbenike.

znas kako je to regulisano u americi

svaki radnik dobija od poslodavca bruto platu , i onda odlucuje dal ce deo od te plate da izdvoji za zdravstveno osiguranje ili ne

ako izdvoji u zavisnosti koji paket izabere tj koliko placa ima razlicit stepen zdravstvene zastite

kada se razboli moze da ode u koju god pozeli bolnicu ili medicinsku ustanovu i da se leci. Niko tamo NE SME da odbije pacijenta imao nemao osiguranje ili pare za lecenje. Kad se izlecis , traze ti tamo zdravstvenu knjizicu , i u slucaju da je imas i da je ta vrsta lecenja pokrivena osiguranjem, oni racun ispostavljaju tvom osiguranju i oni to placaju za tebe. U slucaju da nemas osiguranje ili da ta usluga nije pokrivena, u tom slucaju racun za lecenje ispostavljaju tebi. I sad ti trebas da platis racun u nekom navedenom roku. Ako ne platis , angazuju agenciju za naplatu dugova koja te posla ganja da taj dug platis....

znas kako je to regulisano u americi

svaki radnik dobija od poslodavca bruto platu , i onda odlucuje dal ce deo od te plate da izdvoji za zdravstveno osiguranje ili ne

ako izdvoji u zavisnosti koji paket izabere tj koliko placa ima razlicit stepen zdravstvene zastite

kada se razboli moze da ode u koju god pozeli bolnicu ili medicinsku ustanovu i da se leci. Niko tamo NE SME da odbije pacijenta imao nemao osiguranje ili pare za lecenje. Kad se izlecis , traze ti tamo zdravstvenu knjizicu , i u slucaju da je imas i da je ta vrsta lecenja pokrivena osiguranjem, oni racun ispostavljaju tvom osiguranju i oni to placaju za tebe. U slucaju da nemas osiguranje ili da ta usluga nije pokrivena, u tom slucaju racun za lecenje ispostavljaju tebi. I sad ti trebas da platis racun u nekom navedenom roku. Ako ne platis , angazuju agenciju za naplatu dugova koja te posla ganja da taj dug platis....

Baš tako.
Na žalost ne znam zašto sam ovde plaćao sve što sam plaćao svih ovih godina kad mi lekar u domu zdravlja priča uvek istu tešku priču dok mu se ne ponude genge, opljačkali me (alat u isnosu od 7.500€) a policajac mi priča kako sada treba da obilazim buvlje pijace i tražim svoj alat pa ako ga nađem da ih obavestim !? Čekaj malo pa ja i policiju kroz doprinose plaćam. Tako da me sve više privlači taj američki sistem, daj ti meni moje pare a ja ću sa njima lako, platim obavezno osiguranje a za ostalo ću da vidim, što se policije tiče nek idu u beztraga polupismene džuke.e, naoružaću se i potražiti pljačkaše, pa kad to postane normalno niko neće ni da krade, krajnje prosto zar ne (kad već oni koji su plaćeni to ne rade, neće da rade ili neznaju da rade).

Back